reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe:-D:-D:-D
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...:tak::tak::tak:

Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)

Witam dzisiaj...
nocke mialam do dupy....
jestem nie wyspana...
nie umialam spac albo chodzilam siku albo pic albo pies piszczal bo zrobil kupe i musialam sprzatac a potem jeszcze Sewek co chwile do ans przychodzil i musialam go odprowadzac do swojego pokoju
ojjjjjjjjj....... :no::no::no::no::no:
a dzis mialam isc na badania (morfologia i mocz) ale jak zadzwonil budzik to powiedzialam ze to pieprze jutro pojde... i spalam dzis do 10
moj dal sniadanie malemu i byli prawie cicho wiec nawet to nadrobilam... :sorry2:

teraz ide poczytac co naszkrobalyscie od wczoraj :-)

Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe:-D:-D:-D
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...:tak::tak::tak:

Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)

Gratulacje :tak::tak::tak:

Pati, sprzedaję ubranka 3-6 miesięcy moze się skusisz :-p:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/dla-dziewczynki-3-6-miesiaca-35262/

Witam Was moje Kochane. Jakaś walnięta dzisiaj jestem :sorry2: jakby mnie kto w nocy przejechał autobusem hehe :-D M w pracy jutro ma służbę 24h więc wróci dopiero w czwartek, odpocznę przynajmniej od niego ;-) Kubek śpi, katar mu przechodzi a mi ból gardła :tak: a teraz idę pranie skończyć i włosy wysuszyć bo już mi się siano robi :sorry2: i jeszcze muszę rzeczy na allegro wystawić ale jakoś weny nie mam :dry: jak dam radę i nie padnę to wieczorem zajrzę :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :tak: u mnie słonko świeci ;-)

:szok::szok::szok::szok:tyle fotek i nie kopiowałaś?????:baffled::baffled::baffled:oj ja też byłabym zła....no delikatnie móiąc. Kurcze kombinujciem ozeda sie cosz robic.
A z porodem to miałam skurcze cały tydzień, ale ja głupia pipa nie wiedziała o co loto więc tak sobie łaziłam,a potem to juz czołgalam. Aż w markecie mnie ścisnęło na dobre i na drugi dzieńbył bejbe:tak: Ratowali jeszcze ciążę ale mały chciał się urodzić na wakacjach i koniec:-). e ja Ciebie nie chce straszyc..przecież w drodze nie urodzisz:-D ale szkoda, że M nie może byc z Tobą i tylko czekać na znak:tak::-)
nie kopiowalam bo od niedawna dopiero mamy tutaj kompa a wczesniej nie bylo czasu zeby zrzucic bo remonty byly...
a co do porodu to moj robi na kopalni wiec jak bym miala rodzic to dowie sie dopiero po fakcie jak wyjedzie z dolu...
ale 8 ide do lekarza i zobaczymy co powie bo jak powie ze na czasie bede rodzila to biore opieke dla m :tak:
OLIWKA JESZCZE NIE SPI :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie szok,jest grzeczna,lezy spokjnie ale coś zasnąć nie może,pzrecież to juz późna godzina,pierwszy raz tak późno idzie spać nie licząc sylwestra :tak::tak::tak::tak::tak:
ja tez to znam - Sewek mi tak czasem robi.... a mnie krew zalewa :wściekła/y:
hello
A ja ejstem mega zle bo M mnie tak wku... ze juz mialam ochote Go spakowac i wypi... z domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za poj.... gatun:no::no::no::no:Dosyc ze przyjezdza tak rzadko to zamiast siedziec z dziecmi w domu woli chlac z kumplami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Narabal sie w Sylwestra i dzisiaj przyjechal tez narabany tzn kolega Go przywiozl:no::no::no:Normalnie dalam Mu w pysk bo jzu nei moglam wytzrymac:no::no::no:I jeszcze w zywe oczy sie wypieral ze nic nei pil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz Mu powoiedzialam ze wogoel nie ma po co przyjezdzac nastepnym razem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Poszedl spac do salonu,wiec sie wkurzylam,zakrecilam tam kaloryfer i otworzylam z calej epy balkon:-D:-D:-D:-D
No mam takeigo wnerwa na Niego ze szok:wściekła/y::wściekła/y:Az dzieci Jemu powiedzialy ze chca nowego Tate:szok:

Teraz siedze sobei w kuchni bo nie mam zamiaru do Niego isc:no:Dziewczynki i Dominik juz spia:tak::tak::tak:A ja sobei zaraz cos zjem:tak::-)

No i wyszlam na balkon i zapalilam Jego papierocha z tych nerwow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o to Ci m....
i dobre podejscie z Twojej strony - ten strzal w pysk moze na opamietanie bedzie najlepszy :tak:
Wpadłam tylko życzyć spokojnej nocki a poczytam was jutro.:tak::tak::tak:
Dodam tylko że mąż jedzie rano do pracy, był dzisiaj na rozmowie i facet bierze go na okres próbny, szkoda tylko że płaca o jakieś 400-500zł mniejsza no i facet nie chce go na umowę zlecenie tylko na normalną umowę o pracę a z tym trochę problem bo przecież wcześniejszy szef też go zapewnił że po 3m-cach może wracać bez problemu z tego urlopu bezpłatnego na który go wysłał:confused::confused:
dobre te 400-500 zl jak nic :tak:
a potem pewnie dostanie wiecej ;-)
mam nadzieje ze na tej umowie o prace jak m dostanie to juz zostanie na stale :tak:
Witam! Jesli jeszcze mnie pamiętacie to wpadam żeby powiedzieć że A. w domu nastepny tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż strach jaką wypłate przyniesie w piątek:wściekła/y: Dzisiaj wysyłałam pierwsze apele do firm wydruk kolor 1 strona kosztuje 1zł:wściekła/y:A potrzebuje 50-100 na m-c:wściekła/y::szok:do tego znaczki :baffled:Kosmos. Wysłałam narazie ok 30 i czekam na wypłatę:-(
Pozdrawiam.
Aha, A. ma urodziny dzisiaj:zawstydzona/y::-p

dowikla mój w sylwestra wyszedł odprowadzić kumpla i wrócił ok 5 rano:szok::wściekła/y: Chyba ledwo zmieścił się w drzwi bo ma guza na czole i nowiuskie okulary pogięte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamietamy :-D
wszystkiego naj dla m
Witam porannie i wtorkowo
Mój zaspał do pracy, na szczęscie mala mnie wołała i spojrzałam na zegarek-budzik zastrajkował, taki komórkowy, hihi.
Ja cała nocka w duszy, kolano tak mnie boli, że wzięłam leki, jak przejdzie zacznę słać wyrko , ubiorę się i jakieś zakupy zrobić muszę na obiad i do chleba. Tak myślę o jakiejs zupie, moze pomodore, bo Piciu od dziś do 18, to szybko odgrzac i z głowy. No i mogłabym do mamy wpaść w tygodniu jak nam przejdzie... A kiepsko przechodzi, mała męczyła się w nocy z tym kaszlem, aż się boję, ,że to się na płuca rzuci...
Nadrobiłam, wracam z cytattami.
ja dzis tez na obaid pomidorowa z ryzem...
a po chleb tez musze isc a nie chce mi sie....
sanki wezme najwyzej bo wozek wyprany ale nie wim gdzie schowalam kosz do wozka a i tak musialabym go prac :sorry2:
a co do fotelika pokaz zdjecie bylabym zainteresowana!!!!

Witam :tak:

Garagamle juz grasują po mieszkaniu, M poleciał do pracy :tak:

Pati, jadę na wesele do mojej kuzynki, to niedaleko Ciebie bo oni są z Jastrzębia, a wesele w Połomii :-p Jade na poczatku lutego :tak:

Agnes, ale ci małolata poszalała wczoraj :szok: Moje chodzą spać o 20 :-p No ale za to wstają po siódmej :sorry2:

Dowilkuś, tulam cię mocno kochana :sorry2:

Anaconda, super że chcą M do pracy :tak:

Mamita, starsznie drogie te druki :szok:

Lunk
a, leżaczek tanio, bo chcę się klamota pozbyć :-p
to wpadnij do nas na kawusie :tak::tak::tak:
kurcze szkoda fotek.ja co jaksi czas zrzucam na kompa a potem zgrywamna 2 plyty,zeby byly jakby ktoras szlag trafil:tak:

a do porodu kobietoo to masz prawo karetke wezwac :-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja nie mialam czasu zeby zrzucic na kompa mieszkalismy juz na swoim a komp byl u tesciowej ale najpierw remonty potem swieta sylwester i co chwile cos do roboty a jak juz byl u nas komp to sie okazalo ze za pozno
bo nie potzrebnie wyciagalismy ta karte z aparatu....
Patrysiu ja sie z Juliną do porodu sama zawiozłam za kółkiem juz mi wody odeszły i wsiadłam i pojechałam a to 35 km:baffled::baffled::baffled:więc nie bój żaby dasz radę:tak::tak::tak:
hehe moj m pojechal juz do roboty autem bo ja bym sie nie zdazyla wyszykowac....
bo za pozno wstalam
wiec teraz na zakupy pojde sankami...chyba ze zajde do piwnicy i poszukam tego kosza pod wozek
A gdybym teraz miała dziecko to bym kupiła taki wózek jak byłam z antkiem w ciąży to chcielismy taki a potem cos się mojemu pietruszce odwidziało a teraz jak widzimy go gdzieś na ulicy to wzdychamy ze jest super:tak:chciałabym kupić jemu teraz taką spacerówke:tak::tak::tak:
X-LANDER X1 + FOTELIK X-CAR MEGA KOMPLET (875553876) - Aukcje internetowe Allegro
no to taki jak Ci pokazywalam jaki wozek moj m chce :tak:
J
Witam.
Poczytałam nieco i uciekam,bo przedszkole za niecałą godzinę.
Muszę jeszcze trochę refera z geografii ruszyć.
Dała nam taki temat ,że szlag mnie jasny trafia...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozwój miast na przestrzeni wieków...:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Można normalnie kilka tomów na ten temat napisać a i tak będzie niewystarczająco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Aha Anaconda na temat lapisowania.
Aby lapisowanie było skuteczne to trzeba to robić 3 tygodnie z rzędu co 3 miesiące,a że to zabieg bardzo szkodliwy to stomatolodzy odchodzą od niego.
Tutaj więcej.
Expertia.pl - strefa wiedzy
taki sam temat mialam kiedys na geografii - wypracowanie trzebabylo zrobic...
masakra - nie zazdroszcze :no:;-)
Gratulacje :tak::tak::tak:

Pati, sprzedaję ubranka 3-6 miesięcy moze się skusisz :-p:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/dla-dziewczynki-3-6-miesiaca-35262/
juz bede ogladac ;-)

Witam się. :-) Chciałam wrzucić fotki z wekendu ale nie chodzi mi karta..:baffled: Pati to chyba jakiś wirus:confused::-D
Dowikla ale załątwiłaśM:szok::szok::szok: szczerze Ci współczuję. I to jeszcze dzieciaki muszą oglądać takie sceny....ehhhh Chyba ciężko mu sie przestawić na rodzinne życie:baffled: i świruje:sorry2: mam nadzieje, że Was przeprosi będzie już grzeczny:blink:. Trzymam kciuki za jego zdrow rozsądek:tak:
Lunka jak tam kaszel??? Ja mam taki super specyfik na gardłowe sprawy, ale szczerze nie mam pojęcia od jakiego wieku może być stosowany:no:. Ale spróbuje, może na necie coś będzie pisać.
Anaconda dobre i to tą pracą. Ale kasa powala:szok::szok::szok:. Ważne że go wzięli i docenią pracownika sowitym wynagrodzeniem....w którejś wypłacie:tak::tak::tak:.
Ja jak zwykle zasiadam i nikogo nie ma:szok: a potem epopeje czytam prawie godzine:-D:-D:-D.
Wtrące coś o wózkach. ja mam Jane, myslałam, że superowy będzie..ale mierda straszna:no: i teraz się męczę. No i napisałabym coś jeszcze ale nic nieprzychodzi mi dogłowy....lenia mam. Obiad z wczoraj odgrzeję bo sterczeć przy garach nie mam ochoty:no: Michał znowu dzisiaj walił w drzwi wyjsciowe i krzyczał TATA:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam się. :-) Chciałam wrzucić fotki z wekendu ale nie chodzi mi karta..:baffled: Pati to chyba jakiś wirus:confused::-D
Dowikla ale załątwiłaśM:szok::szok::szok: szczerze Ci współczuję. I to jeszcze dzieciaki muszą oglądać takie sceny....ehhhh Chyba ciężko mu sie przestawić na rodzinne życie:baffled: i świruje:sorry2: mam nadzieje, że Was przeprosi będzie już grzeczny:blink:. Trzymam kciuki za jego zdrow rozsądek:tak:
Lunka jak tam kaszel??? Ja mam taki super specyfik na gardłowe sprawy, ale szczerze nie mam pojęcia od jakiego wieku może być stosowany:no:. Ale spróbuje, może na necie coś będzie pisać.
Anaconda dobre i to tą pracą. Ale kasa powala:szok::szok::szok:. Ważne że go wzięli i docenią pracownika sowitym wynagrodzeniem....w którejś wypłacie:tak::tak::tak:.
Ja jak zwykle zasiadam i nikogo nie ma:szok: a potem epopeje czytam prawie godzine:-D:-D:-D.
Wtrące coś o wózkach. ja mam Jane, myslałam, że superowy będzie..ale mierda straszna:no: i teraz się męczę. No i napisałabym coś jeszcze ale nic nieprzychodzi mi dogłowy....lenia mam. Obiad z wczoraj odgrzeję bo sterczeć przy garach nie mam ochoty:no: Michał znowu dzisiaj walił w drzwi wyjsciowe i krzyczał TATA:baffled::baffled::baffled:
ja jestem...
bo maly stwierdzil ze chce isc spac i prosze moment a dziecko mi odlecialo...
i juz spi...
wiec z zakupow teraz nici...
sprztam mieszkanko i robie nowe zdjecia...

Do góry