reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ważyłam sie dziś znowu zgubilam kilo :baffled: juz waże 59 kg jak tak dalej pójdzie to nie bde mial w czym chodzić :dry:
Ciesz się, kochana! Ciuch zawsze jakiś się znajdzie, a każdy zgubiony kilogram to nie byle co! :tak:
...
Darek miał jechać dziś do Klaudii na wywiadówkę i zrezygnował.:no:
Przez 22 minuty przejechał 1 km.:szok::szok::szok::szok::szok:
Takie korki z powodu śniegu w Warszawie.:szok::szok::szok::szok:
W Łodzi podobnie! :tak: Na wszystkich głównych ulicach warstwa śniegu (nie błota pośniegowego, tylko prawdziwego śniegu) :szok::szok::szok: Wieczorem jak jechałam to wszyscy przykładnie, przepisowo, powolutku! :szok::-D:-D Jakby częściej tak było to może i wypadków byłoby mniej :tak:
Czesc dziewczyny ja wiem ze ja tylko jak po ogien wpadam ale jakos brak weny na kompa i brak czasu mamy remont kuchni i troche to czasu zajmuje.:tak:
Teraz ide dzieci uspic a Męźusia wypusciłam z kolega do baru:-p
Cześć Wiki! :-)
To twój mężuś musi być szczęśliwy! Nie każda żona odsyła męża z kumplami do baru! :-D
...
Ja zglosilam G do jednego osrodka odwykowego i termin ma na 20 lipca Czujecie jakie odlegle terminy Jakas maskra Jeszcze jest jeden osrodek do niego dzwonie jutro Ale tez beda podobne terminy Ale powiedziala mi babka kiedy m;-am dzwonic bo moga sie zwolnic terminy Wiec G sie moze wczesniej zalapac
...
Rzeczywiście terminy wydają się nieprawdopodobne, no ale tak to jest - nasza służba zdrowia. :dry: Pewnie jakbyś chciała zapłacić to od razu by się miejsce znalazło. :no:
Witam,

M był w domu ok. 2 w nocy.

A ja miałam kolejną koszmarną noc :wściekła/y: Helenka przyszła do mnie do łóżka, a Niki budziła sie 40 razy :no:
Współczuję.
Obiliczyłam sobie teraz dni płodne i mam teraz dużą szanse zajscia w ciąże
No to musicie brać się do roboty! :-D:-D:-D

reklama
Czesc dziewczyny ja wiem ze ja tylko jak po ogien wpadam ale jakos brak weny na kompa i brak czasu mamy remont kuchni i troche to czasu zajmuje.:tak:
Teraz ide dzieci uspic a Męźusia wypusciłam z kolega do baru:-p
No wreszcie jesteś:happy2:
Właśnie miałam telefon od przyszłej pracodawczyni - jutro na 16-tą idę na rozmowę:tak::cool::cool:.
M się teraz stara mega kolację mi pod kompa zaserwował:tak::szok:.
Dorotko,a laptopik opity?
to kciukasy zaciśnięte:tak::tak:
MARTA a gdzie to jest to u was
?Ja mowie o 2 osrodkach jden w otwocku jest a drugi w gorzycach I tam sa takie terminy podobno to sa jedyne takie osrodki zamkniete takie leczenia uzaleznien Chyba ze sie myle
A laptopik nie opity bo wiadomo lepiej nie pokazywac G alkoholu

WIKTORIA tys to jest super zona jak M do knajpy z kolega wyprawilas hihih
kochana w każdym szpiyalu gdzie jest oddział psychiatryczny prowadzą zamkniętą terapie uzależień:tak:
no to chyba dobrze myslisz .... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a co se będę żałować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a oto edward
http://i2.pinger.pl/pgr27/d27154d0001406504a54f6d4/33w1fly.jpg

normalnie mi odbiło na jego punkcie :-D:-D:-D:-D:-D

obejrzałam już własnie pierwszą część,zabieram się za drugą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a co ona tak sie co wieczór awanturuje?????
nie mój typ ten edward taki szczunek ja to takich w typie mojego pietruszki lubię:-p
Witam! Ja dzisiaj gości pół dnia miałam. Drogi zasypane i ciągle sypie:baffled:Zuza dopiero zasnęła.

