reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
myszunia to chyba zalezy od silnej woli i charakteru- bo ja niedawno zapaliłam na złośc dwa razy jednego papierosa i nie ciagnie mnie dalej- wogóle nie mam ochoty palić:tak::tak::tak:

JOANna ale ci zazdroszczę tego spontanicznego chudnięcia-gratulacje kochana

Opłata stała w naszym przedszkolu od stycznia wzrosła do 100 zł.miesięcznie ,a dodam ,ze to przedszkole jest czynne 5 dni w tygodniu od 8-15 czyli 7 godzin dziennie,wszystkie ferie,wakacje,przerwy świateczne mają wolne ,jak szkoły,a do tego dochodzi wyzywienie+rytmika i wychodzi ok.250 złotych ,tyle kosztuje przedszkole w mieście tyle,ze one są zdecydowanie wcześniej i dłuzej czynne:tak:jak dobrze ,ze ksawek już w zerówce i mnie to nie tyczy:-)

kLAUDIA ZROZPACZONA ,BO NIE POZWOLIŁAM JEJ IŚĆ NA KÓŁKO PLASTYCZNE ,BO MUSI LEKTÓRE CZYTAĆ ,BO JUŻ PRZERABIAJĄ ,A DOPIERO WCZORAJ POCZTĄ PRZYSZŁA,no niestety niech sie cieszy ze jej film zciągnełam ,bo by pałe jak nic dostała,w 4 klasie pani od nich konkretnie wymaga,a to uwazam super dobrze:tak:

A ja nie palę 2 lata i cztery miesiuace i sie trzymam ,bardzo rzadko nachodzi mnie coś na kształt checi czy ochoty,a papierosy śmierdza mi okropnie:tak:

Mi tez smierdza dlatego nigdy nie zdarzylo mi sie zapalic w domu tylko na balkonie lub na dworze:tak::tak::tak:

U nas w przedszkolu oplata stala tez byla cos kolo 100zl i do tego dochodzilo wyzywienie,wycieczki,rytmika,angielski i klasowe:tak:Ale przedszkole bylo czynne chyba do 17 ,do tego cale ferie i miesiac podczas wakacji:tak::tak::tak:
Teraz w szkole tez zbierali takie karteczki czy dzieci beda chodzily do szkoly w okresie swiatecznym i jakby zglosilo sie duzo rodzicow to szkola bylaby czynan iles tam godzin

reklama
A u nas w grudniu 22 zamknęli na 4 spusty otworzyli 4 stycznia ,ale płacić normalnie trzeba,ferie zimowę też będzie zakniete,jakby rodzice ferie mieli też wolne:baffled:

Do góry