reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A no to chyba cos zle doczytalam i juz anwet zaczelam tam zakladac to konto hehe:-D:-D:-D

Dzieki
No bylo fajnie,ale niektore dzieciaki sie mylily-ale co tam to byl Ich debiut przed taka publicznoscia;-):-)
A Dominik oczywiscie najmniejszy:tak::tak::tak::tak:
Kochana dzieci to zestresowane byly na maxa wiec nie dzieiwe sie ze sie gubily.Wazne ze powiedzialy kwestie do konca :tak:A Dominik fakt maly ale jaki przystojny:-)
Joanna a moze pasemka:sorry2: do tego co juz masz na glowie:cool2:

reklama
A to ja wam tez pokaze jakiego Laura z Maxem zrobili Balwanka
:-) no fajoski:tak:

Ja musze jak najszybciej kupic stroj i wybrac sie na basen Troche ruchu sie przyda:tak:
ja teraz na baseniku byłam w dawnym m oim stroju.....za dużym:-D;-) musz coszakupć...ale podobnow ciąży nie bardzo na basen:baffled:

Chociaz tak z drugiej strony gdybysmy wszyscy mieli wszystko to pewnie byloby z lekka nudno:baffled:
ale tyko pomyśl......mieć wszsytko:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

no suuper:-) a ile tych dzieci uczestniczy!!
A co do włosów to chyba lepiej sobie rozjaśniaczem walnąć a potem farbą blond....bo tak to nie wiem czy któraś domowa dałąby rade..:no:
A jak już o płatnościach było to mnie zabił rachunek za wode........180zł:szok: a za prąd 210!!!!!!!!!!!!!!:szok:
michał śpi, ja byłam dzis chyba ze 4 razy na spacerze bo mnie mały wyciagał...grzecznie zjadł kolację i anwet siędopominał o jeszcze:szok: a ja mam luza:-)
A wiecie M dzwonił, żę na tej budowie w Łodzi jest przecięta konstrukcja i budynek może sięzawalić i nie wiadomo czy nie zjedzie na chate:baffled:

Kochana dzieci to zestresowane byly na maxa wiec nie dzieiwe sie ze sie gubily.Wazne ze powiedzialy kwestie do konca :tak:A Dominik fakt maly ale jaki przystojny:-)
Joanna a moze pasemka:sorry2: do tego co juz masz na glowie:cool2:
poczekam Ania jak sie zmyje bo to taka szamponetka zobaczymy rano co mąz powie :tak:najwyzej bede siedziec w czapce na kasie :-D:-D:-D:-D:-D;-)

KERNA
Jezeli ciaza przebiega prawidlowo i bez komplikacji to basen jest wskazany jak najbardziej:tak::tak::tak:
Nawet sa specjalne zajecia na basenie dla kobiet w ciazy

Kerna ja chodzilam w ciazy na basen ale ze wzgledu na szyjke ktora w 24tc zaczela sie skracac mialam zabronione:baffled:
No i chlopa bedziesz miala w domu:-)
aha no z problemami to pewnie nie wolno:baffled:
poczekam Ania jak sie zmyje bo to taka szamponetka zobaczymy rano co mąz powie :tak:najwyzej bede siedziec w czapce na kasie :-D:-D:-D:-D:-D;-)
zakup beretke:-D:-D:-D

KERNA
Jezeli ciaza przebiega prawidlowo i bez komplikacji to basen jest wskazany jak najbardziej:tak::tak::tak:
Nawet sa specjalne zajecia na basenie dla kobiet w ciazy
no ja słyszałąm znowu, że można sie syfa nabawić..no ale w krytym woda jest wychlorowana :confused:
a no M może będzie w domu..zaraz pewnie zadzwoni to się dowiem. A on pracuje na największej ponoć galerii w europie! I taka mierda..........

aha no z problemami to pewnie nie wolno:baffled:
zakup beretke:-D:-D:-D

no ja słyszałąm znowu, że można sie syfa nabawić..no ale w krytym woda jest wychlorowana :confused:
a no M może będzie w domu..zaraz pewnie zadzwoni to się dowiem. A on pracuje na największej ponoć galerii w europie! I taka mierda..........
moze mnie z pracy nie wywala :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry