reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MARTA a gdzie to jest to u was
?Ja mowie o 2 osrodkach jden w otwocku jest a drugi w gorzycach I tam sa takie terminy podobno to sa jedyne takie osrodki zamkniete takie leczenia uzaleznien Chyba ze sie myle
A laptopik nie opity bo wiadomo lepiej nie pokazywac G alkoholu

WIKTORIA tys to jest super zona jak M do knajpy z kolega wyprawilas hihih

reklama
MARTA a gdzie to jest to u was
?Ja mowie o 2 osrodkach jden w otwocku jest a drugi w gorzycach I tam sa takie terminy podobno to sa jedyne takie osrodki zamkniete takie leczenia uzaleznien Chyba ze sie myle
A laptopik nie opity bo wiadomo lepiej nie pokazywac G alkoholu

WIKTORIA tys to jest super zona jak M do knajpy z kolega wyprawilas hihih
Dorotkoprzynajmniej mam spokuj nie musze podawac herbaty robic i tym podobne i pozatym dzieci o spokoju spac poszły:tak:

Oj mi też fajki sarsznie śmierdzą :no: A ja nie pale od 14 miesięcy :-p
a ja prawie 3 lata:szok::szok::szok::szok: ale szybko zleciało....a jarałąm 1.5 paczki:baffled::baffled::baffled:

ciałko ma fajniusie ale ja się lubuję w Edwardzie i tak :-p:-p:-p:-p:-p:-p ma zarąbiste spojrzenie,normalnie jak na niego patrze to bym za nim w ogień posżła :-D:-D:-D:-D:-D
a ja mama dziś swięty spokój,jestem sama w domu,M ma dzis wolne i teściowa ma wolne również dziś i jutro więc wziął Oliwke i pojechali do dziadków i wrócą dopiero jutro wieczorem ajk ja wrócę z pracy.także jestem dziś samotna w nocy :tak::tak::tak::tak:

najwyżej przytulę sie do mojego przyjaciela :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no no no aż bojesię myślećo jakiego chodzi;-):-p..a ten Edward to jak wyglada :confused:

No to dziś musowo z nami posiedzisz;-):tak::cool::cool:.
Ja pospałam 2 godzinki :cool: po jeździe jaką zrobiłam M:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :crazy::crazy::angry: :angry::growl::growl:.
znowu coś nawyczyniał...ale nie pytam co;-):cool2:

Właśnie miałam telefon od przyszłej pracodawczyni - jutro na 16-tą idę na rozmowę:tak::cool::cool:.
M się teraz stara mega kolację mi pod kompa zaserwował:tak::szok:.
Dorotko,a laptopik opity?
ooo no to fajnie, powodzenia na rozmowie. Na pewno będzie sukces:tak:

KERNA Oliwka tez dzis daje popalic Ja usprawiedliwiam sie albo jej katarem albo zabkami
dalej katar ma??? Żeb jej sięnie rzuciło...:baffled: mojemu ząbki sięzahamowały :sorry2:
A w ogóle się witam...ale że pewnie oglądne se filam to zniknę. Jestem kompletnie padnięta....Michał w dzieńnei chchiał spać, potem ze spaceru go przywiozłam nietomnego to darł się jak gupek i nie zasnął:no::no::no:, a potem znowu poszłam na spacer i znowu kimnął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za:dry::dry:. Kupiłam sobie podkład na pyska, bo tamten sie skończył i będę testować....mam takią twarz porytą że muszę mieć inteligentny podkład:zawstydzona/y::cool2::sorry2:. Chyba zaraz pójdę w kimono....

Dorotkoprzynajmniej mam spokuj nie musze podawac herbaty robic i tym podobne i pozatym dzieci o spokoju spac poszły:tak:

Hi hi, mamy takie samo podejście :-D:-D:-D Ja też swojego z kolegami czasami puszczam, a co niech się chłop wyszumi :-p A jaki potem jest kochany, milusi :cool2:

Dostałam ese, 264 km ma do domu :-( Trochę mu się zejdzie :no:

Dziewczyny spia :tak: Niki nie koncertuje :-pjeszcze...

reklama
Niektórzy, że zdrowe..ale większośc że przesadna krytyka :-D:-D:-D:tak: chyab se oglądne jednak tego filma....ale cośnie mogę sie oderwać:-D

Do góry