reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a psycholog z racji SUO czy prywatnie?

Paulina ma dzis 4 lekcje ale p po nia leci.skoro jest w domu to niech leci.

a ja p wyslaalm teraz zeby mi legitymacje ubezpieczeniowa podpstemplowal bo przecie ja za tydzien do chirurg znowu:baffled:
Ta co jest zawsze czyli prywatnie :tak:

A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
też się przyłączam
I co Ci pomaga?
Lunka jak mam to biorę imigran lub polomigran w ostateczności Pabialgin,ale to tylko uśmierza ból.Najlepiej to wziąć tabletki walnąć się w kimę przy zgaszonym świetle i bez telewizora.
Po godzinnej drzemce na ogół ból mija.:sorry2::sorry2:
Najgorzej jak boli głowa i się raptownie zerwę jak siedzę albo leżę to jednokrotnie kibelek zaliczam.Normalnie nudności i wymioty takie jak w ciąży w pierwszych miesiącach :baffled::baffled::sorry2::sorry2:

moja Julina jak miala rok ważyła 6600 a Adam 9300 właśnie sprawdziłam w ich książeczkach:-D:-Djulina miała 75 cm Adam 86cm a Antek nawet nie wiem ale ubranka nosi na 80-86cm więc też malutcy to oni nie byli:no:
Julina teraz jako prawie 6 latka waży (wczoraj wiieczorem:-))18,7kg a wzrostu ma 128cm :tak:
Adam 11 latek waży o zgrozo 44.5 kg:szok::szok::szok:a wzrostu ma 146cm:sorry2:
więc Adach to powinien spokojnie lekko się odchudzić:baffled:
To ja też spiszę z książeczki.
Klaudia na 7 mies. miała 10 kg
na 11 mies.11.200
a teraz ma 164 cm i 55 kg :szok::szok::szok:czyli całkiem całkiem :-D:-D:-D:-D
Kuba na 8 mies miał 8.900
na roczek 10.kg
teraz ma 136 i waży 17 kg Kuba długi jak miesiąc a chudy jak wypłata :-):-)

reklama
A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dołączam sie do życzeń :tak::-)

i krotki opis mojej stluczki
rozwaliłam przy cofaniu lekki poślizg i niewyrobilam bo malo miejsca przeliczyłam sie i ciemno bylo dobrze nie widzialam ledwo sie kufer zamknąl wiec lepiej go nie otwierac a lampe na razie połatalam taśmą światła kirunki dziłają takze jakos sie będzie jeżdzic zreszta szkoda gadac
mąz sie nie odzywa jak zwykle w takich sytuacjach ja tez jestem zła bo wszystko poszło w łeb moze braknąc kasy na zapłacenie rachunkow musze zrobic jkakis debet no trudno :wściekła/y::wściekła/y:

Moja Niki tyle waży :szok::szok::szok::szok::szok:

A dla Ciebie gratki :tak: JA się zważę po południu, zobaczymy czy coś schudłam :dry:
Najlepiej wazyc sie zawsze o tej samej godzinie:tak:A najlepiej to jeszcze rano i na czczo:tak::tak::tak:
A mala tez ladnei Tobei wazy:-):tak:
A& E
Przylaczam sie do zyczen:-)
Moja mierzą na kontroli :tak: Ale Heleny mi nie mierzyli bo nie była wyjaśniona sprawa z bioderkami.

A moja Niki ma na sobie, rajstopy na 62 i bluzeczkę 3-6 miesięcy :-p
Moje tez zawsze mierzyli na kontrolo:tak::tak::tak:
rajstopki tez nosza te malutkei a bluzeczki 3-6 lub 6-9 miesiecy:tak::tak::tak:
moja Julina jak miala rok ważyła 6600 a Adam 9300 właśnie sprawdziłam w ich książeczkach:-D:-Djulina miała 75 cm Adam 86cm a Antek nawet nie wiem ale ubranka nosi na 80-86cm więc też malutcy to oni nie byli:no:
Julina teraz jako prawie 6 latka waży (wczoraj wiieczorem:-))18,7kg a wzrostu ma 128cm :tak:
Adam 11 latek waży o zgrozo 44.5 kg:szok::szok::szok:a wzrostu ma 146cm:sorry2:
więc Adach to powinien spokojnie lekko się odchudzić:baffled:
Moje na roczek wazyly 5850 i i 5760 i mialy po 67 cm wzrostu
A Dominik na roczek wazyl 8845 i mial niecale 80 cm:tak::tak::tak:
Tearz Dominik wazy kolo 17 kg i ma 106 cm:tak::tak::tak:
Twoj Antos nie jest duzy jak na swoj wiek:tak::tak::tak::tak:Jest nawet z tych mniejszych dzieci

MEDEUSKA
Gratuluje utraty wagi:tak::tak::tak:A Maksiu to duzy chlopak rosnie:tak::tak::tak:

MH
No to fajnei ze nocka byla lepsza:tak::tak::tak:

Lunka chudzino widzimy cię widzimy:-):-):-)tylko wiesz kochana jak to jest trzeba w tzw między czasie zupinę nastawić pranku włożyć do pralki ściągnąć suche z suszarki:-D:-D:-D:-D:-D

No to tearz sie witam i zaraz spadam bo Klaudia mi cos wyje od rana:no:
W nocy ladnei spaly obydwie a teraz to nei wiem co Jej jest:no:Troszke leci Jej z noska wiec mzoe to Ja wkurza lub pobolewa gardzielko
U nas dziisaj zimno bo zapowiadali -6 no i dosypalo sniegu
M jeszcze spi a ja lece robic jakies sniadanko

Helou Dowikluś:happy2:
Twój M jeszcze śpi:szok::szok::szok::szok::szok:jeju mój Pietruszka też by tak chcial:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Adam teraz niby sie odchudzić trochę chce i pietruszka mowi że kolację faktycznie je małą i o 18.30:baffled::baffled::baffled:'
a Julina ona je to co lubi czyli nie chleb nie ziemniaki:no::no:więc figurkę trzyma no a po tych choróbskach to schudła sporo i wszystkie spodnie jej z pupy lecą ale wyniki ma wzorowe jak mówi pani doktor ma lekko mniej zelaza ale w normie więc się nie martwię:no::no::no:

Luna jakiś czas temu dobrze też na mnie działał SUMMAMIGREN lub Sumigra
sumigra to ok.35-40 zł za 2 tabl Summamigren koszt 2 tabl ok.50 zł.
Siedzę sobie w domku,bo Kubusia koleżanka podwiezie yuuupppiii.
Idę naszykować sobie coś do przegryzienia,bo coś mnie w żołądku ściska

A& E

:tak::tak::tak:
1593.gif

reklama
OOO
ja jezdze w domu, hihi, w miejscu:-D:-D:-D Staram sie, na prawde sie straam do jechac do tv al enie moge:-D:-D:-D:-D:-D
A wam pięknie waga idzie, duuzy chłopak:tak:, aTy juz lzejsza ode mnie:tak::-)
.
tak to nie lubie:-D

Moja mierzą na kontroli :tak: Ale Heleny mi nie mierzyli bo nie była wyjaśniona sprawa z bioderkami.

A moja Niki ma na sobie, rajstopy na 62 i bluzeczkę 3-6 miesięcy :-p
ja prosilam zeby mierzyla to powiedziala ze nie mierzą:baffled:

MEDEUSKA
Gratuluje utraty wagi:tak::tak::tak:A Maksiu to duzy chlopak rosnie:tak::tak:
dziekuje;-):tak:

ide wyprstowac wlosy i do sklepu po jakąś rybke na lunch:-D:-D:-D

A&E STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry