reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
poprawy nastroju zyczeWitam wieczornie moje Kochane. Przepraszam że nie zaglądam ale jakoś nie mam jak :-( jak zaglądam i chce coś pisać to zaraz cośale teraz korzystając z chwili zaglądnęłam żeby nie było
Kubek śpi, M ma służbę więc jutro dopiero przed południem będzie a ja zaraz idę spać bo coś nie wyspana chodzę i jakaś przybita nie wiem czemu :-( nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, na nic nie mam ochoty ani humoru
i jeszcze do tego @ mam i już kompletnie dobita jestem
niech ta pogoda się chociaż trochę zmieni bo już mnie szlag trafia w tym domu
![]()

A Kubus ma sliczny usmiech;-)
Zdrowka dla MajiNo to jeszcze trochę przeczytałam i gratulacje Kerna za pozytywny wynik
Agnes znowu widziałam cudne śnieżne foteczki
A teraz już zmykam spać, Maja coś pokasłuje i nie wiem czy ją jutro puszczę do przedszkola, zobaczymy jak jej nocka minie![]()
Oj kochana szalejesz z tymi imprezamihalo halo
dieki dziewczyny za mile slowa
dzisiaj pol dnia prespalam po imprzie
taksie najadłam obiadu ze nie moglam sie ruszac i juz nic wiecej dzisiaj nie jadłam![]()

Oj cos mi sie wydaje ze ta ciepla kapiela to Patrysia chce przyspieszyc poroddobra jeszcze jestem po kapieli nalalam sobie tyle wody goracej i siedzialam tam... ile moglam a teraz zdycham z ciepla...
sto latek dla Majeczki w dniu urodzin zyczy ciotka z rodzinka

Witam sie o tak dziwnej porze .Troche juz sobie pospalam.
Oliwka dzis spi w swoim pokoju i w swoim lozeczku I co chwile poplakuje .Tym razem ja do niej wstalam I wogole zasnac nie umiem .
Tzn przez tez wyjazd G jest mi niedobrze Brzuch mnie boli Chyba ze stresu I spac nie umiem .Zaraz ide sie polozyc kolo G moze jakos usne

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam porannie jako pierwsza
nie liczac Doroty co jak widac spac nie mogla
wlazlam wczoraj na chwile ale szybko ucieklam p pomeczyc

za to jak dobrze mi sie spalo poznije

wczoraj bylam u mamy
alez nas zaypalo

musialam pomoc odkopywac i wypychac sasiadke bo by z podworka nie wyjechala i dzieki do szkoly by nie zawiozla,juz nie mowiac o tym ze do pracy by nie dojechala,bo tam gdzie pracuje inaczej niz autem ni dojedzie

za oknem -4 ale duuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzooooooooooooo sniegu
mnie dzis czeka wyprawa o szkoly bo musze koniecznie isc do banku mamie rachunki poplacic i jakies male zakupy bo duzo rzczy mi sie pokonczyllo
a jutro do sadystki wiec tez mnie nie ominie
najgorzej ze Weronika jak jedzie na sankach to mi z nich zlazi wiec musze sie telepac wozkiem,chyba z 1godz wczensije wyjde a nie pol godz zeby jakos dolezc.
moja droga jeszcez nie odsniezona,mam nadzije ze chociaz glowna bedzie.o chodnikach moge pomarzyc......

to ide poczytam

nie liczac Doroty co jak widac spac nie mogla

wlazlam wczoraj na chwile ale szybko ucieklam p pomeczyc

za to jak dobrze mi sie spalo poznije

wczoraj bylam u mamy
alez nas zaypalo

musialam pomoc odkopywac i wypychac sasiadke bo by z podworka nie wyjechala i dzieki do szkoly by nie zawiozla,juz nie mowiac o tym ze do pracy by nie dojechala,bo tam gdzie pracuje inaczej niz autem ni dojedzie

za oknem -4 ale duuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzooooooooooooo sniegu
mnie dzis czeka wyprawa o szkoly bo musze koniecznie isc do banku mamie rachunki poplacic i jakies male zakupy bo duzo rzczy mi sie pokonczyllo
a jutro do sadystki wiec tez mnie nie ominie
najgorzej ze Weronika jak jedzie na sankach to mi z nich zlazi wiec musze sie telepac wozkiem,chyba z 1godz wczensije wyjde a nie pol godz zeby jakos dolezc.
moja droga jeszcez nie odsniezona,mam nadzije ze chociaz glowna bedzie.o chodnikach moge pomarzyc......

to ide poczytam
oj pati czyżbyś chciała poród przyspieszyć tą gorącą kąpielądobra jeszcze jestem po kapieli nalalam sobie tyle wody goracej i siedzialam tam... ile moglam a teraz zdycham z ciepla...

daj małej jeszcze z tydzień posiedzieć w brzuszku niech jeszcze ciałka nabierze

Oliwka jeszcze śpi,M poszedł robić śniadanko.
Zaraz trzeba do pracy.teraz jak trzeba chodzić na 9.00 to fajnie że wczesniej o tą 1h jestem w domu ale wcześniej trzeba wstawać a z tym gorzej

na szczęście nie pruszy

teraz tylko czekać na te duże mrozy co zapowiadają

nie uśmiecha mi się

Anabuba podziwiam Cie ze Ty w takie sniegi i zaspy dasz radę wózkiem,ja moim wózkiem parasolką z małymi kólkami od razy na pierwszym sniegu się zakopuję 

nie da rady ujechać 

także chodzimy teraz bez wózka niestety,jednym słowem jest ciężko

także chodzimy teraz bez wózka niestety,jednym słowem jest ciężko

Dzień Dobry! :-)
Poczytałam, ale nie pozaznaczałam cytatów, bo myślałam, że i tak nie zdążę nic napisać. A tu niespodzianka - moje dziecko jeszcze śpi!
A z drugiej strony to chyba nie powinnam się dziwić, bo wczoraj wróciliśmy z zakupów po 23.00.
Nie mogliśmy pojechać o normalnej porze, bo do 18.00 kiblowałam w pracy, więc dopiero po kościele się wybraliśmy na chwilę do Manufaktury, żeby zobaczyć co się tam dzieje w związku z WOŚP. Ale tłumy ludzi szybko sprawiły, że odczuliśmy ogromną fobię społeczną i postanowiliśmy pojechać do opustoszałego Tesco 

Z tego, co pamiętam:
Kerna - gratuluję fasolinki!

Anaconda - Złóż Majeczce spóźnione, ale jak najbardziej szczere i serdeczne życzenia spełnienia wszystkich marzeń - tych malutkich i tych ogromnych! Od e-cioci Myszuni i Piotrusia
Patrysia - aż ci trochę zazdroszczę, że już tak blisko jesteś. Ja też już bym chciała urodzić. Mam duży brzuch, zaczynają mi się robić rozstępy i w każdej pozycji jaką przyjmę jest mi potwornie niewygodnie!

Więc doskonale wiem co czujesz 
Beata - idź na solarium, bo to twoje przybicie może wynikać właśnie z braku słońca! Może ci się nastrój poprawi!
Agnes - Oliwka - pomocnica mnie jak zwykle rozbroiła!
Mała ślicznotka!
Dorota - zdjęcia super, tylko co ty o tak nieludzkiej porze na BB robisz??

Więcej chyba nie pamiętam
Poczytałam, ale nie pozaznaczałam cytatów, bo myślałam, że i tak nie zdążę nic napisać. A tu niespodzianka - moje dziecko jeszcze śpi!

Z tego, co pamiętam:
Kerna - gratuluję fasolinki!

Anaconda - Złóż Majeczce spóźnione, ale jak najbardziej szczere i serdeczne życzenia spełnienia wszystkich marzeń - tych malutkich i tych ogromnych! Od e-cioci Myszuni i Piotrusia

Patrysia - aż ci trochę zazdroszczę, że już tak blisko jesteś. Ja też już bym chciała urodzić. Mam duży brzuch, zaczynają mi się robić rozstępy i w każdej pozycji jaką przyjmę jest mi potwornie niewygodnie!

Beata - idź na solarium, bo to twoje przybicie może wynikać właśnie z braku słońca! Może ci się nastrój poprawi!

Agnes - Oliwka - pomocnica mnie jak zwykle rozbroiła!

Dorota - zdjęcia super, tylko co ty o tak nieludzkiej porze na BB robisz??

Więcej chyba nie pamiętam

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no ja mam nadzieję, że to jednak to co mys le ale aż boję się cieszyć:-)
Kerna grtulacje!
teraz uwazzaj na siebie
ale na wizyte iu gina to jeszcze za wczesnie.poczekaj ze 2tyg.bo nawet na usg moze nic nie byc widac jak u mojej bratowej czy u mnie.usg w 5tyg nic nie wykazalo dopiero w 7

a dlaczego dawno na spacerze nie była???????
mówiłaś ze ma tylko katar ,a katar to niechoroba.przy katarze to nawet wskazane zeby cjoć na pół godzinki wyjść bo w tedy nos odtyka i lepiej sie dziecku oddycha.![]()
popieram

ja poki co jeszcze w dwupaku ale wszysko mnie juz boli, nawet obrot z boku na bok do spania sprawia mi bol... masakra chodze jak robocop...
ja juz chce miec to za soba...
nie wime co jeszcze chcialam napisac...![]()
oj Pati to juz tuz tuz.daj znac ktorejs z nas jak wyladujesz na pordowce bedzie trzymac kciuki

ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)
talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok
kocham siebie
kerna gratulacje![]()
gratuluje i zazdroszcze wynikow

No i to by bylo na tyle.
Aha-Ana-pamiętaj, żeby zawsze jak bedziesz miala zamknąc torrenty to najpierw sie wyloguj. No niestety - neostrada![]()
tak dziekuje pamietam
i dzieki za wszytsko

my przyszliśmy ze spaceru tzn byliśmy koło domu bo razem z Oliwką odśnierzaliśmy
zmachałam się jak cholera
Oliwka mi dzielnie pomagała ,miała swoja łopatę
nawet poszła sąsiadom odkopywać podwórkataka z niej pomocnica
no i zeszło nam na tym odśnieżaniu 1h, zmęczone przyszłyśmy do domu. Oliwka poliki to miała czerwone jak by były wymalowane
ale przynajmniej nie zmarzliśmy,cieplutko nam było bo namachałyśmy się tymi łopatami![]()
prosze jaka dzielna pomocnica
NASZ WŁASNY
Kerna mam nadzieję ,ze te wszystkie gratulacje nie są przedwczesne i cieszesie razem z tobą ,zyczę wszyskiego dobrego,uważaj na sibie
to super!jeszcez raz gratki!
Kurcze chyba serio bede strasznie tesknic Bo juz od kilku lat sie tak fajnie nie dogadujemy jak od 1 stycznia Oczywscie male zgrzyty tez sa ale jest zupelnie inaczej :-)
Juz sie nie moge doczekac jak G wroci i mam nadzieje ze problem z alkoholem juz nas nie bedzie dotyczyl .
Na wieczor jak Oli pojdzie spac to olanuje z nim jeszcze raz milo i powaznie pogadac :-)
hehe widac co gimnastyka potarfi

trzymam kciuki i za m i za WAs zeby wszytsko poszlo jak potrzeba
Makunga a malenstwo tez chore?Hej, a ja znów na chwilkę... Malutki śpi, starszy się bawi, a córcia u dziadków od kilku dni...
Ostatnio u nas same choróbska... Najpierw ja miałam paskudną infekcję nosa i gardła, a potem Synek ospę, no a teraz Córcia z ospą u dziadków... Ciekawe, czy mój Męż nie załapie bo nie chorował jeszcze na ospę :-( Aż mi się pisać nie chce...
...
zdrowka dla WAS!!!!!
ANACONDA
Wszystkiego najlepszego dla Maji w dniu 4 urodzinZeby zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa:-)
dolaczam sie do zyczen!
Witam wieczornie moje Kochane. Przepraszam że nie zaglądam ale jakoś nie mam jak :-( jak zaglądam i chce coś pisać to zaraz cośale teraz korzystając z chwili zaglądnęłam żeby nie było
Kubek śpi, M ma służbę więc jutro dopiero przed południem będzie a ja zaraz idę spać bo coś nie wyspana chodzę i jakaś przybita nie wiem czemu :-( nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, na nic nie mam ochoty ani humoru
i jeszcze do tego @ mam i już kompletnie dobita jestem
niech ta pogoda się chociaż trochę zmieni bo już mnie szlag trafia w tym domu
![]()
wirus BB szaleje

u mnie juz w sumie po

Anabuba podziwiam Cie ze Ty w takie sniegi i zaspy dasz radę wózkiem,ja moim wózkiem parasolką z małymi kólkami od razy na pierwszym sniegu się zakopujęnie da rady ujechać
także chodzimy teraz bez wózka niestety,jednym słowem jest ciężko![]()
no kochana moj wozek to jak ruska maszyna-idiotsa nie łamiotsa

ja mam duze kola,a do tego ja ze swoimi bicepsami to musze dac rade

Myszunia-jeszcze troche i Ty zobaczysz swoje malenstwo,mam nadziejje ze cora jakMalina wrozyla:-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Cześć kobity, ja jestem znowu mega niewyspana 
Opuchnięta gęba, wszystko mnie boli
Myszunka, końcówka najgorsza, dasz radę
Agnes, na małych kołach to koszmar, ja mam duże koła, ale niskie zawieszenie... :/

Opuchnięta gęba, wszystko mnie boli

Myszunka, końcówka najgorsza, dasz radę

Agnes, na małych kołach to koszmar, ja mam duże koła, ale niskie zawieszenie... :/
Ostatnia edycja:
reklama
Hej.:-)
Zimno, biało....
Nadrobiłam część.Fotki świetne.
podpinam się

Kerna gratuluję !!!
:-)
Jutro zapowiadają najmroźniejszy dzień.
Zastanawiam się czy puścić do szkoły starszaki.
Boszsz ile przez tą zime węgla nam poszło.
Na samą myśl o spalonej kasie włosy mi się jeżą na głowie.
Mam dość.
Zimno, biało....
Nadrobiłam część.Fotki świetne.
sto latek dla Majeczki w dniu urodzin zyczy ciotka z rodzinka
podpinam się

Kerna gratuluję !!!

Jutro zapowiadają najmroźniejszy dzień.

Boszsz ile przez tą zime węgla nam poszło.

Mam dość.
Podziel się: