reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta ja też właśnie takie będę lepiła:-D:-D:-D, właśnie kaszę gryczaną nastawiłam:tak::tak:
Anabuba godziny pracy takie same, no zobaczymy po m-cu jak to będzie jak już się trochę rozejrzy tam co i jak:tak::tak::tak:

reklama
Ja też dziś chcę trochę ograniczyć jedzenie, ale czy się uda to zobaczymy:confused::confused::confused:

a ja nie wiem jak kto zrobilam schudłam 5 kg i wszyscy mi mówia a szczegolnie teściowa ubolewa że strasznie "wyschłam" powiem szczerze ze nie wiem kiedy :baffled: ale wszystko daje w kośc nowa praca odsniezanie samochodu nerwów nie mam bo biore leki Dzis mi gosciu zajechal i bylby" dzwonek
'gduby nie mój refleks :zawstydzona/y:

a ja nie wiem jak kto zrobilam schudłam 5 kg i wszyscy mi mówia a szczegolnie teściowa ubolewa że strasznie "wyschłam" powiem szczerze ze nie wiem kiedy :baffled: ale wszystko daje w kośc nowa praca odsniezanie samochodu nerwów nie mam bo biore leki Dzis mi gosciu zajechal i bylby" dzwonek
'gduby nie mój refleks :zawstydzona/y:

no prosze!gratuluje refleksu
a co do wagi sie nie dziwie

Nie iwem o co chodzi:-p
Jaki jest pełen tytuł tego zmierzchu? Bo bym sobie ściągnęła, skoro mówicie, że warto

dla Ciebie i dla wszytskich
Saga zmierzch. Księżyc w nowiu

Witam się głodna i zła:-D
Obudził mnie głod a chwile później Maks:-D I dopadły mnie poranne mdłosci :baffled: z głodu oczywiście nie z ciąży:-D żeby nie bylo:-D:-D
to te glupie przyzwyczajenie z ciazy ze od razu po wstaniu musze zjesc- nawet zębów nie mogłam umyc bo niedobrze mi bylo od razu jedenie a dopiero potem zeby:sorry2::sorry2:

dlatego najgorsze dla mnie beda poranki:baffled:

ale juz wypiłam kawe i jest ok w miare- zaraz sie biore za sprzatanie zeby nie mslec o jedzeniu..........
Wpadłam tylko życzyć spokojnej nocki a poczytam was jutro.:tak::tak::tak:
Dodam tylko że mąż jedzie rano do pracy, był dzisiaj na rozmowie i facet bierze go na okres próbny, szkoda tylko że płaca o jakieś 400-500zł mniejsza no i facet nie chce go na umowę zlecenie tylko na normalną umowę o pracę a z tym trochę problem bo przecież wcześniejszy szef też go zapewnił że po 3m-cach może wracać bez problemu z tego urlopu bezpłatnego na który go wysłał:confused::confused:
chybana oodwrót:confused: dostał umowe zlecenie a nie stalą?
bo na stałej tak od razu po l4 nie moga zwolnić- a na um-zlecenie to nawet l4 nie ma:no::tak::tak::tak::-)

Witam! Jesli jeszcze mnie pamiętacie to wpadam żeby powiedzieć że A. w domu nastepny tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż strach jaką wypłate przyniesie w piątek:wściekła/y: Dzisiaj wysyłałam pierwsze apele do firm wydruk kolor 1 strona kosztuje 1zł:wściekła/y:A potrzebuje 50-100 na m-c:wściekła/y::szok:do tego znaczki :baffled:Kosmos. Wysłałam narazie ok 30 i czekam na wypłatę:-(
Pozdrawiam.
Aha, A. ma urodziny dzisiaj:zawstydzona/y::-p
współczuje mój w domu 4 miechy:-D
strasznie drgie te druki:baffled:
Wszystkiego najlepszego dla A:tak:
Który dzień? Pamietaj, żeby sie troche fizycznie oszczedzac, rób tylko to co musisz, ja mało nie zemdlałam na spcerze z wózkiem, upał był, a ja głodna i słaba.
Juz zrobiłam ta dietę kiedyś i nic mi nie było:tak::tak: ale dzisiaj mi niedobrze z głodu rano:sorry2: to dlatego ze w ciązy sie nauczylam jesc sniadania przez poranne mdłości:wściekła/y:

Na obiad pierogi dzisiaj wymyśliłam tylko z chęciami do ich ulepienia będzie zapewne gorzej:tak::tak::tak:

..............

No to trzymam kciuki, ja jakoś zmobilizować się nie mogę a przez święta 2kg mi przybyło:szok::szok::szok:

.........

Oj nie wiem jak ty możesz na tej diecie ciągnąć:szok::szok: ja bym chyba z głodu umarła:tak::tak::tak:
............

Ty już o spacerówce myślisz a ja pamiętam że tak niedawno jeszcze w ciąży chodziłaś:tak::tak::tak:
mniam nie rób smaka na pierogi lepione- nie mrożone ze sklepu:-):-)
...
o po świętach tez mi przybyło więc pewnie mam wiecej niz 6 kg do zrzucenia:tak:
....
no ja wlasnie umieram:-D:-D
....
no myślec to moge długo:-D:-D
Mam spacerówke w moim ale nie chce takiej:tak:
chce laske- chyba- ale jeszcze nei wiem jaką- myślałam o taniej- ale w sumie bede jeździla tym ponad rok więc:sorry2:

zoaczymy jak bedie z kasą- poki co bieram na zęby a brakuje mi 1,5 tys:sorry2:

Zakupy zrobione, mała jeszcze spi wiec lece jakies sniadanko zrobic bo glodna jestem przeokrutnie, a mama swierzutkie cieple buleczki i pyszniutki serek z dziurami jak piesci, hihi
mmmmm nie rob smaka bo my z justą na ddiecie:-D i to jakiej:baffled:

kuś, kuś...;-):cool2:I kopenhadzką szlag trafi.:sorry2:
to samo pomyślałam:-D
ale nie może jej szlag trafić:tak:
ja jak sobie coś ubzduram to musze i koniec- tak jak z paleniem- po 10 latach palenia rzuciłam z dnia na dzien- a najlepsze ze rzucałam od poniedziałku tak jak kopenhdzka- planowane tydzien wczesniej- a przez ten tydzien wypalilam 4 razy wiecej fajek ni zwykle:-D na zapas:-D w niedziele jeszcze przed snem 3 naraz wypaliłam:-D:-D:-D
ale rzuciłam:tak: i juz neipale

i jak sie najadlam na zapas w święta to myslę, że też dam rade:-D:-D:-D:-D

Ja też dziś chcę trochę ograniczyć jedzenie, ale czy się uda to zobaczymy:confused::confused::confused:
u mnie ograniczene nie dalo fajnych efektów- ja musze widziec duuuży spadek wagi ze by miec motywacje- a tak- zabranialam sobie slodkieo i innych dobrych rzeczy- przez ponad miesiąc sie meczylam a schudłam tylko troske- a no i sie ćwiczeniami katowałam:baffled:

wole 13 dnis ie przemeczyc na kopenhaskiej:-D

reklama
Do góry