reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Muszę sie pochwalić nauczyłam Oliwkę już w całości wierszyka na dzień babci :tak::tak::tak::tak::tak:

sama już umie calutki powiedzieć,już sie chwaliła mówiła dziadkowi i babci,kazała sobie bic brawo :-D:-D:-D:-D:-D

a dziś się super zajęła puzzlami.bardzo jej się spodobało ,w sumie niedawno jej pokazałm jej.układa już do 5 elementów obrazki.z szeąścioma ma jeszcze problem,trzeba jej pomóc ale do pięciu elementów śmiga sama.jestemz niej dumna :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a wasze dzieciaki układają juz puzzle????--o dwulatki oczywiście pytam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gratulacje dla Oliwki za wierszyk.
Klaudia zaczęła układać puzzle jak skończyła rok.:-D:-D:-D,ale ona miała takiego plastikowego przestrzennego kilkuelementowego puzzlowego misia.
Normalne puzzle około 1.5 roczku
Kubuś miał niespełna 2 latka jak misia poklaudusiowego zaczał układać,a do 3 lat to śmigał puzzle do 35 elementów.:szok::szok::szok:
Normalnie piorunem mu to szło,ale on kocha puzzle :tak::-):-)

No przebrnęłam przez 30 stron - wszystkie żyją;-) i w większości przez @ opanowane:-p:tak::-).U mnie się już skończyła:-p:tak::cool:.
Witam wieczorową porą:biggrin2:.I na szybciora piszę co u nas.:tak:
Ksiądz już z bloku wyszedł dawno,M pojechał z Olkiem do braciunia:baffled:.
Choinka rozebrana i jak dużo miejsca się zrobiło;-):tak::cool2::cool2:.
Jutro sama w domciu będę to więcej popiszę;-):tak:,bo dziś już mnie głowa rozbolała :-:)wściekła/y::wściekła/y:a leków nie wykupiłam:no:,bo neurolog nie wpisał Peselu na recepcie:baffled::wściekła/y::wściekła/y: i do poniedziałku musze się Apapem zadowolić:sorry2::tak:.
Co do pracy to rozmowa wg mnie przebiegła dobrze:tak: i mam czekać na telefon :confused::dry:jak się casting na nianię skończy:baffled:.Bo na razie byłam pierwszą jaką zaprosili na rozmowę:tak:.

Dołączamy się do życzeń:tak:.

A o mnie nikt nawet nie wspomni:-:)sorry2::confused:?

A jeszcze syna życzę;-):tak:.

A ja dziś 3 pralki nastawiła i całą blokową suszarnię ubrań narozwieszałam - od pościelowych do swetrów:tak:.

No to wypadało by jakieś mniejsze lub większe co nie co postawić;-):tak:.
Zmykam,bo literki się merdają przed oczami.
Do jutra
To mega pranie odwaliłaś.:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się z rana z kawusią...w końcu 2+1 na chacie:-) Michał przeszczęśliwy, jak tylko zobaczył M w łózku rano to do tej pory się chichra i komediuje....:tak:u nas zimno, ale śniegu nie napadało i wcale go już dużo nie ma:confused:. Miełego dzionka zycze...;-) i idę poczytać:happy2:

Witam, a u mnie śniegu do wysokości 2 stopnia :szok: i ciągle sypie :szok: Tylko kto to odśnieży :baffled:
U mnie stan w domu 1 + 2 :dry: M wczoraj zabalował z kumplem, ale niech ma, a co, tyra chłop, to niech sobie zaszaleje :cool2:

A moje dziewczyny znowu spały przyzwoicie :tak:

Ostatnia edycja:
hejka:-)

Oliwka jeszcze śpi,zaraz ide ją budzić :tak::tak::tak::tak:

u mnie śniegu tyle że masakra i dalej sypie.
MH u mnie więcej niz u Ciebie na zdjęciu.

M poszedł z moim tatą odśnieżać,masakrycznie dużo śniegu,zaspy ogromne:tak::tak::tak:

Dzien dobry
MH dzieki za kciuki.Ciesze sie ze mialas nocke przespanom
KERNA jednak ten chlop sie na noc zasem przydaje :-)
AGNES jak odmelduje G do gorzyc to przyjade ci posprzatac hiihih

U mnie nocka Ok Wlasnie sie Oliwka budzi wiece lece Do pozniej MILEGO DNIA

reklama
Ale udalo mi sie zalatwic to skierowanie prywatnie za 50 zl .
Jutro G dostanie zaswiadczenie od szefa ze pracuje Bo to tez wymagaja I w poniezialek jedziemy do Gorzyc.
Ja planuje go odwiezdz z Oliwka:tak:

Kurcze jest jaki jest ten moj G ale pzy Oli mi zawsze pomaga a teraz bede sama
Najpierw jedzie na 10 dni a po nich bezposrednio na 6 tygodni .
Choc kolega ktory sie tam leczyl to wyszedl po 4 tygodniach No nic ciekawa jestem jak to bedzie .
Mam nadzieje ze sie G wyleczy i jakos sie to ulozy
Dorota fajnie, że mimo wszystkiego jednak udało Ci sięzałatwić ten pobyt:tak: i w sumie szybko :tak: no ale słomianą wdową nie fajnie jest być i tego współczuję. Zobacysz jak zleci, a może akurat wyjdzie szybciej:rolleyes2:. Dasz radę, ja też bałam się że psychicznie nie dam rady, bo jednak M w trudnych syt. brał na siebie fochy bejbesa. A tu cały dzień ja sama z tym fochem. Ale szybko zleciało:tak:Trzymam kciuki. Jakby co, masz nas przecież;-):cool2:

Oli spi ale budzi sie co chwile Ja glodna a nic kompletnie w domu nie mam Ani jajek ani mleka ani nic na kanapke NORMALNIE swiatlo w lodowce i nie ma co jesc No nic schudne:-D
:szok::szok::szok::szok: no to przymusowa dietka;-)

Witam, a u mnie śniegu do wysokości 2 stopnia :szok: i ciągle sypie :szok: Tylko kto to odśnieży :baffled:
U mnie stan w domu 1 + 2 :dry: M wczoraj zabalował z kumplem, ale niech ma, a co, tyra chłop, to niech sobie zaszaleje :cool2:

A moje dziewczyny znowu spały przyzwoicie :tak:
a dobra żonka z Ciebie:cool2::cool2::cool2:
faktycznie śniegowo u Was, a my tu mam luzik ze śniegiem:blink:

Do góry