reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabubka fajne te adidaski co ujedrniaja pośladki:tak:
witaj Wiki pokaz nam potem fotki kuchni po remoncie:tak::tak::tak:
Ja zabawiałam moje dzieci a onesię teraz tyłkiem wypieły i klocki sobie układają:baffled:

Wy spadacie, a ja wpadam jak zwykle z opóźnieniem i nie w czas:-p:baffled:
michał spał do 8.30:szok::szok::szok::szok: więc mamy spory poślizg:-) kurcze w końcu sie wyspałam...no tyle porankó zaczynałam o 6 rano że należało mi się:tak::-)
Śniegu nawaliło ostro i już wózkiem pewnie nie wyjadę:baffled: a miało już iść do lata:wściekła/y:
Więc witam się spod śniegu. Napaliłam w piecu ale że nikomu dupy nie chciało się ruszyć po drzewo to będzie zimno:baffled:

reklama
Dzień dobry bardzo:biggrin2:!
Olek dziś w domu,bo lenia miałam :-p:zawstydzona/y: i nie chciało mi się go prowadzić:no:.Julu też niedawno wstał.
To nasi mężowie mogą sobie ręce podać, mój też wór bez dna:szok::szok::szok:
No właśnie tyle wędliny na Święta kupił :szok:;-):tak:- ja bym ruski miesiąc jadła:tak::-D:-D.

Dziewczynki, poradzcie, diwiedziałam się wczoraj, z na tym weselu co jedziemy usadzają gości :baffled: I ze siedzimy przy stole z parą młodą, a ja tam z młodych to zanm tylko młodych i świadka, ale oni przecież zajęci będą, chce siedzieć ze swoimi ciotkami :tak: Jak, mam delikatnie przetłumaczyć parze młodej, że ja chce gdzie indziej :confused::baffled: Jak sobie pomyśle, to nie chce mi się jechać :baffled:
My byliśmy na usadzanym weselu córki mojego chrzestnego i nie narzekam,siedziałam wśród znajomych pracowników mojego chrzestnego i przy chrzestnym:tak:.
Ja przez całe dzieciństwo zgrzytałam zębami w nocy :baffled: Przebadana we wszystkie strony, żadnych robali :no: Jak byłam starsza, to zgrzytałam przez sen jak miałam jakis stresujący dzień :sorry2:
Mój Olek odrobaczany cały czas i dalej zgrzyta:sorry2:,byliśmy u neurologa i że to na tle nerwowym:tak:.Teraz już jakoś 3 noc bez zgrzytów.A fachowo to jest bruksizm.:tak:

Do góry