reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzięki laski za gratki:tak:
dorota czuje normalnie, ale podbrzusze mnie ciągnie za każdym razem jak coś dźwigam:baffled: a tak to spoko. Jestem happy i M też:tak::tak::tak:
Ale dopiero jak wróce od G to będę sięcieszyć na całego:tak:
A tak jak Agnes mówi, przy katarku nawet wskazany spacerek:tak: Mi peditara móił, że do -5 można łazić jak najdłuzej i pilnować wietrzenia pomieszczeń:tak:
Agnes to możesz poleniuchować troszkę:tak: ja chyba zrobię znowu pizze ale z innymi składnikami i duuuużo warzyw tak, żeby obiadek był dla małego od razu:tak:

Ostatnia edycja:
hej hej...
na chwile tylko ...
poki m nie ma zeby nie buczal jaki rachunek mu za tel przyjdzie... :-D:sorry2:

na sam poczatek moze GRATULATIONS dla kerny i tych dwoch kreseczek :-D:tak:

ja poki co jeszcze w dwupaku ale wszysko mnie juz boli, nawet obrot z boku na bok do spania sprawia mi bol... masakra chodze jak robocop... :dry::dry::dry:
ja juz chce miec to za soba... :sorry2:

nie wime co jeszcze chcialam napisac...:dry:

Dzien doberek:-)
byłam wczoraj poszaleć z koleżanką:tak:
i dieta poszłaaaaaaaaaaa:-D

ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)

talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok:-D
kocham siebie:-D:-D:-D

kerna gratulacje:tak:

dzięki dzieki i szczerze Pati nie wiem co przeżywasz..ja miałam jeszcze mały brzuszek wiec za bardzo nie przeszkadzał. Ale Ty lada moment się rozdwoisz i będzie po wszystkim:tak::tak::tak:.
Ja jescze nie wierze i myślę do jakiego G iść:dry:

medea no to gratuluję pomiarów :tak::tak::tak::tak::tak: laska z Ciebie ze ho ho :-):-):-):-)

my zaraz zmykamy na sanki,Oliwka tylko skonczy to co ma skończyć na nocniku ,zje monte i zmykamy.

M poszedł po zakupy do biedronki po pare rzeczy :tak::tak::tak:

pati to powodzenia:tak:
ja akurat tak źle przed porodem nie mialam;-) nawet sie go nie spodziewałam, a jak mialam skurcze to myślalam ze to nie to:-D

Oliwka byla na dworze czwartek ale jakies 2 godziny bylysmy Piatek i sobota nie wychodzila No to dzis najwyzszt czas wyjsc
Macie racje tez zauwazylam ze jak jest na dworze to nie ma katarku Nie wiem jakos nie chcialam z nia codziennie wychodzic.No ale dzis idziemy do sklepu to spacer bedzie .
Jutro jedziemy razem z G do gorzyc wiec tez bedzie na dworze a Jak jeszcze snieg we wtorek bedzie to sanki planuje iec od dzis Oli zacznie lazic po dworze ?

KERNA moze do mojego G pojdziesz hihihi

Jak G zawsze tutaj pisze o moim M :-)

Sniadanko zjedzone Oliwka pojadla troche samej szynki Wezme jej serek I jak w sklepie bedzie glodna to poje serka

AGNES to milgo saneczkowania

KERNA a kiedy chcesz isc do gina?Zrobisz jeszcze za kilka dni test ponownie dla pewnosci?
A do tego co z Michalkiem w ciazy chdzilas nie chcesz isc??????

reklama
Do góry