kerna
http://www.lauraziobro.pl
babciom na pewno się spodobaszmoze mnie z pracy nie wywala![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
babciom na pewno się spodobaszmoze mnie z pracy nie wywala![]()
jestem kasjerką w Leklerku ;-)babciom na pewno się spodobaszchociaż nie wiem co za praca
albo zrób się na maroko ;-)
usiądz zrob sobie herbatke a zabawej=k nie zieraj im bardziej sie denerwujesz tym gorzejJa probuje zagonic dzieciaki do mycia i ubierania sie w pizamki ale wiecej mnie to nerwow kosztuje niz jest warte
No jaja sobie robia jak nicNie mowiac juz ze nie maja zamiaru sprzatnac zabawek
Chyba zaraz zwariuje
No ja ich napewno nie posprzatam
Wiem,wiem Kochanausiądz zrob sobie herbatke a zabawej=k nie zieraj im bardziej sie denerwujesz tym gorzej
do piątku umyje ze 20 razyWiem,wiem Kochana
To zrobmy tak-ja sie nie wkurzam dziecmi i syfem jaki mi robia a Ty wloskami:-);-)
Co Ty na to
Cwaniaro Tydo piątku umyje ze 20 razyto nie bede bardzo rude ogólnie juz kiedys robiłam tym samym kolorem i wyszedl cudny a teraz nie wiem jak to sie stalo
moze nie jest tak zel zobacze jutro rano jak wygladaj w swietle dziennym Co do dzieci mnie tez wkurzaja a najbardziej jak wszystkie naraz zaczynaja gadac i cos odemnie chca i wkurz mnie jak Wojtkowi tłumacze matme a on mi gad o czym innym ni nie lubi jak Gabi depta mi po nogach iłazi ppo mnie ale Moja mama zawsze mówi tak :Kto ma ule to ma miód ,kto ma dzieci to ma smród " (albo brud jak kto woli
![]()
wdech i wydech..heh konsekwencja;-)Ja probuje zagonic dzieciaki do mycia i ubierania sie w pizamki ale wiecej mnie to nerwow kosztuje niz jest warte
No jaja sobie robia jak nicNie mowiac juz ze nie maja zamiaru sprzatnac zabawek
Chyba zaraz zwariuje
No ja ich napewno nie posprzatam