Myszunia, fajnie ze zaglądasz
Ja też czasami poczytam a potem kocił w domu i niema czasu odpisaćDlatego czasami najpierw piszę a potem czytam
![]()
Też tak muszę robić!

Zmykam, bo mój mały awanturnik właśnie rozmazał mandarynkę na kanapie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myszunia, fajnie ze zaglądasz
Ja też czasami poczytam a potem kocił w domu i niema czasu odpisaćDlatego czasami najpierw piszę a potem czytam
![]()
puszna kawka-czarna z 1 kostką cukru? to mogę- dziekuje
a btak wogóle to czemu postanowiłaś nie pić kawy?ja to chyba bezx kawy nie wytrzyma, idę sobie zrobic jakąś lure![]()
dzieki:-)......
No podziwiam i trzymam kciuki żeby ci się udało
...........
Mojego szef wysłał na urlop bezpłatny na 3m-ce nie jest na L4i obiecywał mu że po tych 3m-cach znowu go przyjmie, nawet umowy o pracę z nim nie rozwiązywał żeby mój miał pewność że tam wróci ale niestety nie stać nas na to żeby te 3m-ce siedział w domu bez kasy, dlatego szukał nowej, a w tej nowej nie chcą go na umowę zlecenie tylko też na umowę o pracę i teraz tak naprawdę ma 2prace na cały etat, a co zrobi jak tamten szef po niego zadzwoni to sama nie wiem, trochę szkoda tamtą pracę porzucać bo więcej kasy było no i warunki dobre, ale mój się honorem ujął i stwierdził że już tam nie wróci. Zobaczymy jak to będzie, wczoraj pierwszy dzień w nowej mu się podobał, ale to wiadomo że pierwszego dnia to traktują cię ulgowo, ach gdybym to ja mogła jeden jego etat wziąć ale niestety na elektromechanice pojazdowej to ja się nie znam
![]()
Bo w Anglii od samego rana sypal sniegciekawe czemu odwołali lot. no to teraz M ma druga szansę;-)
.
Ja poprosze
Witam:-)
Pierwszy raz od niepamietnych czasow tak wczesnie rakoAle szwagier nie dolecial do Polski bo z UK tez odwolali loty a M stwierdzil ze nie wstaje wiec musialam zaprowadzic mlodego do szkoly
Jakos nie chcialo mi sie wychodzic z domu bo jeszcze ciemno bylo
Jak wrocilam to stwierdzilam ze sobie pocwicze ale jak zobaczylam ze moj laptop stoi taki samotny to wolalam do niego usiasc;-)
M wylatuje w niedziele o 6 rano ale nie do tego miasta co powinien tylko do Luthon i stamtad bedzie musial sobie dojechac
...
a btak wogóle to czemu postanowiłaś nie pić kawy?
...
Poćwicz stukanie w klawiaturę, żebyś z wprawy nie wyszła ;-)
Bo ja mam problemy z trawieniem, a kawa ich nie poprawia... no ale czasami zgrzeszę mała kawką![]()