reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tylko nie daj sobie wmawiac ze na wypalanke czy wymrzanke jakby cos.
mi kwasem kilak razy gin smrowal i od tamtej pory mam spokoj:tak::tak::tak::tak:
nic nie boalalo,na fotelu raz dwa zrobil,pare groszy kosztowal ten kwas,ale moja bratowa tez tym miala i tez wyleczona.
dzieki za rade- to znajoma to moe nie bedzie mi cisnela czegos:baffled:
poza tym moze sama przeszla po pologu?:sorry2: nadzieja:-D zobaczymy na 11.30 ide, zdam relacje jak wroce;-)
A miałaś juz @ po ciązy?? Bo jesli nie, to moze jeszcze czekac.
miałam- juz biore drugą paczke tabletek;-) tylko nie wiem po co mi one:-D
fany fotelik- ale jaki drogiiiiiii:szok: mnie na taki nie stać:-D
ale jeszcze troche maks sie pomiesci w małym:tak::tak:

reklama
Antoszka zasnął więc mykam robić obiadzio tzn podszykować bo dzisiaj sobie moje dzieci rybkę w warzywach zażyczyły:szok:
za to jutro ogórkowa bo mam na nią chcicę ogromną:tak::tak::tak:
łazienka woła sprzątnij mnie na schodach mam błoto w szufladzie trzeba zrobić miejsce na nową bieliznę tak więc zmykam:-D:-D:-D
wpadnę potem z kawusią:-)

A ja sobie brwi wyregulowałam,bo mi zarosły ,kawkę kończę spijać ,obiadek z wczoraj mam,w domku ogarniete ,jeszcze podłogę muszę umyć i też mam luzaka.Choć dziś Klaudia wcześnie wraca ze szkoły i muszę jechać do hurtowni jakis prezent na urodziny dla koleżanki jej kupić.Dziś mam dzieci od 13 w domu:szok:Klaudia pieknie lekturę czyta:opowieści z narnii,po prostu jej sie spodobała:szok:,dziś myslę skończy ,bo zostało jej 6o stron,czyli w 3 popołudnia -nieżle:tak:
A ja wieczorem ,na 19 idę na aerobic do szkoły ma być 2 razy w tygodniu prowadzony:tak:mam nadzieję ,ze dam radę i sie nie zbłaznie:-D
Medeuska jak kopenhadzka dietka ,jak idzie,??oczywiście powodzenia u gina,moze to o szew po prostu chodzi ,przycisnij lekarza i powiedz ,ze naprawdę jest coś nie tak ,nie daj sie zbyć!!czekamy na info....
Ja mam wizytę w srodę za tydzien:tak:

Witam
My w sumei niedawno wyszlismy z wyrka:tak:Mlode sa jakies oryczane i budzily sie w nocy:no:Mnie od rana wszystko wkurza:wściekła/y:
M w kuchni i smazy jajecznice ,ja wlasnie ubralam dziewzcynki wiec mam chwilke:tak::tak::tak:
U nas caly czas sypie ale jest troszke cieplej bo -3

...
MH to ci do roku już tylko 5 m-cy zostało:-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2:wiem czarny humor ja tez czekałam tych przespanych nocy jak zbawienia:tak::tak::tak::tak:a foteliki maxi cosi sa chyba w testach na bezpieczeństwo najlepsze:sorry2:gdzieś mi się o uszy obiło:tak:

Chodzę już na rzęsach :baffled:
A foteliki maja najwyższe noty w testach :tak: No i jak na najwyższe noty to i cena przyzwoita :tak: A tym bardziej, że dostałam kaskę od teścia :-p

Witam
My w sumei niedawno wyszlismy z wyrka:tak:Mlode sa jakies oryczane i budzily sie w nocy:no:Mnie od rana wszystko wkurza:wściekła/y:
M w kuchni i smazy jajecznice ,ja wlasnie ubralam dziewzcynki wiec mam chwilke:tak::tak::tak:

Jak ja ci zadroszcze tego spania :tak:

Witam
A ja dopiero wstałam:-p:-p
Byłam taka senna że jak tylko moi wyszli z domku to ja wskoczyłam do łóżka i pospałam do teraz i wreszcie się wyspałam:-p:-p:-p
U nas też śniegiem zasypało że wychodzić się nie chce ale muszę na pocztę skoczyć i jakieś małe zakupy zrobić:confused::confused:

A ta gra jest naprawdę fajna.
Dzieci będą zadowolone.

Popieram że fajna bo Maja taką od Mikołaja dostała i bardzo jej się podoba:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny, witam porannie z ogromnym bólem głowy. Tabletki od neurolog nic nie pomogły:(((
Ide zobaczyć co tam naskrobałyście

Oj współczuję bólu głowy:-:)-:)-(

Witam,

M był w domu ok. 2 w nocy.

