reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E to duża jest Emilly:tak::tak::tak:
fajnie macie z tą imprezką:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikluś Julina ma narazie w planach życiowych pozostac do starości księżniczką no może królewną:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To niech tą królewną zostanie ,ale w tych czasach ciężko o królewicza na białym koniu :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to ma ambitne plany hehe:-D:-D:-D
Moje to mowia ze sa ksiezniczkami i modelkami:tak::tak::tak::-D

Jak sie ubieraja i nie moga naciagnac rajstop lub spodni to mowia ze sa grube:szok::-D:-D:-D
One grube:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam ,laski ,ale nasmarowałyście:szok::szok::szok::szok::szok:

Dziwczyny,nadchodzi wielkopomna chwila,nie wiem czy pisałam wam kiedyś ,ale kupujemy od gminy nasz dom,no i poszła już pierwsza rata,spozadzono protokuł i za tydzień w czwatrek jedziemy do notarisza:-D:-D:-D:-Dtakze dołaczam do szczęśliwego grona ,posiadaczek własnego MMMMMMM:-D:-D:-D
Gratulacje kochana:tak::-):-)

Matko święta, czarna magia, pierwszy raz słyszę. PO 10 ide zarejestrowac sie na tomograf i bede miala wizyte u neurolog-niech dziala bo ja sie wykoncze.
no sikam
Co za ceny:szok::szok::szok:
W takim przypadku ja wracam do swojego poprzedniego stweirdzenia ( mnie tylko łeb napier....) na migrene mnie nie stać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co do cen ..ceny są takie ,bo bierzesz tylko te 2 tabletki i na kilka miesięcy spokój ,więc cenowo jeszcze jakoś to wychodzi :tak::-):-)
Wiadomo z czasem organizm się przyzwyczaja działają na coraz krócej i wtedy po prostu trzeba dostosować inny lek.
I znów będzie działał na kilka miesięcy.:tak:;-):baffled:

A mnie Kuba wyprowadził z równowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okazało się,że po królewicza musiałam iść sama do szkoły,bo on chciał wrócić sankami a nie autem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekał na mnie na świetlicy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostał dziś w dzień na 3 godziny lekcyjne 3 czarne kropki za zachowanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
1.Nazwał nauczycielki dupkami,bo go nie chciały wpuścić pierwszego na salę gimnastyczną i pokazał im jęzor :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
2.wycelował w panią ołówkiem i w nią rzucił :szok::szok::szok::szok:
3.Skopał w-fistkę (nie swoją) ,bo og odciągnęła od drzwi ,które on trzymał,żeby dzieci nie wyszły z sali gimnastycznej.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie mam go dziś dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj była rozmowa z nim wieczorem.
Obiecał poprawę :-:)-:)-(
Sam powiedział,że jak narozrabia to nie będzie włączał kompa i nie będzie tv oglądał i sam będzie tego pilnował.:szok::szok::szok:
A dziś proszę co zrobił...:sorry2::sorry2:
Jak zapytałam dlaczego w panią rzucił to odpowiedział
Pani była fajnym ruchomym celem i tak jakoś wyszło :szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po powrocie do domu dostał kolejną karę ,bo siedział ponad 30 min. na klatce schodowej w kombinezonie i z plecakiem na plecach i twierdził,że będzie tam siedział dopóki tata z pracy nie wróci.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czym mnie wyprowadził z równowagi już totalnie.
Wzięłam gada za chabety ,wyrzuciłam do pokoju ,rozebrałam i zabroniłam wychodzić z pokoju do odwołania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ależ mi ciśnienie gadzina podniosła.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego nie będzie psycholog ,bo nie zdążyła dojechać.Jakiś wypadek po drodze i w korku stoją.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A mnie Kuba wyprowadził z równowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okazało się,że po królewicza musiałam iść sama do szkoły,bo on chciał wrócić sankami a nie autem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekał na mnie na świetlicy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostał dziś w dzień na 3 godziny lekcyjne 3 czarne kropki za zachowanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
1.Nazwał nauczycielki dupkami,bo go nie chciały wpuścić pierwszego na salę gimnastyczną i pokazał im jęzor :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
2.wycelował w panią ołówkiem i w nią rzucił :szok::szok::szok::szok:
3.Skopał w-fistkę (nie swoją) ,bo og odciągnęła od drzwi ,które on trzymał,żeby dzieci nie wyszły z sali gimnastycznej.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie mam go dziś dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj była rozmowa z nim wieczorem.
Obiecał poprawę :-:)-:)-(
Sam powiedział,że jak narozrabia to nie będzie włączał kompa i nie będzie tv oglądał i sam będzie tego pilnował.:szok::szok::szok:
A dziś proszę co zrobił...:sorry2::sorry2:
Jak zapytałam dlaczego w panią rzucił to odpowiedział
Pani była fajnym ruchomym celem i tak jakoś wyszło :szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po powrocie do domu dostał kolejną karę ,bo siedział ponad 30 min. na klatce schodowej w kombinezonie i z plecakiem na plecach i twierdził,że będzie tam siedział dopóki tata z pracy nie wróci.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czym mnie wyprowadził z równowagi już totalnie.
Wzięłam gada za chabety ,wyrzuciłam do pokoju ,rozebrałam i zabroniłam wychodzić z pokoju do odwołania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ależ mi ciśnienie gadzina podniosła.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego nie będzie psycholog ,bo nie zdążyła dojechać.Jakiś wypadek po drodze i w korku stoją.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zdębiałam:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: o masakro!!!!! no to masz tańcowanie w domu:no::no::no::no: współczuje naprawdę.....noa ta psycholog to byłaby jak znalazł...:baffled::baffled::baffled:

Madziula, gratki :tak:

A&E STO LAT odemnie też :tak:

A do Joe alex, ja nawet pisałam jakiś czas temu, ale się nie odezwała. :-(

A ja schudłam 4 kg :-p:tak: Ale to niewielka część tego co muszę zgubić :dry:

A M tak mnie wpienia, że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Kochane. Ja tylko na chwilę. Katar mnie taki dopadł że szok, już nie mogę i wszystko mnie boli :no: oby tylko na Kuba nie przeszło :dry: wybaczcie że nie zaglądam częściej ale jakoś nie mam weny, jak Kuba śpi to ja sprzątam, obiad robię itd... :no: Uczę go samemu zasypiać i zajmuje mu to godzinę co mnie do szału już doprowadza :sorry2: M złożył wniosek o mieszkanie i mam nadzieje że chociaż w tym roku nam dadzą :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :-D

A ja z zakupami już wróciłam, torcik i szampan pikolo już kupione i teraz czekają na niedzielną imprezkę:tak::tak::tak:
Byłam też w lumpeksie i kupiłam Mai fajną bluzeczkę i jeansy za 12zł:tak::tak::tak:

skoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważą:confused:

A u nas mierzyli za każdym razem :tak::tak::tak:

A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyłączam się do życzeń:tak::tak::tak:

U nas dziisaj zimno bo zapowiadali -6 no i dosypalo sniegu
M jeszcze spi a ja lece robic jakies sniadanko

To faktycznie zimno u was:tak::tak::tak:

Antoszka wstał zje banana ubierzemy się i po Julinę do szkoły:baffled:a temperatura zamiast rosnąć to spada bo jest już -12:szok:i do tego big mgła:dry:

To u was jeszcze zimniej:szok::szok:

Dziwczyny,nadchodzi wielkopomna chwila,nie wiem czy pisałam wam kiedyś ,ale kupujemy od gminy nasz dom,no i poszła już pierwsza rata,spozadzono protokuł i za tydzień w czwatrek jedziemy do notarisza:-D:-D:-D:-Dtakze dołaczam do szczęśliwego grona ,posiadaczek własnego MMMMMMM:-D:-D:-D

Gratuluję własnego M:tak::tak::tak:

hehe a mój właśnie się obudził bo bratowa sobie sprząta, więc coś szurnie, coś stuknie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no qwa jak ja mam dość tego meiszkania pod nimi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mały wychodzi z siebie bo śpiący a co zaśnie to ona go obudzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To postukaj jej kijem od szczotki w sufit to może się uspokoi:tak::tak::tak:
As współczuję przepraw z synkiem, oj kara mu się należy:tak::tak::tak:

gratki:-):-)
nie martw sie-taka chyba ich natura:baffled:

Hej Kochane. Ja tylko na chwilę. Katar mnie taki dopadł że szok, już nie mogę i wszystko mnie boli :no: oby tylko na Kuba nie przeszło :dry: wybaczcie że nie zaglądam częściej ale jakoś nie mam weny, jak Kuba śpi to ja sprzątam, obiad robię itd... :no: Uczę go samemu zasypiać i zajmuje mu to godzinę co mnie do szału już doprowadza :sorry2: M złożył wniosek o mieszkanie i mam nadzieje że chociaż w tym roku nam dadzą :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :-D
trzymam kciuki, powodenia, dzisiaj moze mi sie uda isc do nich bo wczoraj M sobie wyszedl i nie moglam wyjsc:wściekła/y: bo z maksem to w zyciu bym sie tam niedokulała:wściekła/y:

As Ty to masz z tym Kubulcem.....

As ja wiem ty jesteś wściekła ale co ci powiem co ci powiem ja też jak chodziłam do szkoły to nie raz miałam ochoę tak piznąć ołówkiem w nauczyciela tylko odwagi zawsze brakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a Kubulec to Kubulec i yak jest moim ulubieńcem;-);-);-)buziaki od malinki no ja go rozumiem:-):-):-):-):-):-)
Meduska bo po pstrąga się idzie do biedronki i tam za 2 big płaty z małą ilością wody się płaci 7 zł i masz na obiad dla całej rodzinki albo dla siebie na 4 obiady:-)
Madziula no gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11juhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! superaście!!!!!!!!!!!!
Lunka to ja też bym migreny nie miała bo by mnie na nia stac nie bylo:-):-):-)
kurcye klawiatura mi si pryestawila jak sie to robilo yebz wrocila do normy:confused::confused::confused:

Gratulacje 4 kg to już dużooo :-):-)

witaj fajnie,że zajrzałaś

As ja wiem ty jesteś wściekła ale co ci powiem co ci powiem ja też jak chodziłam do szkoły to nie raz miałam ochoę tak piznąć ołówkiem w nauczyciela tylko odwagi zawsze brakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a Kubulec to Kubulec i yak jest moim ulubieńcem;-);-);-)buziaki od malinki no ja go rozumiem:-):-):-):-):-):-)
Meduska bo po pstrąga się idzie do biedronki i tam za 2 big płaty z małą ilością wody się płaci 7 zł i masz na obiad dla całej rodzinki albo dla siebie na 4 obiady:-)
Madziula no gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11juhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! superaście!!!!!!!!!!!!
kurcye klawiatura mi si pryestawila jak sie to robilo yebz wrocila do normy:confused::confused::confused:
Kubusiowi odwagi niestety nie brakuje:no: a to też niedobre :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ostatnio to tak przegina ,że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie będę już komentować,bo się nakręcam.
Siedzi i rozpacza jaki to cały świat jest niesprawiedliwy:szok::szok::szok: :sorry::sorry:
U nas w Marcpolu pstrąg po 22 zł:sorry:
Malinuś ctrl+shift +alt i klawiatura powróci z ustawieniami.:tak:

szłam po świeego bo nie dążyłabym go rozmrozić:-p ale dzikuje za info- na nastepny tydzien pojde sobie p oniego dxien wcesniej i rano wyciagne zeby sie rozmroził:tak::tak::tak:

kurde tez zapomnalam jak to sie robiło:sorry2:

reklama
Malina z tego pstraga to i ja skożystam, no pacz-nie iwedzialam.
A klawiatura to ctrl shift i już .

Co takie pustki.
As psychloszka juz byla?

Wymyłam lodówke. Mialam tylko przeglad zrobic prze zzmega zakupami, ja tam na tyly zagladam, a tam zapomniana salatka od mamy wybuchla ze słoika, no i trza myc, okazalo sie tez, ze wiecej rzeczy do wyrzucenia-cholera!

Do góry