reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka babencje
W końcu przebrnęłam, a niby miało nie być dużó. Dobrze, że mała jescze śpi, to przynajmniej mam możliwości, hihi.
Wczoraj oglądałam z P wieczrkiem świetny horror-SIEROTA-polecam. A przedwczoraj -OJCZYMteż świetny.
No to wracam z cytatami.
Zazdroszcze ze mala spi tak dlugo :tak:
Jak G wroci to tez planuje co jakis czas zapodawac jakis fajny filmik;-)
Dorotka 3mamy kciuki:tak::tak::tak:
a czemu mówisz że nikt z dzieckiem ciebie do opieki nie zechce:dry:napisz ogłoszenia na bb nawet:tak:ja w tamtym roku przed wakacjami zajmowałam się małym Franiem rówieśnikiem Antka u siebie w domu i mam 3 dzieci:baffled:
Gdzie dokladnie mam na bb dac swoje ogloszenie Bo ja nie wiem?????:baffled:
a zapomnalam wam sie pochwalic ze p dostal umowe na 2 lata:tak::tak::tak::tak::tak:
a wszyscy po probnej tylko na rok
Gratki dla M
I widze ze miedzy wami jest dobrze Bardzo sie ciesze:tak:
Super A kawali ekstra Tez sie usmialam:-D
Wiktoria właśnie do mnie pisała że była na BB , przeczytała, pozaznaczała cyataty i ją wywaliło i ni emoże wejść.
Pozdrowionka od Wiki
Pozdrow ja od nas
Gratki super:tak::tak::tak::tak:
Lunka pewnie zacznie mówić MALINA bo moje dzieci mama to mówią jak się pomylą :confused:a i Pietruszka wicznie malinka to i Antek pewnie niedługo zacznie:-D:-D:-D
a apropo brzyduli to ja ostatnio gdzies czytałam że nie spodziewali się aż takiej popularności i nie wykluczają że dokręcą dalsze losy:tak:co moją Julię cieszy ogromnie :-)a ja nawet 1 odcinka nie oglądałam:no:
Fajnie byloby jakby dokrecili Brzydule;-)

Oliwka mi brudzi po calym mieszkaniu Musze isc po niej posprzatac
Z G jeszcze dzis nie gadalam:-:)-:)-(
Ide dac Oliwce sniadanko i idziemy na sanki Pocykam fotki to pozniej sie pochwale

reklama
WITAM :-)

Przeczytalam tylko ze U DOWIKLI sie udaly jaselka I super zdjecia widzialam
JOASIU co ty chcesz od siebie kobieto????
LUNKA fotki wloskow poprosze

Widzialam tez ze MH dzieciaki daly dzis popalic To tak jak u mnie Padam Poloze sie o zobacze m jak milosc Dzis kazdy mial juz dosc Oliwki tak caly dzien mialczala i wyla ze masakra .Zasnela o 20 Lece poogladac w spokoju film Dobranoc
ja tylko tak lubie se pogadac ogolnie sie lubię ;-)
M sałatki się zachciało a że na święta kupił 3 kilowe wiaderko matjasów to śledziową robię jak posmakuje to podzielę się przepisem:tak:.

Oglądam i nawet nawet,:tak:a jak mój M dziś okiem zarzucał podczas naprawy szuflady,aż zaczęłam się z niego podśmiewać:tak::-D:-D.

Ja robiłam pasemka z ciemnych i ten blond co mam na NK to mi wyszedł Avangarde contrast świetlisty blond Joanna - Kosmetyki do włosów, kosmetyki do ciała, kosmetyki profesjonalne

Super :cool:a jacy mali aktorzy przejęci swoimi rolami;-):tak:.

Joasiu,nie jęcz:no:,bo ja od szyi w dół to też nie taka całkiem doskonała;-):-p.
A kto jest doskonaly po trzech ciążach :-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jak Gabi sie zaśmiewala :tak:
Witam,

moje dzieci wczoraj wieczorem, nawet nie myślały o spaniu :baffled:

A ja chciałam sobie poczytać, bo M się dopytuje kiedy skończę, bo on też chce :-p

No kochana, ale sie wytaszczyłaś :tak:

A ja utknęłam na 4 kg i ani rusz :baffled:
wytaszczyłaś? nie zalapalam o co chodzi :baffled:
Haj!:-) Ja jak zwykle od 6 rano....normalnie nie wiem co temu kurdupelkowi się stało:baffled:. Podam Wam fajny filmik, a co! YouTube- Czworaczki :-D:-D
:-D:-D
Witam laseczki środowo:happy2:
MH kawały superowe ale się z rana do sniadania uśmiałam to moje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka jak o 6.30 poszła czytać to ją wcieło:dry:czyżby chłopa w domu niecnie wykorzystywała:-p
wczoraj czytałam was wieczorkiem ale jak się zabrałam za odpisywanie to Pietruszka mi tu stanął taki nagi no grzech było odmówić;-);-);-);-)
Julina w domu dzis znów kaszle jak gruźlik ju,z mam dość po 2 m-cach poszła do szkoły i po tygodniu znów chora:wściekła/y:no nic przetrzymam ja przez weekend domku mam nadzieję że się wykuruje:tak:
jutro przujedzie teściowa :confused:jakoś tak mam mieszane uczucia bo bardzo chciałam ale jak piotrek miał inwenturę i trzeba było rano dzieciaki odprowadzać i antka ciągnąć a to juz w piątek koniec inwentury:baffled:
no ok może się źle zrozumiałysmy będzie dobrze sie nagadamy tylko na bb mnie mniej bedzie :cool2::cool2::cool2::cool2:
Agnes dzieciak z filmiku super:-D:-Dmój Antoszka tak tyłkiem rzuca przy tańcu:-D:-D:-D:-Dale tn jest super:-D:-D:-D
Mamitka to ty masz wydatki nie małe:szok::szok::szok::szok::szok:
A chciałam się pochwalić antek na lalki mówi lala i to ze zrozumieniem bo tylko na lalki tak mówi :tak:na pietruszkę tata, na mnie mama ,na adama adzi ,na julkę ju,robi papa i mówi rzy tym papapa i przecyła całuski:tak:takie mamy nowe umiejętności :tak:no i chodzi chodzi chodzi:tak::tak::tak:
GRATKI DLA ANTOSZKI :tak::-) ale masz dobrze Pietruszką :-p;-)
A mnie gania do kibelka biegunka jak diabli i nie wiem po czym:baffled::baffled::baffled::baffled:
Anabubka wzrok jak pies policyjny:-D:-D:-D:-D:-D
Dorotka 3mamy kciuki:tak::tak::tak:
a czemu mówisz że nikt z dzieckiem ciebie do opieki nie zechce:dry:napisz ogłoszenia na bb nawet:tak:ja w tamtym roku przed wakacjami zajmowałam się małym Franiem rówieśnikiem Antka u siebie w domu i mam 3 dzieci:baffled:
STOPERAN I po biegunce albi Laremid
a zapomnalam wam sie pochwalic ze p dostal umowe na 2 lata:tak::tak::tak::tak::tak:
a wszyscy po probnej tylko na rok
Gratulacje i życzę sukcesow :tak:

a ja rano pojechałam do męza do pracy potem wymienilismy zarowke z tyłu bo sie spaliła Zjedliśmy sniadanie pomyłam gary umyłam głowę zeby rudy zacząl schodzić zupy jaiejs trzeba wymodzic

A moja jeszcze śpi- toć to szok!
Ja wcinam śniadanko i szukam czegs mega szybkiego na obiad, bo na zakupy to nie wyjdziemy przed jedenastą, wrócimy może po 12, a o 14 P z pracy!

LUNKA ty jej cos na spanie podalas????przyznaj sie hihi zart :-)

Oliwka je sama na podlodze serek I ja wole na to nie patrzec .Ale jak chcialam jej dac sama to byla awantura :-(

Popatrzalam zaraz fotke wkleje i wam pokaze Masakra Wsio do prania I podloga do umycia

tak sie je samemu serek:-D

100113_101153.jpg

100113_101203.jpg

100113_101214.jpg

HEJ,JA NA minutkę ,czasu brak,nie czytałam nic ,ale na 11 jadę do gina i do gminy muszę zajść ,bo przez ta zmianę numeru i dowodu to same kłopoty,muszę cyto sobie zrobic ,bo ostatnio miałam 1.5 roku temu:zawstydzona/y:
Dom pospzątałam ,ogórkowa ugotowałam,zostało mi umyc sie i pomalować:tak:
Ile wy naskrobałyście od wczoraj popołudnia,to nie jestem w stanie tego ogarnąc na biegu 3 duze strony:szok:opanujciie sie ,bo nigdy nie bedę na bierząco:-D
TO ,DO POTEM:cool:

reklama
Dorota na forum regionalnym albo w dziale ogłoszenia:tak::tak::tak::tak:
Joasiu ja to się boję iść do Adama na wywiadówke bo z tego co on mówi to historia 4-5, przyroda 4,muzyka 4 ,w-f nie wie bo pan im sie zmienił,angielski 3,polski 3 ,matma 3-4:baffled::baffled::baffled:normalnie się boję z techniki teraz na gałt poprawia oceny:sorry2::sorry2::sorry2:
Lunka twoję dziecię to pobija jakies rekordy w spaniu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a moje dzieciaki dostaja swira:baffled::baffled::baffled:Julina chodzi po ieszkaniu z Antkiem i się przekrzykuja i głupawkę z tego mają:cool2:po kim te dzieci to mają:cool:
zaraz się zabiorę za prasowanie bo kipi w koszu i błaga o zrobienie:blink:do tego obiad trzeba by podszykować dziś moje chłopaki sobie gulasz wymyśliły za mna grochówka chodzi:tak:

Do góry