reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrze na suwak, a Maja ma urodzinki dzisiaj?????????????????????????? Kurcze to sto latek i zdrowia i radości i uśmiechów mialiardy życzę:tak::tak::tak:
Ostatnio tak się sypią życzenia że już nie wiem czy wcześniej nie płynęły...ale druga tura na pewno nie zaszkodzi:tak::tak::tak::tak:

reklama
Wpadaj,wpadaj zaden problem:tak::tak::tak::tak:
Fajne focie ,widac ze rodzinny wypad sie udał:-):tak:Super:-)

MAKUNGA
Zdrowka dla calej rodzinki:tak::tak::tak:

My zjedlismy obiadek a pozniej sie z mlodymi pobawilam:tak::tak::tak:Gralismy w spadajace malpki:-)Teraz to jzu sie kloca i Wiktoria ryczy o byle co:no::no::no:Jak Ona sie bawi Dominika zabawkami to jest ok i neich tylko Dominik sprobuje Jej zabrac albo cos powiedziec,a jak On wezmie cos Wiktorii to jest masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:Teraz stoi nad Nim wyje i krzyczy ze Dominik to jest duzy kon:szok::szok::szok:
wiesz chetnie bym wpadla ale kasy brak i daleko A tak na chwile to sie nie oplaca:-p
Ty to sie masz z tymi twoimi szczypiorkami:baffled:
Dorota fotek nie ma:no: bałąm sie wziąć aparat i w sumie neipotrzebnie, ale mam zepsuty lektor kart w kompie i nie czyta:no::no::no: i nie da rady :wściekła/y:
A z G zobaczysz jak minie. Może to źle zabrzmi, ale przyzwyczaisz siędo nieobecnosci:tak: Mój M właśnie się pakuje i mnie już się odechciewa wszsytkiego. Ale za to przyjechałą moja kumpela ze Szkocji i byli nas odwiedzić. jutro zrobimy sobie babskie popołudnie a potem spotkanie z ginekologiem tak dla relaksu;-)
A na basenie bylo superowo:tak: Przepłynęłam kilka długosci i zadycha:zawstydzona/y: ale fajnie, że w końcu coś innego. Michał był przeszczęśliwy! Wrzeszczał, piszczał i chlapał ile wlezie:tak:
dorota fotki super, Oli zadowolona, że hej! Kiedy M wyjeżdża??
A twoj M gdzie wyjezdza ?i na ile?
Fajnie ze jutro szykuje ci sie babskie popoludnie:tak:
Jutro idziesz do gina? o ktorej?
Moj G jedzie jutro Tzn ja i Oliwka tez jedziemy Wprawdzie autobusem no al coz jak sie nie ma samochodu Jedziemy z domu o 9.10
Jeszcze rano G idzie do szefa po zaswiadczenie

Patrze na suwak, a Maja ma urodzinki dzisiaj?????????????????????????? Kurcze to sto latek i zdrowia i radości i uśmiechów mialiardy życzę:tak::tak::tak:
Ostatnio tak się sypią życzenia że już nie wiem czy wcześniej nie płynęły...ale druga tura na pewno nie zaszkodzi:tak::tak::tak::tak:
I ja sie dolanczam do zyczen dla MAJI:tak:

Oliwka spi Ja wykapana Ide sie obok G polozyc i pogadac I filmik sobie zobaczymy;-)

ANACONDA

Wszystkiego najlepszego dla Maji w dniu 4 urodzin:tak::tak::tak:Zeby zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa:-):tak::tak::tak:

Witam sie wieczorkiem:-)
Dominik juz prawie spi a dziewczynki buszuja mi po chacie:-)Troszke posiedze,zjem kolacyjke,obejrze Agenci NCIS i zmykam spac bo jutro tzreba o 7 wstac

No to pozeganalam sie z M :-)Bylo milo ale z racji braku zabezpieczen nie do konca hihiihih

Teraz lezymy sobie w lozku Ogladamy tv Jutro z ranca do was zajze Zaniem jeszcze wyjedziemy
Milej nocki Do jutra

ja też się dołaczam do życzonek.

Sto lat Majeczko :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Moja Myszka już spi :tak::tak::tak::tak::tak:

Odpisuję na raty bo nie wiem ile uda mi się poczytać:-p:-p
Patrysia oj rozumiem że już byś chciała urodzić, życzę lekkiego porodu i dopóki bóle cię nie złapią to zaglądaj do nas:tak::tak::tak:
Dorota foteczki z dzisiejszego spacerku i wypadu do sklepu superaśne i trzymam kciuki za jutrzejszy wyjazd M, dziękuj Bogu że tak szybko wam się udało i oby mu pomogli:tak::tak::tak:
Agnes twoje foteczki też piękne, no i śliczną pomocnicę do odśnieżania miałaś:tak::tak::tak:
Medea widzę że dopięłaś swego i schudłaś tyle ile chciałaś:tak::tak::tak: gratulacje, oj mi by się przydało takie samozaparcie
Dowikla wyczytałam że mężuś wyleciał no i twoje szczypioreczki też wspaniałe :tak::tak::tak:
Więcej będzie jak jeszcze poczytam:-p:-p

Witam wieczornie moje Kochane. Przepraszam że nie zaglądam ale jakoś nie mam jak :-( jak zaglądam i chce coś pisać to zaraz coś :dry: ale teraz korzystając z chwili zaglądnęłam żeby nie było :tak: Kubek śpi, M ma służbę więc jutro dopiero przed południem będzie a ja zaraz idę spać bo coś nie wyspana chodzę i jakaś przybita nie wiem czemu :-( nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, na nic nie mam ochoty ani humoru :dry: i jeszcze do tego @ mam i już kompletnie dobita jestem :baffled: niech ta pogoda się chociaż trochę zmieni bo już mnie szlag trafia w tym domu :no:

Mój syn ostatnio upodobał sobie moje ściągi ze szkoły hehe :-D i tak się skubaniec uśmiecha :-D:-D i tym pokazem kończę. Idę spać bo już mnie sen łapie ale chyba najpierw coś zjem. Dobranoc Kochane, może jutro zajrzę :tak: spokojnej i cieplutkiej nocki życzę ;-):-D

reklama
No to jeszcze trochę przeczytałam i gratulacje Kerna za pozytywny wynik:tak::tak::tak:
Agnes znowu widziałam cudne śnieżne foteczki:tak::tak::tak:
A teraz już zmykam spać, Maja coś pokasłuje i nie wiem czy ją jutro puszczę do przedszkola, zobaczymy jak jej nocka minie:confused::confused::confused:

Do góry