reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sprzątaj Pati, sprzątaj, co by Ci się nie nudziło;-);-);-) zamast siąść i dychnąć trochę ehhh:-)
Wołowinka......mmm smaka mi narobiłaś:tak:
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.

Ostatnia edycja:
a moj mlody to ze mna w kulki eci ...
przed chwila spal a teraz cos slysze w pokoju a ten wieprzyk bawi sie klockami
wiec go wygnalam do lozka bo juz sie nastawilam ze teraz nie pojde na zakupy ...
ale mnie krew zaleje zaraz bo co chwile wychodzi.... :wściekła/y:

A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
no o to.....:baffled::baffled::baffled:

kurcze szukam teraz instrukcji obslugi do pralki - kupilismy pralke na gieldzie i jest tam na ciepla i zimna wode :sorry2::sorry2:
moj tata bedzie nam to podlaczal i jest problem bo nie wie co i jak... a pranie dla malej czeka - tata chce jutro przyjsc...
wiec pozostalo mi szukac...
chyba ze ktoras wie cos na temat LG WM 12336FD bo jest instrukcja obslugi na stronie Instrukcja obsługi LG WM-12336FD - Podręcznik użytkownika LG WM-12336FD - Angielski - Diplodocs ale ja nie moge sciagac nic bo nam nadupi potem do rachunku za telefon... :dry:

reklama
Do góry