A ja miałam kolejną koszmarną noc :wściekła/y: Helenka przyszła do mnie do łóżka, a Niki budziła sie 40 razy :no:

Późno mężuś do domku dojechał, ale najważniejsze że dojechał, a pobudek nocnych jednym słowem współczuję:-:)-(

No ja tez się dzisiaj za choinki zabieram :tak: Odrazu będzie więcej miejsca w chałupie :-D

A ja chyba choinkę zostawię jeszcze do połowy stycznia:tak::tak::tak:

Ale dzwonił po firmach przed nowym rokiem i praktycznie wszystkie kazały zadzwonic po nowym roku.Tak ze narazie jest w domu ale jak tylko sie tylko praca trafi to pojedzie

A daleko od domu wyjeżdża?:confused::confused:

Zazdroszczę Ci tej werwy do nauki:tak: Ja rzuciłam studia a został mi tylko rok:baffled::baffled::baffled:i wściekła jestem na siebie.....:dry::dry::dry:

A może warto byłoby wrócić na te studia skoro tylko rok ci został:tak::tak::tak:
Ja to na pierwszym rzuciłam i też tego żałuję ale jak człowiek młody to głupi niestety:wściekła/y::wściekła/y:

Witam z dietetyczną kawką i Maksem pod nogą;-)

I jak z dietą ci idzie?:sorry2::sorry2:

laski mi polozna w szpiatlu powiedziala ze zeby miec syna to majstra musze zmienic :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wymiencie sie chlopami i kazda bedzie miala co chce:tak::tak::tak::tak::tak:

Dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzisiaj ide do gina,wiec się okaże co mi jest:-p i może w koncu mi is etą nadżerką zajmie

To trzymam kciuki za gina:tak::tak::tak:

ZGADNIJCIE JACY SĄ NAJMNIEJSI LUDZIE ŚWIATA????NO,KTO WIE???
-DROGOWCY,BO WYSTARCZY KILKA CM ŚNIEGU ,A ICH NIGDZIE NIE WIDAĆ:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i wczoraj się uśmiałam z tych moich chłopaków. Do mojego m dzwonili z pracy no i rozmawiając spacerował po pokoju, gestykulował, co jakiś czas coś tam trącił nogą, a ten nasz mały szkrab wziął taki stary telefon i chodził za nim krok w krok dokładnie powtarzając każdy ruch. :-D:-D:-D Wyglądało to przekomicznie! :-D

Moja też tak zawsze robiła, śmiesznie to wygląda:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
dzieki za rade- to znajoma to moe nie bedzie mi cisnela czegos:baffled:
poza tym moze sama przeszla po pologu?:sorry2: nadzieja:-D zobaczymy na 11.30 ide, zdam relacje jak wroce;-)
ja od zawsze miałam nadżerkę....a teraz po porodzie poszłam do innego lekarza i ta nic nie powiedziała na ten temat..a ja głupia nie spytałam.. Też myślałam, że wypalanie to jedyne rozwiązanie. Ja póki co miałam globulki i jakimś płynem.:baffled: Medea daj znać:tak:

A ja sobie brwi wyregulowałam,bo mi zarosły ,kawkę kończę spijać ,obiadek z wczoraj mam,w domku ogarniete ,jeszcze podłogę muszę umyć i też mam luzaka.Choć dziś Klaudia wcześnie wraca ze szkoły i muszę jechać do hurtowni jakis prezent na urodziny dla koleżanki jej kupić.Dziś mam dzieci od 13 w domu:szok:Klaudia pieknie lekturę czyta:opowieści z narnii,po prostu jej sie spodobała:szok:,dziś myslę skończy ,bo zostało jej 6o stron,czyli w 3 popołudnia -nieżle:tak:
A ja wieczorem ,na 19 idę na aerobic do szkoły ma być 2 razy w tygodniu prowadzony:tak:mam nadzieję ,ze dam radę i sie nie zbłaznie:-D
no madziula dziś imprezka;-) Ale Twoja Klaudia widze sumienna!!:szok: Ja książki przeczytane w całosci to zaliczyłam pana Kleksa i wszytkie z przełomu XXw czyli o wojnie. Ale tak to ...:no:
wyskaczesz się na aerobiku, zazdroszcze..bo ja siadam przed kompem i czuje jak mi się odkłada..nawet woda:-D

Witam
matko ale Ci fajnei z tym wstawaniem:zawstydzona/y: też tak hce...a ja już przed 6tą:no:
dowikla Ty też masz wirusa @???;-)
dodam jeszcze, że zaraz zmywamy się do neurologa z bejesem...nie chce mi sie...kurczei to jeszcze w godzinie drzemki.......

Czesc dziewczyny moi rodzice wczoraj wyjechali :tak::tak:
tak wiec znowu bede z Wami:tak::tak::tak:
W domu teraz jakos tak pusto i cicho i nudnnooo ehhhh szkoda ze tylko na 2 tygodnie byli:-:)-( Emily chodzi i szuka babci i dziadka non stop ich wola
Teraz musimy sie przyzwyczaic ze jestesmy sami moj to wczoraj powiedzial ze jak tylko wygra w lotka( a gramy regularnie) to pakujemy manatki i przeprowadzamy sie do PL :tak::tak:;-);-)
Oczywiscie nie nadrobie tych 2 tygodni poczytalam tylko troszke z dzisiaj:tak::tak::tak:

WIKTORIA
358.gif

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

358.gif

100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!:-D

reklama
Do góry