reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda ,a sprawdzałaś w necie prawidłowe wykonanie ćwiczeń ,bo to wazne ,zeby je dobrze robić,to raz ,
a dwa moja mam a ma w jelitach jakąś bakterię która powoduje u niej wzdęcia i potrafi od rana do wieczora o 10 cm jej obwód brzucha wzrosnać ,niby mżna ja leczyć ,ale nigdy wyleczyć ,nie wiem dokładnie nazywa sie helikobakter,czy jakoś tak i sie mama juz z rok z nia męczy,ale tez nie pprzestrzega diety jak powinna tylko pozwala sobie na grzeszki

reklama
Walczyłam MH ,ale poległam przy 20 powtórzeniach:zawstydzona/y::-p
właśnie moja mama ma mnóstwo tego typu dolegliwości ze strony układu pokarmowego ,test mozna kupić w aptece na te bakterię,

Neurologa już załatwiłam mam 7-go na 11:30 :tak::huh::huh:.Lecę do UP - dobrze,że 300 metrów mam do niego:-p:tak::-D:-D.

kurcze a ja sie do lekarza tez musze zpaisca i sie zebrac nie moge

Malinka a do ilu kg ta Twoja parasolka?
bo ja szukam wlasnie jakiejs bo w sumie by mi sie przydala na wypady do lekarzy czy gdzies,nieoniecznie nwa aby w dobruym stanie
kurna wiekszosc to do 15 lub do 18kg robia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a moje dziecie juz 17,5kg wazy!!!!!!!!!!!!!!!!!

szwagierka ma baby design espiro jet i jest do 20k a temn Twoj????????????????????????????
bo moze sie skusze!

ja nie mialam czasu zeby zrzucic na kompa mieszkalismy juz na swoim a komp byl u tesciowej ale najpierw remonty potem swieta sylwester i co chwile cos do roboty a jak juz byl u nas komp to sie okazalo ze za pozno
bo nie potzrebnie wyciagalismy ta karte z aparatu....
)

jaj mam czytnik kart w komie wiec sie nie musze kablem bawic

,zagadałam z wychowawczynia Ksawka o integracji sensorycznej to nie wiedziała o co chodzi ,napisałam jej na kartce ,zeby sobie sprawdziła w domu ,to mówiła dziś ,ze ona powodu do diagnozowania ksawka nie widzi,bo to dla bardzo chorych dzieci...powiedziałam jej zeby sie lepiej wczytała ,bo to nie tylko dla bardzo chorych dzieci...no i czekam ,miała mi kartkę wypisać- nie wypisała,ach mówię wam ,mam dzisś wybitnie skopany nastrój:
oj widac ze niedoksztalocna konbieta
akurat Paulina nie miala duzych dysfukci,taka integracja to i zdrwym dzieciom by nie zaszkodzila.suzkaj konkretnych osrodkow

O dzięki Michał faktycznie lepiej je:tak::tak::tak:jestem przeszczęśliwa. Tzn. i tak mamy problemy bo fochy czasem ma, ale to jest pryszcz w porównaniu co sięwtedy działo. A to wszystko DZIĘKI WAM MOJE BABENCJE:tak::tak::tak::tak:
Dziękuje z każdej z osobna za porady i pomysły:tak: Michał praktycznie je wszsytko:-D SAM!!:szok: Staram sięgotować różności;-). A czyścioszkiem zadziwił mnie totalnie wczoraj, a do tego dziś rano popędzał mnie, żebym już wstaął z wyrka i .....................założył mi kapcie na nogi:szok: dla mnie to znaczy tyle jakby rozwiązał matematyczna łamigłówke:-D:-D:-D

super!

Dowikla to co za system masz???? Gotować raz na kilka dni :rolleyes::rolleyes::rolleyes:. mój już leży i zasypia...oczywiście zrobiła papa dla taty:hmm::hmm::hmm::hmm:. kolacja zjedzona mimo, żę fochy były, to jednak posmakowało:tak: oh jaka jestem dumna z mojego bejbe.
Dowikla a powiedz pogodziliście sięchociaż przed wyjazdem:confused: tzn. odpowiedz jak chcesz:zawstydzona/y::happy2:. Mój mi wysyła smsy że kocha :szok::szok::szok::szok: i każdą rozmowę też kończy stwierdzeniem:szok::szok::szok: normalnie zmiana że szok!!!!!!!!

fajnie tak
rozlaka dobrze robi:tak::tak::tak::tak:

Mam trochę wolnego to chociaż troszkę popiszę...:tak:
A więc na początku dziękuję Wam kochane za gratulacje :tak::-) Na Was zawsze można liczyć...;-)
A co do synusia to już piszę dokładniej.
Jaś urodził się 01 01 2010 r. o godz. 21.10. Poród naturalny ,Malutki ważył 3630 , 58 cm.
Mój męż był z nami od początku do końca :tak::tak::tak: Z czego jestem BARDZO zadowolona, tym bardziej, że sama nie byłam do końca zdecydowana co do jego obecności hehe:-D

Kochane chcę Wam podziękować za wszystkie słowa otuchy i wsparcie jakie od Was otrzymałam przez cały prawie okres ciąży :tak: ( hehe zabrzmiało jak początek pożegnania :-D )
Teraz tym bardziej będę Mamuśką siedzącą w domku z dziećmi ;-):tak:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak siadłam do kompa tak pól godziny ponad zleciało ,w domu zimno ,bo nie ma komu w kominku rozpalić:-D
Psy drą mordy na podwórku ,bo do suk z ośrodka to już całe psie wycieczki chodzą ,szlag mnie trafi zaraz,

Lunka to chyba ty sie pytałaś o film który Anabubka nam reklamowała to już ci mówie:ZMIERZCH to pełny tytuł pierwszej części a druga część to KSIĘŻYC W NOWIU,polecam wszystkim które nie oglądały,zwróccie uwagę na jacoba jaka jest róznica w 1 i 2 częśći,no ciacho!!!

reklama
Bakterie ,bakterie ,wiem ,bo mama ma ,As na pewno będzie wiedziała wiecej ,bo ona sie interesuje tego typu rzeczami wiec jak sie zjawi ,to moze coś nam dopowie wiecej:tak:

Do góry