reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj, Myszunia, wiem że mocno wzrok psuje, ale jak masz ochotę na jakąś książkę a nie masz ani jej, ani na nią, a możesz mieć na kompie, no to ...

reklama
No co tak pusto???
Zapodałam i filmy i książkę, zapłacę za to wzrokiem:-D:-D:-D.
Obiad gotowy, a skoro Was tu nie ma, to ide pobawić się z dzieciną, np w drapanie mamusię po pleckach, hihi

Anabuba, sposób na oklepywanie rewelacja, małej tak sie spodobało, ze wołąłą jeszcze, a póżniej zasnęła:-D:-D:-D
No cwaniaro.
Tak dziecko wykorzystywać :confused::szok::-D:-D:-D

Wow! :szok: Sporo masz tej roboty! :szok: A co to za szkoła, bo ja chyba nie do końca w temacie jestem. :sorry2::zawstydzona/y:

A co do czytania na kompie to ja baaaardzo nie lubię. :no: Kocham książki, ale tylko w tradycyjnej formie! :tak:Poza tym komp rzeczywiście psuje wzrok:dry:

Piotruś mnie dziś doprowadza do białej gorączki. Jest marudny, bo niewyspany i jęczy, brzęczy, płacze o byle co. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja chyba dziś nie wytrzymam :wściekła/y:
W dodatku coś mnie brzuch pobolewa i nie mogę za bardzo się ruszać, a on mnie ciąga z pokoju do pokoju i nic mu nie pasuje. :wściekła/y: Eeeech...
Roboty trochę jest ,nie zaprzeczam.
pisałam w poprzednim poście co to za szkoła.
Myszunia włącz GG mam słówko do Ciebie.;-)

Oj, Myszunia, wiem że mocno wzrok psuje, ale jak masz ochotę na jakąś książkę a nie masz ani jej, ani na nią, a możesz mieć na kompie, no to ...
No, tu się zgodzę - wtedy innego wyjścia nie ma, ale i tak nie lubię czytać na kompie :-p
...
Roboty trochę jest ,nie zaprzeczam.
pisałam w poprzednim poście co to za szkoła.
Myszunia włącz GG mam słówko do Ciebie.;-)
Włączyłam! :tak:

A u nas od rana taka śnieżyca, że szok :szok::szok::szok::szok: Na spacerze nie byliśmy i chyba nie wyjdziemy, bo ani na chwilę nie przestaje padać i wiać. :szok:
Całe szczęście, że mam jeszcze jakieś mięso zamrożone, bo na zakupy nie bardzo miałabym jak się wybrać. :sorry2:

Jacob - .::Zmierzch::. - Onet.pl Blog

nieprzyzwoicie młody,ale naprawde fajny,zobaczcie scenkę z filmu na samym dole,
Fajny ale nie w moim typie:no:Za to cialko ma zajebiste:tak::tak::tak:

Witajcie:)
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)
Witam nowa mamusie:-)
no to się Martuś z Valkirią ugadałyście co do dzieci:-D:-D:-D
ja mam przeplatnkę płciową chłopak dziewczynka chłopak no to teraz by była dziewczynka niech no ja tylko w totka wygram(a gram:tak::tak:) to wtedy szybko kupujemy dom pod miastem auto dużego wana dzieciakom mieszkania które narazie zarobkowo wynajmujemy jedziemy na długie wczasy tam gdzie ciepełko ale nie upały tam w hotelowym apartamecie poczynam sobie dziewuszke i rodzi nam się po 9 m-cach piękna Anastazja którą wszyscy będziemy nazywac Nastką:-D:-Dno ja też mam plan jakby co:-D:-D:-D:-D
a ja mam ogrzewanie na full a grzejniki ino cieplusie :confused:zaczyna być w pokoju chłodno chyba ściągnę z suszarki to co mi z wczoraj wyschło i poprasuję to będzie cieplusio:baffled::baffled:
Kochana,zycze Tobie z calego serducha zeby spelnila sie chociaz czesc Twoich marzen:tak::tak::tak:
Jak Ty sobie zrobisz Anastazje to ja se strzele Oskarka:tak::tak::tak:A co tam;-):-)
wszystkiego najlepszego w dniu dzisiejszych imienin i zaległe z okazji urodzin życzenia dla Kacpra synka -J- spełnienia marzeń i wszystkiego o czym tylko śnisz życzy Malinka z ferajną
Przylaczamy sie do zyczen:tak::tak::tak:
Wszystkiego naj,naj:-)Buziaczki:-):tak:

