witam
Paulina w szkole oczywiscie,mala spi,o 6 zjadla kaszke.
z p nadal cisza a ja sie do niego ie zamierzam odzywac

bylam

ale moze tu go nie bede opwiadac,ale fakt wyglada jakby sie film nagle urwal

kchana to zaluj!!!!!!!!!1
sciagnij sobie z netu i koniecznie zobacz

Gratki dla Michala!
moje Weronika wczoraj niezla akcje-siora byla i mowi ze leci jej z nosa,to mala niewiele myslac poleciala do kuchni po sciere i chciala ciotce nos wycierac

A powiedziała sąsiadka,że trzeba mieć też 2 żyrantów z co najmniej 2000zł dochodu

?
zgadza sie

dobry wieczor!
dziewczyny ja to mam jakos dola - dlugo nie posiedze...
cholerka probowalismy z m wyciagnac karte pamieci z aparatu i wlozyc ja do specjalnego micro usb i potem podlaczyc do usb i co???
okazalo sie ze teraz to juz dupa blada bo musze zrobic formatowanie i to pousuwa mi wszystkie zdjecia

:-

-

-

-

-(
a tam bylo 638 zdjec

kurcze sylwester swieta na nowym mieszkanku - wszystkie takie wazne zdjecia....
i normlanie ryczec mi sie chce :-

-

-

-

-(
Ty mnie nie strasz.... bo ja juz pisalam do znajomych w razie czego zeby mnie zawiezli bo mojego to caly dzien nie bedzie w domu ale chyba powiem zeby mi jutro auto zostawil - zawioze go do pracy i przyjade spowrotem a jak bedzie trzeba to autm sie zajedzie
kurcze szkoda fotek.ja co jaksi czas zrzucam na kompa a potem zgrywamna 2 plyty,zeby byly jakby ktoras szlag trafil
a do porodu kobietoo to masz prawo karetke wezwac :-):-):-)

co sie wsciekasz jak grzecznie lezy???????????
hello
A ja ejstem mega zle bo M mnie tak wku... ze juz mialam ochote Go spakowac i wypi... z domu

No co za poj.... gatun

Dosyc ze przyjezdza tak rzadko to zamiast siedziec z dziecmi w domu woli chlac z kumplami

Narabal sie w Sylwestra i dzisiaj przyjechal tez narabany tzn kolega Go przywiozl

Normalnie dalam Mu w pysk bo jzu nei moglam wytzrymac

I jeszcze w zywe oczy sie wypieral ze nic nei pil

Juz Mu powoiedzialam ze wogoel nie ma po co przyjezdzac nastepnym razem

Poszedl spac do salonu,wiec sie wkurzylam,zakrecilam tam kaloryfer i otworzylam z calej epy balkon

No mam takeigo wnerwa na Niego ze szok
Az dzieci Jemu powiedzialy ze chca nowego Tate
Teraz siedze sobei w kuchni bo nie mam zamiaru do Niego isc
Dziewczynki i Dominik juz spia

A ja sobei zaraz cos zjem
:-)
No i wyszlam na balkon i zapalilam Jego papierocha z tych nerwow

dobrze zrobilas!!!!!!!!!!!

ja swojego nie moge wychlodzic my tez bysmy pomarzly.ale jak usnie gdzies na siedzaco to wcale go nie przykrywam.niech marznie
tez bym zajarala z tej wscieklsoci

a Ci nasi to chyba powariowali wszyscy
Wpadłam tylko życzyć spokojnej nocki a poczytam was jutro.

Dodam tylko że mąż jedzie rano do pracy, był dzisiaj na rozmowie i facet bierze go na okres próbny, szkoda tylko że płaca o jakieś 400-500zł mniejsza no i facet nie chce go na umowę zlecenie tylko na normalną umowę o pracę a z tym trochę problem bo przecież wcześniejszy szef też go zapewnił że po 3m-cach może wracać bez problemu z tego urlopu bezpłatnego na który go wysłał
dobrze ze poszedl do pracy.lepsza mniejsza kasa jak zadna.a nie moze na czarno popracowac?albo wpisane ze pol etatu?
powariowali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze ze nie tylko mojemu nowy rok pprzewracal w glowie

Mamitka daj numer konta fundacji to 1% poleci am na konto

Witam porannie i wtorkowo
Mój zaspał do pracy, na szczęscie mala mnie wołała i spojrzałam na zegarek-budzik zastrajkował, taki komórkowy, hihi.
Ja cała nocka w duszy, kolano tak mnie boli, że wzięłam leki, jak przejdzie zacznę słać wyrko , ubiorę się i jakieś zakupy zrobić muszę na obiad i do chleba. Tak myślę o jakiejs zupie, moze pomodore, bo Piciu od dziś do 18, to szybko odgrzac i z głowy. No i mogłabym do mamy wpaść w tygodniu jak nam przejdzie... A kiepsko przechodzi, mała męczyła się w nocy z tym kaszlem, aż się boję, ,że to się na płuca rzuci...
Nadrobiłam, wracam z cytattami.
Ty juz wiesz:-)