reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA
Tak nie do konca to zalezy od pilotow:no::no::no:Nikt nie bedzie ryzykowal zycia tylu pasazerow:no::no::no:
lepiej odwolac i przelozyc loty :tak::tak::tak:
ale nie no to jest jasne..troche nie tak sie wyraziłam. Po prostu wiadomo , że jest pilot i pilot. nie każdy da sobie radę w trudnych warunkach...ale w niektórych syt. to jasne że odgórnie cofają loty i już:tak::tak::tak::tak:bo ja bym pewnie też nei wisiadła. Napisałąm jak było u mnie. Wyleciałąm z ES, w krk pogoda była ok, ale nagle sie zmieniła i w śnieżycy lądowaliśmy....:baffled:

reklama
Kerna nie ma sie czym martwic:no::no:
przyjdzie na niego czas moja bratanica jest rok starsza od Emily i mowi tylko tata mama tap tzn tak a reszte na migi
ale jej brat byl taki samiutki dopiero jak poszedl do przedszkola miedzy dzieci zaczal w takim tepie mowic ze szok i z ta mala bedzie napewno tak samo.
Ja mam znajoma co jej corka jest 4 tygodnie mlodsza od moja i nic nie mowi nawet mama ani tata no kompletnie nic i jej lekarz tez powiedzial ze przyjdzie na nia czas:tak:
Tak wiec i na Twojego bombla przyjdzie czas :tak::tak:

Kerna nie ma sie czym martwic:no::no:
przyjdzie na niego czas moja bratanica jest rok starsza od Emily i mowi tylko tata mama tap tzn tak a reszte na migi
ale jej brat byl taki samiutki dopiero jak poszedl do przedszkola miedzy dzieci zaczal w takim tepie mowic ze szok i z ta mala bedzie napewno tak samo.
Ja mam znajoma co jej corka jest 4 tygodnie mlodsza od moja i nic nie mowi nawet mama ani tata no kompletnie nic i jej lekarz tez powiedzial ze przyjdzie na nia czas:tak:
Tak wiec i na Twojego bombla przyjdzie czas :tak::tak:
:szok::szok::szok: to co ta psycholog od niego chce...on jak dla mnie też mało mówił, ale tak jak Ty spotkałąm się z dwulatkami niemowami:no: a on jednak jakoś siękontaktuje i tez spokojnie czekam aż sie rozkręci. Szczególnie, że próbuje cos powtórzyć..np. uwielbia kotku, czy ding dong. Wykrzywia się i chichra bo niedaje rady. No ale ta babka tak ostro kręciła głową że sobie pomyślałam, może faktycznie:confused::confused::confused:

witam wieczornie

dzionek pracowity
jakjuz sie od was oderwalam to najpeirw zajelamsie mala,zrobilam 2 prania,rozebralam choinke,pozniej ten bajzel sprzatnelam(nareszcie nic mnie przy kompie nie kluje:-D:-D:-D:-D),pozniej ogarnelam chalue,zroobilam zupke,pozniej mam wpadla na chwile,pozniej poprasowalam troche malej rzeczy,no i jakos do wieczora zlecial. a @ mam dzis masakryczna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bez prochow by sie nie dalo.i to pyralgina

male juz spia,p tylko w cos tam patrzy.ja juz wykapana:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: wiec mam luzik]

laski mam pytanie do tych co z torrentow sciagaja.zeby sie zarejstrowac to trzeba wykupic smsa za 9zl.i powiedzcie czy juz potem filmy za darmo sciagacie?czy ten sms jest tylko raz czy np starcza na 1 mieisiac czy cos?czy sa jakies ograniczenia w ilosci sciagnych plikow i czy ograniczenia w predkosci czy tyle ile jest lecze.i czy jak sie przerwie sciaganie to czy ttrzebapotem od nowa czy mozna zaczac tam gdzie sie sciagnelo?

duzo tego co?ktora kuma o co mi biega niech pisze ja ide poczytac:-)

KERNA
Tak nie do konca to zalezy od pilotow:no::no::no:Nikt nie bedzie ryzykowal zycia tylu pasazerow:no::no::no:
lepiej odwolac i przelozyc loty :tak::tak::tak:
Zgadzam sie:tak::tak:lepiej odwolac
Ja juz samolotem chyba nigdy nie polece tzn ja bym jeszcze do samoloty wsiadla tylko ze m juz nie po ostatnich torbulencjach jak lecielismy w zime do Pl to bylo starszne ja sie cieszylam ja juz bylismy na ziemi i jak wysiadlam z tego samolotu m woli teraz 1100km jechac autem niz takiego stracha miec w samolocie

:szok::szok::szok: to co ta psycholog od niego chce...on jak dla mnie też mało mówił, ale tak jak Ty spotkałąm się z dwulatkami niemowami:no: a on jednak jakoś siękontaktuje i tez spokojnie czekam aż sie rozkręci. Szczególnie, że próbuje cos powtórzyć..np. uwielbia kotku, czy ding dong. Wykrzywia się i chichra bo niedaje rady. No ale ta babka tak ostro kręciła głową że sobie pomyślałam, może faktycznie:confused::confused::confused:
Moim zdaniem glupota co ta psycholog Ci naopowiadala ja znam bardzo duzo dzieci co pokonczyly 2 latka i malutko mowia albo i nic nie mowia jedno zacznie wczesniej drugie pozniej tak to juz jest a ta psycholog to moze chciala zeby jej maly juz jakis wierszyk opowiedzial:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

lunka wiec życzmy sobie nawzajem żeby nam przeszło;-)
co do ud, to wlasnie mi sie nogi rozrosły przez rower:baffled::baffled::baffled:

As gratki dla Klaudusii- ahhhh juz tak nie wypada- Klaudii:-D

a ja w podłym nastroju, ale nie bede pisac dlaczego.... przez M.... ale szkoda gadac:wściekła/y: wogóle nie bede z nim juz rozmawiac minimum przez tydzien, tak pięknie się zaczął rok:wściekła/y:

ide sie odstresowac i obejrzec księżyc w nowii bo jakos wczesniej nie mialam okazji:sorry2:

Zgadzam sie:tak::tak:lepiej odwolac
Ja juz samolotem chyba nigdy nie polece tzn ja bym jeszcze do samoloty wsiadla tylko ze m juz nie po ostatnich torbulencjach jak lecielismy w zime do Pl to bylo starszne ja sie cieszylam ja juz bylismy na ziemi i jak wysiadlam z tego samolotu m woli teraz 1100km jechac autem niz takiego stracha miec w samolocie
az tak było?? ja podróże autem uwielbiam i kilka razy jechaliśmy z ES do PL a w jedna strone jest 2600km:tak:

Moim zdaniem glupota co ta psycholog Ci naopowiadala ja znam bardzo duzo dzieci co pokonczyly 2 latka i malutko mowia albo i nic nie mowia jedno zacznie wczesniej drugie pozniej tak to juz jest a ta psycholog to moze chciala zeby jej maly juz jakis wierszyk opowiedzial:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
no jak tam pójde w czwartek to se z nią pogadam....:sorry2:
a pyt. Anabuby o torrenty mnie też ciekawia...a raczej odpowiedzi..i w ogóle jak to zrobić żeby ściągać..gdziec co i jak....

Witam wieczorkiem
Przyznam się że przeczytałam wszystko ale żadnych cytatów nie porobiłam więc odpisywać nie będę, Maja jeszcze nie śpi a mnie jakieś nerwy biorą tylko sama nie wiem czemu?:confused::confused: Może to przez @:confused::confused:

reklama
Do góry