anka26_x_07
Mama Laury :)
ja dzis dopiero 1 raz patrzalam na ten film w sumie jednym okiem bo drugie ladowalo na necie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez dzisiaj pierwszy raz probowalam ogladac,ale takie to bylo ogladanie ze i tak nic z niego nie wiemja dzis dopiero 1 raz patrzalam na ten film w sumie jednym okiem bo drugie ladowalo na necie![]()
No to juz jestem
Bylismy na jaselkach i bylo fajnieMlode oczyswiscie byly rozchwytywane i zrobily niezla furore
Dominis ładnie mowil i spiewal ale mial troszke treme-jak wszystkie dzieci zreszta
Klaudia dala straszny popis bo jak w pewnym momencie zaczela wyc to nie szlo Jej uspokoicAle wkoncu zamilkla
Po wystepie dzieci Pani rytmiczka zaprosila wsyztskich do tanca i mialam darmowy aerobic:-);-)Zdjec duzo nie robilam bo za bardzo nie mialam jak
probowalam ale jakos nie chca mi wejscno to pochwal sie tymi fotkami
Fajnie ze sie zalapalas na aerobicJa musze jak najszybciej kupic stroj i wybrac sie na basen Troche ruchu sie przyda
![]()
Przez zalacznik i zawsze tak dodawalam bez problemudasz rade nie ma tak duzo hihihi
laura wlasnie mnie podrapala w zabawie
Kurde oko podrapane
A jak wklejasz fotki wciagasz pod zalacznik czy przez program?