U nas tez zimno bo -5 i caly czas pruszy snieg:no:Wybralismy sie zmlodymi po Dominika do szkoly pieszo i jzu mialy dosyc:no:Bylo Im zimno,nie chcialy chodzic ani jechac na sankach:no::no::no:Teraz juz spia w swoich cieplutkich wyrkach:tak::tak::tak:
M z Dominikeim rozbieraja choinke a ja zaraz strzele sobie capucinko:tak::tak::tak:

Kochana chciałabym już studiować :cool2::cool2:.
U mnie to nie takie proste.
Obecnie chodzę drugi raz do liceum :baffled::baffled:
OKE nie uznało mi wcześniejszego liceum ,bo minęło ponad 113 lat od jego skończenia,więc nie mogę przystąpić do matury.Liceum ukończyłam,technika mam,ale w zdobyciu matury przeszkodziła mi Klaudia :-D:-D:-D:-D
Teraz mi padło na mózg i poszłam do szkoły :-D:-D:-D
Moim marzeniem jest ukończenie licencjata na APSie.:cool::cool::cool:

APS

To zdradz nam ile tak naprawde masz lat ,skoro tak dawno do szkoły chodziłas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myszunia ,a mnie zakręcił ,ja mam duszę marzyciela -fantasty:tak:

Ja tam którejś dam pedofilie toz on ma już z 17 lat:-D:-D:-D:-Da mnie też sie jego ciało podoba

Oj psuje ,ja dopiero odkryłam możliwość czuytania na kompie ,ale odkąd qw ogóle wiecej siedzę na kompie wiem ,ze z oczami coś sie dzieje,bo piekąi łzawia,a wtedy odpuszczam

To zdradz nam ile tak naprawde masz lat ,skoro tak dawno do szkoły chodziłas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myszunia ,a mnie zakręcił ,ja mam duszę marzyciela -fantasty:tak:

Ja tam którejś dam pedofilie toz on ma już z 17 lat:-D:-D:-D:-Da mnie też sie jego ciało podoba

Oj psuje ,ja dopiero odkryłam możliwość czuytania na kompie ,ale odkąd qw ogóle wiecej siedzę na kompie wiem ,ze z oczami coś sie dzieje,bo piekąi łzawia,a wtedy odpuszczam
czego się literówek czepiasz?:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
28 kwietnia już 34 :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D,ale mam 18 skończone :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe:-D:-D:-D
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...:tak::tak::tak:

Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)
GRATULACJE :-)
Witam Was moje Kochane. Jakaś walnięta dzisiaj jestem :sorry2: jakby mnie kto w nocy przejechał autobusem hehe :-D M w pracy jutro ma służbę 24h więc wróci dopiero w czwartek, odpocznę przynajmniej od niego ;-) Kubek śpi, katar mu przechodzi a mi ból gardła :tak: a teraz idę pranie skończyć i włosy wysuszyć bo już mi się siano robi :sorry2: i jeszcze muszę rzeczy na allegro wystawić ale jakoś weny nie mam :dry: jak dam radę i nie padnę to wieczorem zajrzę :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :tak: u mnie słonko świeci ;-)
:tak:
Sprzątaj Pati, sprzątaj, co by Ci się nie nudziło;-);-);-) zamast siąść i dychnąć trochę ehhh:-)
Wołowinka......mmm smaka mi narobiłaś:tak:
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
Ja ma taa lampkę do kontaktu tzw zmierzchówkę :tak:
Ja zrobilam juz sobie obiadki na kilka kolejnych dni:-p:-DJutro tylko dokoncze zupke bo juz mi sie nie chce:no:Wykapalam sie i umylam glowe i powiesilam pranie:tak:
Chcialam sie wziasc za prasowanie ale juz mi sie odechcialo hehe

Mlodzi wlasnie ejdza kisiek ,wiec znowu mam chwilke luzu
Dowilka ty pracusiu ;-)
Witajcie:)
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)
WITAM NOWĄ MAMĘ :-D
wszystkiego najlepszego w dniu dzisiejszych imienin i zaległe z okazji urodzin życzenia dla Kacpra synka -J- spełnienia marzeń i wszystkiego o czym tylko śnisz życzy Malinka z ferajną
dOŁACZAM SIE DO ŻYCZEŃ :tak:

Witam u nas tez snieżyca jeszcze wczoraj spaliła mi sie żarowka w samochodzi tzn światlo hjak pojechalam do męża i mąz dzis zmienial ale nameczyl sie Odwiedziła mnie dzis koleżanka bo sie dawno sie nie widzialysmy Jutro do pracki ,zupka pyrkocze Milego dnia :tak:

reklama
Do góry