reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
poważnie?:szok::szok::szok:

a on sie pulpecik zrobił:-D no i w sumie to niektóre ciuchy na 6 miesiecy ma za małe:szok:

na 68 niektóre body sie juz niedopinają:dry: jedne mu zakładam z next na 9 miechów i ma w sam raz:dry:

skoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważą:confused: ciekawa jestem ile ma dokladnie:confused::confused::confused::confused:

i z kurtki mi wyróśł:wściekła/y: a ta co kupilam na za rok na pewno bedzie za mala na niego za rok:-D nie wiem czy jeszcze w tą zime mu jej nie założe:szok::-D:-D

i po kim on taki wielki:confused::confused::confused:

Moja mierzą na kontroli :tak: Ale Heleny mi nie mierzyli bo nie była wyjaśniona sprawa z bioderkami.

A moja Niki ma na sobie, rajstopy na 62 i bluzeczkę 3-6 miesięcy :-p

moja Julina jak miala rok ważyła 6600 a Adam 9300 właśnie sprawdziłam w ich książeczkach:-D:-Djulina miała 75 cm Adam 86cm a Antek nawet nie wiem ale ubranka nosi na 80-86cm więc też malutcy to oni nie byli:no:
Julina teraz jako prawie 6 latka waży (wczoraj wiieczorem:-))18,7kg a wzrostu ma 128cm :tak:
Adam 11 latek waży o zgrozo 44.5 kg:szok::szok::szok:a wzrostu ma 146cm:sorry2:
więc Adach to powinien spokojnie lekko się odchudzić:baffled:

Anabuba, jak Weronika bedzie wieksza, to ja nie wiem co to za kolos, hihi. Moja tez chyba duza, tzn wszyscy pytają, czy 3 latka juz skonczyla, a ona przed 2 urodzinami byla.
Widzialas wiad o torrentach?

Ostatnia edycja:
moja Julina jak miala rok ważyła 6600 a Adam 9300 właśnie sprawdziłam w ich książeczkach:-D:-Djulina miała 75 cm Adam 86cm a Antek nawet nie wiem ale ubranka nosi na 80-86cm więc też malutcy to oni nie byli:no:
Julina teraz jako prawie 6 latka waży (wczoraj wiieczorem:-))18,7kg a wzrostu ma 128cm :tak:
Adam 11 latek waży o zgrozo 44.5 kg:szok::szok::szok:a wzrostu ma 146cm:sorry2:
więc Adach to powinien spokojnie lekko się odchudzić:baffled:

to ja jeszcze stan obecny-Pauliha ma 146 i wazy 34kg a Weronika ma 94cm jakos i wazy 17,5kg:-)
teraz juz mnie nie ma
ja mam dzieci olbrzymy,ale to po tatusiu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

papappa

Ana, jak Weronika bedzie wieksza, to ja nie wiem co to za kolos, hihi. Moja tez chyba duza, tzn wszyscy pytają, czy 3 latka juz skonczyla, a ona przed 2 urodzinami byla.
Widzialas wiad o torrentach?

tak dzieki
u mnie tez sie dziwiwa ze ona ma tylko 2 lata:-D
jak bede u mamy to sprobuje jak to dziala bo u siebie nic nie sciagne
pa

reklama
Do góry