reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasiu i jak tam praca???jak dzieciaki?jak małż????
ja skończyłam czytać kryształowego anioła grocholi i zła byłam ze się skończyła tak fanie mi się czytało niby 540 stron a w 3 dni a właściwie wieczory przeczytałam i znów nie mam co czytać:-p
Marta ja właśnie poyślałam o grach planszowych:tak:
ja też muszę pranie nastawić i kuchnie ogarnąć i o obiedzie pomyśleć ale nie chce mi się:no:

Malinka w pracy spoko manka nie mam :-D daje rade kolezanki jeszcze nieufne ale pomalu sie do mnie przekonują :tak: mam juz stalego klienta :-D stwierdzil ze jak ostanio w sylwestra mialam wolne to smutno mu bylo i mojego usmiechu mu brakowało :zawstydzona/y::-D mąz u lekarza dzieciaki dokuczają Wojtek sie ocknąl wczoraj ze matmy nie zrobil :wściekła/y:a w Wigilię tak męza wkurzyłze sie chłopina popłakał :szok:

Marta puzle albo gra -moze domino ?:dry: no i trochę słodyczy

reklama
Wojtek sie ocknąl wczoraj ze matmy nie zrobil :wściekła/y:a w Wigilię tak męza wkurzyłze sie chłopina popłakał :szok:
Marta puzle albo gra -moze domino ?:dry: no i trochę słodyczy
No to niezły agent z Wojtka Ci rośnie:szok:.
Co do prezentów to myślałam nad tablicami magnetycznymi z literkami :tak:ale już większość ma :-:)sorry2:a w domino to samemu się nie pogra:no:.

Joasiu moj Adam też się wczoraj ocknął o 20.30 że lekcji nie odrobił:sorry2::sorry2:na szczęście dzisiaj do szkoły na 12.30 to rano zrobił:tak::tak::tak:
Marta bierki albo takie składanki logiczne:tak:typu szukanie pary albo ubieranie misia przewlekanie nitek albo dla chłopców zestaw auto do naprawy a dla dziewczynek koraliki do nawlekania:tak:

Ja też wybywam,Julem się zająć i szybkie PPD odfajkować:tak:.
Dzięki za pomysly,dla dziewczynek a jest ich aż 5 myślałam o koralikach do nawlekania ale weź 13 chłopaków ogarnij:szok::tak:.
Się odezwę wolnej chwili;-):tak:.

Witam w Nowym Roku :tak: Przepraszam że dopiero teraz ale ostatnio co chwilę ludziska do nas przyjeżdżają i nie ma jak odpocząć :dry: Kubek śpi, uczę go samemu zasypiać i jak na razie mu wychodzi ale i tak trzeba obok siedzieć :sorry2: Katar lekki ma ale już mu przechodzi a mnie wczoraj gardło złapało :no: prawie gadać nie mogę (z czego M się cieszy) nie nadrobię wybaczcie ale tyle żeście jak zwykle naskrobały że szok :-D W czwartek idę z M do okulisty żeby zapodał nam jakąś klinikę gdzie wady wzroku się usuwa ale gdzieś tu blisko. Nie wiem jak to spłacę bo wydatek nie mały :dry: napadało śniegu po pachy i nie ma jak z domu wyjść a o samochodzie nie wspomnę :baffled: zamarzł już chyba całkiem na dobre, będę musiała chyba do wiosny czekać aż odtaje hehe :-D idę na allegro ciuchy siostrom wystawić bo już prawie od dwóch miesięcy to robię i się zabrać nie mogę :-p trzymajcie się cieplutko :tak: i zdrowo :-D

As po raz pierwszy odkad pamietam przyznałaś sie ,ze i ty snu potrzebujesz:-D:-D
Hahaha :-D:-D:-D.No mój już mnie tak męczy ostatnimi czasy,że te nocne harce mus odespać,bo poziom energii mi spada.:-D:-D:-D:-D
Nie dało mi się jednak przespać ,bo Daruś wrócił z dołu i położyliśmy się łóżka razem.
Niby film pooglądać :-D:-D:-D:-D:-D i znów mnie drań męczył....:-D:-D:-D:-D

Hej ja z Oliwka juz w domu :tak:
Nie odzywalam sie przez ostatnie kilka dni bo nie mialam dostepu do netu

Pogrzeb straszny Po poklocilam sie z G przez to jego pijanstwo I w czwartke pojechalam na sylkwa z Oliwka do kolezanki do czestochowy I dzis niedawno wrocilysmy

Dzieki za dostep do zamknietego

NAPISZCIE mi jak mam teraz go znalesc?Bo nie wiem tepa jestem

Oliwka chora ma katar Jutro do lekarza z nia ide
Katar ma straszny gesty i zielony :-(
Jak katar gęsty i zielony to zakażenie wtórne i zagrożenie antybiotykiem.
Ja bym się przeszła do lekarza.

Joasiu i jak tam praca???jak dzieciaki?jak małż????
ja skończyłam czytać kryształowego anioła grocholi i zła byłam ze się skończyła tak fanie mi się czytało niby 540 stron a w 3 dni a właściwie wieczory przeczytałam i znów nie mam co czytać:-p
Marta ja właśnie poyślałam o grach planszowych:tak:
ja też muszę pranie nastawić i kuchnie ogarnąć i o obiedzie pomyśleć ale nie chce mi się:no:
Niezła jesteś z tym czytaniem :szok::szok::szok::szok:
Witam.
Przeleciałam posty po łebkach,bo czasu brak.
Zaraz na koniki do przedszkola wyruszam.:tak:
Marta a może gra mózg elektroniczny?,albo Junior na baterie?
Mój mały ma taki i gra już kilka lat w to:tak:
PORÓWNANIA gra dla dzieci mózg elektroniczny (872412343) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam dzisiaj...
M juz poszedl do pracy, rano bylismy jeszcze w aptece, po chlebek i u mojej mamy bo tesciowej nie bylo... :dry: a chcialam wziac jeszcze koszule nocna i kapcie i poprac sobie to wszystko....
potem zjedlismy z mlodym sniadanko i teraz oglada "happy feet" wiec chwila spokoju, piesek tez spi wiec nie lata po mieszkaniu i nie gryzie nam wszystkiego :blink:
No ale ja mam zadanie jak maly pojdzie spac a za niedlugo go poloze - musze poszukac tego kabla z aparatu - wiem ze gdzies tu jest ale pytanie - Gdzie ??? :sorry2:
No dobra to ja zmykam musze gary pomyc bo od wczoraj zostaly :-D
hehe potem pomyje podlogi pranie wstawie bo znowu cos tam z kosza wyskakuje :-)

jak narazie zmykam papapa

melduje sie na stanowisku:-) Ja wczoraj tak znikłąm jak mój net......:wściekła/y:sorki.
Pati to tak jak my. Też wsztko robiliśmy sami. Od kopania ziemi do malowania ścian. Także teraz to dużo rzeczy bym zrobiła:tak: I też to jest nasza duma;-)Ale co Ty w ciązy za remonty się wzięłaś:szok::szok::szok::szok: M zaraz wyjeżdża..jeszcze pożegnalna kawunia i przytulasy z bejbe. Najgorsze jest to, że wróci i znowu pojedzie i tak w kółko nie wiadomo jak długo.......
kochana ja to bym Cie zaskoczyla co ja robilam remontujac nasze mieszkanko - moj w robocie a ja dawalam czadu... :cool2:
witam w ten mrozy ,styczniowy szkoly poranek.
teraz za oknem -15 w nocy blo -20.
dobrze ze nie wieje.
Paulina juz w szkole,mala przd 7 zjadla kasze i spi.
p w domu wiec on teraz prze caly tydzie pali w piecu a ja mam gdzies:-p:-p:-p:-p:-D
tyle ze musze go ogldac:baffled::baffled::baffled::baffled:

tak wlasnie dzis rano mi sie przypomnialo ze nie zabralm Paulinie kapcui na swieta do domu,raz zeby je uprac a dwa zeby nie wsiakly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam nadziejje ze jednak beda

wczoraj bylam rano z Palina w koscile,pozniej do mamy,pozniej bylma w kinie na "ksiezyc w nowiu"
supr film!a ile nagich meskich torsow....:-p:-p:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: mmmmmmmm
bylo na co popatrzec:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak ktos ogladal "zmierzch" to ta czesc tez sie spodoba.znam juz koniec 4 czesci bo p czyta ksiazke i uslyszlaam jak gadal z moja siora:dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

no to ide poczytam
heh to ja bede musiala sobie obejrzec ten film a raczej te torsy :-p:-p:-p
Witam
Od razu piszę że nie nadrobię waszej pisaniny bo od wigilii zapewne 1000 stron się nazbierało:szok::szok::szok:
U nas też -15st.C, ale to dobrze trochę wymrozi i nie będzie tyle chorób bo mnie czeka bilans czterolatka niedługo a nie chciałabym żeby Maja jakieś choróbsko z przychodni przyniosła:tak::tak::tak:
Poza tym mąż jedzie dzisiaj na rozmowę w sprawie pracy bo w końcu niedługo bez pieniędzy zostaniemy:-:)-:)-( ach to życie nieraz daje popalić, dobrze chociaż że Maja zdrowa i nie choruje
daj znac - czekam na wiesci i powodzenia zycze - Nie dziekuj :-p;-)
Hej mamuski
Ja nie zauwazylam abyscie mi odpisalyjak mam wejsc teraz do tego zamknietego Bo tepa jestem serio
Dowikla napisalam na gg odpisz mi prosze

Milego dnia
a ja pisalam - nie doczytalas ;-):-p
witam kobietki poweekendowo:happy2:
wczoraj trochę was [podczytałam ale nerwa jakiegos miałam to nie odpisywałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witaj Patrysiu skarbie kochany juz za momencik będziesz córunie tulić do piersi:szok::-):-)
no witaj...
dokladnie za niedlugo to juz bedzie nasza Nikolka z nami :-D:-D:-D
Dziewczyny podrzucajcie pomysły na prezenty do paczek choinkowych dla 5-latków w granicach do 35zł,bo nie mam zielonego pojęcia co zakupić :no:a luty zaraz będzie:szok:.Szukam na allegro ale nic mi w oko nie wpada a w tym roku z prezentami idziemy na jakość a nie ilość:tak:.
heh ja to nigdy nie mam pomyslow na prezenty - szkoda ze same sie zrobic nie moga :sorry2:
Witam w Nowym Roku :tak: Przepraszam że dopiero teraz ale ostatnio co chwilę ludziska do nas przyjeżdżają i nie ma jak odpocząć :dry: Kubek śpi, uczę go samemu zasypiać i jak na razie mu wychodzi ale i tak trzeba obok siedzieć :sorry2: Katar lekki ma ale już mu przechodzi a mnie wczoraj gardło złapało :no: prawie gadać nie mogę (z czego M się cieszy) nie nadrobię wybaczcie ale tyle żeście jak zwykle naskrobały że szok :-D W czwartek idę z M do okulisty żeby zapodał nam jakąś klinikę gdzie wady wzroku się usuwa ale gdzieś tu blisko. Nie wiem jak to spłacę bo wydatek nie mały :dry: napadało śniegu po pachy i nie ma jak z domu wyjść a o samochodzie nie wspomnę :baffled: zamarzł już chyba całkiem na dobre, będę musiała chyba do wiosny czekać aż odtaje hehe :-D idę na allegro ciuchy siostrom wystawić bo już prawie od dwóch miesięcy to robię i się zabrać nie mogę :-p trzymajcie się cieplutko :tak: i zdrowo :-D
zdrowka zycze :tak:

Do góry