reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WIKTORIA
358.gif

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

358.gif

100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!:-D
dołączam sie i ja:tak:

reklama
WIKTORIA
358.gif

358.gif

ODE MNIE TEŻ WIKTORIA 100 LAT
Witaj E&E MIŁO ,ŻE JESTEŚ ,TO MIELISCIE NAPRAWDĘ zwariowane 2 tygodnie,życzę wysokiej wygranej:tak:

a ja jak codzień z kawusią zasiadam do BB i nikogo..wszyscy się wymywają:szok::baffled:. Ale i tak ide sie ubierać i zaraz wyruszmay do lekarza. Mam nadzieję, że auto odpali:confused:.

A ja sobie brwi wyregulowałam,bo mi zarosły ,kawkę kończę spijać ,obiadek z wczoraj mam,w domku ogarniete ,jeszcze podłogę muszę umyć i też mam luzaka.Choć dziś Klaudia wcześnie wraca ze szkoły i muszę jechać do hurtowni jakis prezent na urodziny dla koleżanki jej kupić.Dziś mam dzieci od 13 w domu:szok:Klaudia pieknie lekturę czyta:opowieści z narnii,po prostu jej sie spodobała:szok:,dziś myslę skończy ,bo zostało jej 6o stron,czyli w 3 popołudnia -nieżle:tak:
A ja wieczorem ,na 19 idę na aerobic do szkoły ma być 2 razy w tygodniu prowadzony:tak:mam nadzieję ,ze dam radę i sie nie zbłaznie:-D
Medeuska jak kopenhadzka dietka ,jak idzie,??oczywiście powodzenia u gina,moze to o szew po prostu chodzi ,przycisnij lekarza i powiedz ,ze naprawdę jest coś nie tak ,nie daj sie zbyć!!czekamy na info....
Ja mam wizytę w srodę za tydzien:tak:
kochana adamowi też się ta lektura podobała oni już przerobili a na urodziny mu zamawiamy inne części tych opowieści z narni bo sobie zażyczyl:tak::tak:
a Ksawek też od 13 w domku:confused::confused:
aerobic super ja też mam codziennie od 18 do 21.15 w casto:-D:-D:-D
Czesc dziewczyny moi rodzice wczoraj wyjechali :tak::tak:
tak wiec znowu bede z Wami:tak::tak::tak:
W domu teraz jakos tak pusto i cicho i nudnnooo ehhhh szkoda ze tylko na 2 tygodnie byli:-:)-( Emily chodzi i szuka babci i dziadka non stop ich wola
Teraz musimy sie przyzwyczaic ze jestesmy sami moj to wczoraj powiedzial ze jak tylko wygra w lotka( a gramy regularnie) to pakujemy manatki i przeprowadzamy sie do PL :tak::tak:;-);-)
Oczywiscie nie nadrobie tych 2 tygodni poczytalam tylko troszke z dzisiaj:tak::tak::tak:
no kochana witaj:happy2:
i życzę wam wygranej:tak::tak::tak:

WIKTORIA

358.gif

358.gif

Wikus 100 lat dla ciebie i mężulka:tak::tak::tak:
My zaraz mykamy po Juline czekam aż Antoszka wstanie i biegusiem przez zaspy:-D:-D:-D:-D
kuchnie sobie wypucowałam łazienkę też ziemniaczki obrałam jeszcze tylko jak wrócimy podłogi i te nieszczęsne zabłocone schody:baffled:nie cierpię ich myć:no::no::no:
nawet w szufladzie z bielizna zrobiłam błysk muszę pokazać pietruszce że teraz to w niej tyle miejsca że śmiało może mi dużo bielizny kupować:-p:-p:-p
o i Antoszka wstał:-)to wpadnę po powrocie ze szkoły na kawkę:tak::tak:

Ja uwielbiam przestawiac meble:tak::tak::tak::tak:i u mnie to tak średnio raz w miesiącu to wędrują po pokoju meble:-D:-D:-D:-D

No ja tez czesto przestawiam meble Zaraz z G zas bedziemy w naszym bardzo malym pokoju z meblami jezdzic bo biurka sie pozbywamy na ktorym byl komputer Bo teraz mamy tego laptopa I wiecej miejsca jest przez to i trzeba meble ulozyc inaczej Zaraz to robimy Poki Oliwka spi No i popoludniu mamy gosci Aw miedzy czasie ja zabieram sie za dzwonienie Nie chce mi sie

No nic najgorzej zaczac a pozniej to juz z gorki poleci

Dziewczyny lece cos w rowie napisac bo sama jestem w szoku;-)

reklama
jestem spowrotem laseczki
byłam u gin- powiedziała że boleć mnie może przez stres- że sobie wmówiłam(przy wejściu) bo jeśli ona rozwieraczem wielkim mi zrobiła i mnie nie bylało to nie może być powodem szew,po 2 do pól roku nawet może sie wszystko stabilizować więc póki co mam sie nie martwić-ale i tak mi poprała wymaz do badania na wszelki wypadek- mimo że "na jej oko nic sie tu nie dzieje"

co do nadżerki to powiedziała że najlepszy jest laser ale to kosztuje 300zł:baffled::baffled::baffled: szkoda że była pinda położna przy niej ciągle bo bym powiedziala zeby mi laserem za darmo zrobiła:-D albo za kawe :-D

co do kwasu powiedziala ze lepiej wypalic
i nie bylo źle- bałam sie e bedzie bolało:sorry2:

chwileczka ra dwa nic nie bolało i po kłopocie- poza tym miałam to duze ponoć
za tydzień ide do kontroli:tak:

kupiłam wagę w tesco za 33zł i sie ważę teraz:-D:-D:-D
póki co 55kg- ciekawe ile bedzie przy koncowce diettki;-)

Medeuska jak kopenhadzka dietka ,jak idzie,??oczywiście powodzenia u gina,moze to o szew po prostu chodzi ,przycisnij lekarza i powiedz ,ze naprawdę jest coś nie tak ,nie daj sie zbyć!!czekamy na info....
Ja mam wizytę w srodę za tydzien:tak:
kopenhaska ok- tera sobie gotuje marcheweczka i jajka- a serek juz czeka:-D i w sumie to wcale nie jestem głodna:tak::tak::tak: mam 55kg-czyli jeszcze 5kg chce schudnąć:-p

I jak z dietą ci idzie?:sorry2::sorry2:
póki co daje rade- nie jest źle-żołądek sie przyzwyczaja do małych ilości jedzenia:tak:
bje sie tylko niedzieli:szok::szok:
na lunch tlyko grillowane mięsko i nic więcej......
WIKTORIA
358.gif

358.gif

ja rownież sie dołączam:tak::tak::tak:

A&E witaj spowrotem:tak::tak::-)

Do góry