reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale nie no to jest jasne..troche nie tak sie wyraziłam. Po prostu wiadomo , że jest pilot i pilot. nie każdy da sobie radę w trudnych warunkach...ale w niektórych syt. to jasne że odgórnie cofają loty i już:tak::tak::tak::tak:bo ja bym pewnie też nei wisiadła. Napisałąm jak było u mnie. Wyleciałąm z ES, w krk pogoda była ok, ale nagle sie zmieniła i w śnieżycy lądowaliśmy....:baffled:
Ja mniej wiecej wiem o co Tobie chodzilo:tak::tak::tak:
Ale wtedy pogoda byla zla i tu i tam:tak::tak::tak:A poza tym w Anglii rzadko tak jest i juz oglosili tam kleske zywiolowa

Ja powoli zbieram sie do spania tylko czekam az Klaudia usnie ,bo przyszla do mnie i ze mna siedzi

reklama
Ja mniej wiecej wiem o co Tobie chodzilo:tak::tak::tak:
Ale wtedy pogoda byla zla i tu i tam:tak::tak::tak:A poza tym w Anglii rzadko tak jest i juz oglosili tam kleske zywiolowa

Ja powoli zbieram sie do spania tylko czekam az Klaudia usnie ,bo przyszla do mnie i ze mna siedzi
klęskę???:szok::szok::szok: to nie wiedziłąm, że aż tak! TV nie oglądam:no::no::no: kurcze niefajn ie..ale Twoja córcia grzeczna.....pogłaszcz ją od e-cioci:tak:
Spoko,po tych Waszych ostatnich amorach to nei powinien Ciebie dopasc;-):-D
obiecujesz????:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::-D

Meliska mi tu nic nie pomoże:-:)-:)-(, lepszy był by kieliszeczek koniaczku albo i dwa...:-p:-p:-p:-p
ooo to wpadaj..bo M na święta nie dopił teego i owego:tak:

A&E
Dobranoc:-)

KERNA
Nie obiecuje ale trzymam kciuki zeby tak bylo:tak::tak::tak:

A Klaudunia juz poglaskana:tak::tak::tak:Ona czesto wieczorkim tak do mnei przychodzi i sie tuli ,mowi ze mnei kocha i daje mi buziaczki:tak::tak::tak::tak:

KERNA
Nie obiecuje ale trzymam kciuki zeby tak bylo:tak::tak::tak:

A Klaudunia juz poglaskana:tak::tak::tak:Ona czesto wieczorkim tak do mnei przychodzi i sie tuli ,mowi ze mnei kocha i daje mi buziaczki:tak::tak::tak::tak:
z obiecankami to takie moje zabawy;-);-) 15tego testuje, chyba że 2 przylezie
oj jaka kochana ta Klaudunia:szok::szok::szok::szok: dlatego też chce córeczkę.......też tak słodko sięrpzytuli i powie to czy tamto...ehhhh a potem podbierałabym jej kosmetyki:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry