reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no najgorsze że momentami są te snierzyce i starsznie wieje bo gdyby nie ten wiatr i nie padało by tak po twarzy to byłoby znosnie i można by było być dłużej na dworze a tak to odczuwa się jakby byłoz pare stopni więcej na minusie :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Moje sie wlasnie kapia tzn M Je kapie:tak::tak::tak:A Dominik siedzi ze mna i bawi sie moimi wlosami:-)

Mi dzisiaj z dacu zleciala taka lawina ze szok:szok::szok::szok:Akurat bylam w kuchni chwilke po tym jak wrocilismy do domu

KERNA NO TO 3 mam kciuki za jutrzejsze testowanie I daj znac rano co i jak :-)
DOWIKLA i jak M spakowany?Smutno wam ze jutro wyjezdza?
AGNES to chyba po tych zimowych szalenstwach Oliwka ci padla
Zdjecia zuper I jaka mala pomocnica :-)

U nas Oli jeszcze nie spi Pojadla kielbasy na kolacje Pewnie przed snem jeszcze mleko wciagnie
Rozbiegala mi sie Oliwka na calego I taki maly tuptus sie z niej zrobil Teraz jak chodzi na calego to wszedzie jej pelno Teraz bawi sie u siebie w pokoju

W rowie wkleilam kilka fotek :-)

Ale kolację nam Olek zapodał :tak::cool2: i całą oprawę zrobił: położył kwiatka na obrusie,figurkę MB Fatimskiej postawił:szok::tak:,kubki z plasterkiem cytryny(ja tylko herbaty i wrzątku nalałam),nalał wodę do czajnika,podpalił gaz(w pokrętle się odpala) x 2 bo jajka na kolację gotował,posmarował bułeczki masłem,nałożył majonez na talerzyki.:cool::cool:
W zamian upiekłam mu właśnie babeczki cytrynowe:tak:.
Mamita,oby Zuzi nic nie wzięło:no:.
Agnes,Oliwcia słodziutka - normalnie lodowy cukiereczek;-):tak::-):-).
Pisała do mnie Natalineczka:
pisze zeby sie pochwalic dzis o 10 zostalam ciocia :)
marcel waży 5 kg i ma 63 cm
pozdrawiam was wszystkie bardzo za wami tesknie
wlasnie do niej jedziemy, moze dzis wpadne

dowikla a czy jestes pewna że pojedzie jutro???? bo mi się zdaje ze nadal te lotniska sa nieczynne przez te zamiecie i tyle śniegu :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:wiecie coś na ten temat????

reklama
dowikla a czy jestes pewna że pojedzie jutro???? bo mi się zdaje ze nadal te lotniska sa nieczynne przez te zamiecie i tyle śniegu :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:wiecie coś na ten temat????
Dowie sie jutro na lotnisku
tak to zinterpretowałam :tak::tak::tak::tak::tak: skoro Ci nie smutno ze jedziesz/........ :-D:-D:-D:-D:-D:-D

marta pozdrów Natalineczkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No wiesz,interpretacja dowolna:tak::tak::tak:Zostawilam to Waszej wyobrazni;-):-D:-D:-D:-D

MARTA
Pozdrow NATALINECZKE i pogratuluj zostania ciocia:tak::tak::tak::tak:
Spory dzidzius sie urodzil

Do góry