Apele do potencjalnych darczyńców z prośbą o darowiznę lub o przekazanie 1% podatku na konto Zuzi we Fundacji. Mam zatwierdzony apel przez fundację z ich logo i teraz żeby cos zanalazło się na koncie Zuzi to muszę rozsyłać apele do firm. Tylko jak kupiłam znaczki i zapłaciłam za wydruki to masakra. Szukam kogoś kto ma kolorową drukarkę bo logo fundacji jest niebieskie :baffled:

Anabuba, Malinka żeby 1% przekazać nie potrzeba numeru konta wystarczy wpisać odpowiednie dane i obliczyć 1% podatku:

[FONT=&quot]1% podatku można przekazać wypełniając odpowiednio formularz rozliczenia podatkowego wpisując we właściwe pola dane:[/FONT]
[FONT=&quot]1)nazwa OPP: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”[/FONT]
[FONT=&quot]2)KRS: 0000037904[/FONT]
[FONT=&quot]3)W rubryce „Informacje uzupełniające-cel 1%” wpisujemy „Zuzanna Twardowska” lub nr „9034”[/FONT]

Nr jest numerem idenryfikacyjnym Zuzi. Jeśli sie go nie wpisze na formularzu albo nazwiska to pieniądze wpływaja na konto ogólne fundacji:baffled:

Z góry Wielkie dzięki:tak::tak:

Witam nową Mamę;-)

Makunga gratulacje:-):-):-):-)I dużo zdrówka:-):-):-)
zapisane teraz będe namawiała kogo się da:tak:
zapytam pani w zerówce czy moge wywiesić na tablicy bo często rodzice pytaja czy można komuś przekazać:tak:
Obiliczyłam sobie teraz dni płodne i mam teraz dużą szanse zajscia w ciąże
Wiki do dzieła:-D:-D
Witam czwartkowo:happy2:
u nas zima na całego dziś droga przez ogródki działkowe do szkoły z dzieciakami to była droga przez mękę:szok::szok::szok:normalnie zaspy i wielkie koleiny:szok:śnieg cały czas pruszy na termometrze -6 ponuro ale pięknie:tak:
ja dziś robie remament w swojej szufladzie z bielizną:tak:bo moje kochanie mnie zaskoczyło i wczoraj przez allegro zamówiło mi 2 staniki i piżamę:tak::tak::tak:
Antoszka senny:baffled:chyba go koło 10 położe spać bo po 12 musimy iść po julinę do szkoły:dry:
Anabubka a za ile byś chciała wózeczek;-);-);-)
MH współczuję nocki wiem jak to jest Antek mi tak dał popalić swoją bezsennością i częstymi pobudkami że myślałam że n igdy z tego nie wyrośnie a tymczasem skończył rok i śpi dobrze:tak::tak::tak::tak:
laski w radio trąbią że warszawa sparaliżowana zimą prawda to:szok:

A to teraz wszystko jasne :tak:

A miałaś juz @ po ciązy?? Bo jesli nie, to moze jeszcze czekac.

Oj kochana, podziwiam, ja jak pomysle o 3 dziecku... wrrrr
A no to sie wyjasniło :)
No ja raz mysle a raz nie tylko ze w naszym przypadku jest tak ze jak nie chcemy to jest
hej mamuski
WIKTORIA to skoro wiesz ze teraz masz plodne to specjalnie bedziecie dzialac?????/
Kurcze ja to tez bym chciala zajsc w ciaze Mowie wam jaka mam ochote Tylko nie jestem pewna tego mojego G a tak strasznie chcialabym sie starac o drugiego dzidziusia :-(
No raczej starac sie nie bedziemy ale wczoraj cos było co prawda nie całkiem do konca ale na chwile był bez gumeczki:baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D

...g
MH współczuję nocki wiem jak to jest Antek mi tak dał popalić swoją bezsennością i częstymi pobudkami że myślałam że n igdy z tego nie wyrośnie a tymczasem skończył rok i śpi dobrze:tak::tak::tak::tak:
laski w radio trąbią że warszawa sparaliżowana zimą prawda to:szok:

Wawa sparaliżowana :baffled: Ale warszawiacy sie już przyzwyczaili do paraliżu :-D

Ty mnie nie pocieszaj, rok :szok: ona ma dopiero 7 miesięcy :baffled: To nawet moja helenka tak często się nie budziła :no:

Nie staramy sie tylko sobie tak sprawdzam bo teraz mi sie @ wyrównał i mam co 28 reguralnie a nigdy nie miałam reguralnej miesiączki.:tak:
A narazie 2-ka nam wystarczy no ale kto to wie :happy2:
aha to już jasne:-)

no wiesz!!!!!!!!!!!1
a jaki kierunek?
to kochana ruszaj od pazdeirnika!!!!!!!!!
z nami nie ma pomiluj.jak juz sie sama wydalas to teraz bedzie Ci truc gitare:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko nie daj sobie wmawiac ze na wypalanke czy wymrzanke jakby cos.
mi kwasem kilak razy gin smrowal i od tamtej pory mam spokoj:tak::tak::tak::tak:
nic nie boalalo,na fotelu raz dwa zrobil,pare groszy kosztowal ten kwas,ale moja bratowa tez tym miala i tez wyleczona.
no kierunek....administracja wymiaru sprawiedliwości i prokuratury..:baffled::baffled::baffled:samo prawo....ale wrócić..co ja z bejbesem zrobie...a i chcieć, nie chce sie..:-p

Kurcze ja to tez bym chciala zajsc w ciaze Mowie wam jaka mam ochote Tylko nie jestem pewna tego mojego G a tak strasznie chcialabym sie starac o drugiego dzidziusia :-(

U mnie nocka dzis rewelacyjna Obudzila sie dopiero po 4
Zasnelysmy razem Przy bajce Ja pierwsza usnelam Przebudzilam sie i patrze a G spi w nogach moich a Oliwka w poprzeg hihihi Fajnie to wygladalo Takie 3 zwloki hihihihi
OOOO to fajnie! Ważne że chcesz...a G może się w końcu obudzi:tak::tak::tak: przyszpil go, pogadaj i z czasem może....zmądrzeje:tak:;-)
Fajnie, że się wyspałaś. Bo teraz ja chodze jak cień bejbe sie budzi przed 6 rano...:baffled:

A ja musiałam jeszcze raz fotelik zmawiać dla Helenki :baffled: Ten co zamówiłam przysłali bez dowodu zakupu :wściekła/y: Dobrze, że wzięłam za pobraniem, to kasę mam w kieszeni :-p

Niestety 40 zł drożej ale przynajmniej jestem pewna firmy, bo już u nich kupowałam :tak:
fotelik samochodowy tak? A jaki? Ja też niedawno kupowałąm:tak:

HEJ lasencje,widać ,ze pracowity u was wieczór i poranek na bb:-D:-D

Nas też zasypało i ciągle śnieżek pada,dziś w szkole dzieciaki sobie robią portrety,a ja je zbieram mam już 7 portretów dziecięcych na scianie i fanie ,bo wie=dzę jak sie zmieniają:tak:

Wiktoria ,witaj ,jak strasznie dawno cie nie było:tak:dobra z ciebie zonka ,że m tak puszczasz,a on dobry mąz ,ze tak grzecznie i szybko wraca:tak:
myślisz ,ze konkretnie coś mu sie uda znależć szybko??

Dowikla ,a jak u ciebie i m,poprawiło sie coś?:-)

MH no wspólczuje nocki,,rany co za pogoda w tym roku,kiedyś tak zawsze było,teraz jest raz na kilka lat i wszystko paraliżuje,ale twój m juz bezpieczny:tak:

ZGADNIJCIE JACY SĄ NAJMNIEJSI LUDZIE ŚWIATA????NO,KTO WIE???
-DROGOWCY,BO WYSTARCZY KILKA CM ŚNIEGU ,A ICH NIGDZIE NIE WIDAĆ:-D

Anabuba ,ale ty masz powera w rękach ,zeby taki ciezar ciągnąc:tak::szok:

co was wszystkie tak na @ wzięło ,tomusi przez neta sie rozprzestrzeniac:-D

Dowikla ,nie ulegaj pokusie palenia:tak:

reklama
no kierunek....administracja wymiaru sprawiedliwości i prokuratury..:baffled::baffled::baffled:samo prawo....ale wrócić..co ja z bejbesem zrobie...a i chcieć, nie chce sie..:-p

zaocznie:tak:
ZGADNIJCIE JACY SĄ NAJMNIEJSI LUDZIE ŚWIATA????NO,KTO WIE???
-DROGOWCY,BO WYSTARCZY KILKA CM ŚNIEGU ,A ICH NIGDZIE NIE WIDAĆ:-D

co was wszystkie tak na @ wzięło ,tomusi przez neta sie rozprzestrzeniac:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no moja panna sie w koncu budzi wiec ja spadam barc sie za robote:-)
milego dnia kobitki

Do góry