reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA jednak ten chlop sie na noc zasem przydaje :-)
hehe czasem jakiś pozytek z nich jest, ale to tylko czasami:-p;-)
Jak Wy tak piszecie o tym śniegu to nie wierzę. U mnie serio luzik, od dwóch dni nie sypie...a wczoraj jeszcze trochę stopniało i chlapa sięzrobiła, więc przyjemnie nie jest. Przynajmniej roboty mniej:blink:.
Powiem Wam jeszcze, ze mój M jest ze mnie dumny. A to dlatego, że kupiłam małemu zabawke samolocik. Dałam za nią 4zł a M myślał, że pół bańki!!!! no i zaoszczędziliśmy 46zł............

Ostatnia edycja:
reklama
Dorota fajnie, że mimo wszystkiego jednak udało Ci sięzałatwić ten pobyt:tak: i w sumie szybko :tak: no ale słomianą wdową nie fajnie jest być i tego współczuję. Zobacysz jak zleci, a może akurat wyjdzie szybciej:rolleyes2:. Dasz radę, ja też bałam się że psychicznie nie dam rady, bo jednak M w trudnych syt. brał na siebie fochy bejbesa. A tu cały dzień ja sama z tym fochem. Ale szybko zleciało:tak:Trzymam kciuki. Jakby co, masz nas przeci
Wlasnie G jest jaki jest Ale bardzo mi poaga przy Oliwce Jak on wraca z pracy to ja wiem ze moge sobie od niej dychnac I zawsze staje po mojej stronie jesli chodzi o nia i za to jestem mu wdzieczna Super sie nia zajmuje Wszystko przy niej zrobi
No ale teraz bede sama Tyle co mama z jasiem mi troche sie pobawia z nia
Ale kompanie do G nalezy A teraz do mnie
Tak samo z usypianiem
Juz sie boje .No ale dobrze ze jedzie
Jak liczylam to jak pojedzie 11 stycznia to powinien normalnie wrocic kolo 4 marca :szok:Pierwszy raz tak dlugo
No i miedzy nami jest ostatnio superowato wiec chyba bede tesknic .No ale niech idzie MOze sie wyleczy i bedzie miedzy nami coraz lepiej:tak:

hehe czasem jakiś pozytek z nich jest, ale to tylko czasami:-p;-)
Jak Wy tak piszecie o tym śniegu to nie wierzę. U mnie serio luzik, od dwóch dni nie sypie...a wczoraj jeszcze trochę stopniało i chlapa sięzrobiła, więc przyjemnie nie jest. Przynajmniej roboty mniej:blink:.
Powiem Wam jeszcze, ze mój M jest ze mnie dumny. A to dlatego, że kupiłam małemu zabawke samolocik. Dałam za nią 4zł a M myślał, że pół bańki!!!! no i zaoszczędziliśmy 46zł............
Kurcze chyba musze do Ciebie wpasc na nauke oszczedzania kasy:-D

Oliwka wczoraj usnela nie kapana w brudnych ciuchach w ktorych lazila Dawno sie juz obudzila a ja wyrodna matka nawet pampersa jeszcze jej nie przebralam G juz sie z nia bawi Ide bo mnie G wydziedziczy i zabierze laptopa :blink:

A ja jestem sama. M pojechał z bejbesem do sklepu a ja odpoczywam przy odsmażanych kopytkach:-)
Dorota będzie dobrze, pomyśl jak fajnie bedzie jak wróci:tak::tak::tak:
U mnie też M kąpał małego i dawał kolację.....

witam sie porannie- mialo byc z kawką ale kawka wypita w czasie usypiania Maksa:-D
z M nie lepiej tylko gorzej, ale... ja sie nie staram o to żeby się pogodzic i to dlatego:tak:

zawsze za szybko mu odpuszczałam i tym razem postanowiłam byc uparta:tak:

Maksowi sie cos poprzestawialo jak go zaczełam kłasc chwle przed 8(zawsze kładłam chwile po 8) i teraz mi sie budzi kolo 2-3 a potem kolo 5:baffled: i znów o 7:baffled:
nie wiem cóż tak- dzisiaj go spróbuje położyć później, to zobaczymy jaki będzie efekt:tak:

I ja witam sie porannie:-)
Nocka ok:tak::tak::tak:Mlode ani razu nie wstawaly,przynajmniej ja Ich nie slyszalam hehe:tak::tak::tak:A pospaly do 9;10:-):tak:
Zaraz sie ubiora i ide zrobic sniadanko:tak:M oczywiscie jeszcze spi
U nas tez nasypalo duuuzo sniego i do tego caly czas sypie-jeszcze czasem jutro odwolaja lot:baffled:
Na termometrze -4 ale wieje fatalnie:no::no::no:Wiec pewnei z dziewczynkami nie wyjde a jak wyjde to pewnie na 15 minut

KERNA
Ale masz dobrze:tak::tak::tak:Zazdroszcze:-)

Jakby u mnie tearz sie ocieplilo i by zaczl padac deszcz to ja bym z domu nie wyszla:szok::szok::szok::szok:Miala bym normalnie powodz:no::no::no:
u nas jeszcze dobrze wszytko nie stopnialo- ale podblokiem chociaz normalnie- bo odsniezyli ranmo i ciapy tez nie ma-ale to tylko do sklepu na koniec bloku sie da dosc- gdzie indziej juz nie, bo w butach wode mozna miec:baffled::-D

reklama
to troche zdjec
1,2, u kolezanki z jej coreczka Tej kolezanki co bylam u niej na sylwka
3 w domu
4 mam nerwa
5 tak sie ladnie bawie w kuchni:tak:
6,7,8.9,10Zobacz załącznik 194818

100102_103630.jpg

100107_093034.jpg

100107_093041.jpg

100109_093128.jpg

100109_094449.jpg