reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

Zobacz załącznik 196288

Zobacz załącznik 196289

Zobacz załącznik 196290

Zobacz załącznik 196291

Zobacz załącznik 196292
Focie jak zwykle super:tak::tak::tak:
Wydaje mi sie czy Twoja Oliwka tez jest taka niska jak moje dziewczynki:confused:
Witam! Zuza spi. Nocka jako tako;-)Zuza ma katar. Obiad prawie gotowy-dzisiaj kapusniak:tak:

Muszę sobie ściągnąć;-);-)

Super! Gratulacje:tak:
Ale bym sobei zjadla kapusniak:tak::tak::tak:Tak dawno nie jadlam ze szok:szok::szok::szok:

AS
Ty to masz oplat Kochana:szok::szok::szok::szok:

No to ja siedze przy kawusi:tak::tak::tak::tak:I wpierniczam miski haribo:-)Na spacerku nie byalm z dziewczynkami bo za bardzo mi marudzily a poza tym wzielam sie za sprzatanie:tak::tak::tak:Zjechalam odkurzaczem cala chate i pomylam podlogi:tak::tak::tak:Musze jeszcze poscierac kurze i pomyc stoly:-)
Mlode polozylam ale jakos nie moga usnac:no::no::no:Marudza,rycza,klada sie ,wstaja i tak w kolko:no::no::no::no:
Obiadek juz prawie gotowy:tak::tak::tak:Mam cycki z kurczaka w sosie slodko-kwasnym i musze tylko ryz ugotowac:tak::tak::tak:

Dziewczyny nie wiecie co z AGUNIA-IN:confused:Dawno Jej nie bylo:baffled:

reklama
Malinka tu masz mocne podstawy na temat orkiszu.
Innych też zapraszam do poczytania,bo myślę,że warto
Smak Natury
http://www.orkisz.com/1,12,5,item.html
W wolnej chwili jak będziesz chciała to Ci podstawowe przepisy podeślę.:-D:-D
Kochane te opłaty to tylko takie podstawowe,mamy ich dużo więcej,ale jakoś dajemy radę.:tak:
Dobrze,że hipo i dogoterapię mam gratis :-D:-D:-D:-D

Wymyśliłam co zrobię na obiad
Dla dzieci kotlety z piersi z ziemniakami
a dla siebie i D pierś grilowaną z dużą ilością ziół i sałatkę z pomidorów,sałaty,ogórka,rzodkiewki z sosem winegrette lub lekkim z jogurtu bałkańskiego :tak::tak::tak: To będzie pyszne :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
MH no to git:tak:gratki:-D:-D
Dowikluś ja właśnie swoją 3 zabieram na sanki po Pietruszkę do pracy się przejdziemy bo inaczej zeświruje i na głowę dostanę:wściekła/y::wściekła/y:
Marta jak to określiła moja mama a tam ty nie masz biegunki ciebie zwykła sraczka gania:-)no więc gania ale mniej:-D:-D
As ty dieta:szok::szok::szok:
Jupi wyprasowałam wszystko :tak:a:tak: nastepne się kręci:baffled:
ubieram moje potwory i ide ich przewietrzyć:tak:

MH gratuylacje z powodu sukienki -super:tak:
U gina naczekałam sie prawie 2 godziny ,zanim mnie przyjał, byłam 3 co na początku mnie ucieszyło ,bo pomyslałam sobie -szybko będzie,ale spóżnił sie ponad godzinę ,i jeszcze pił kawkę ,a wesolutki jakby nigdy nic,że go lubię to mu wybaczę:tak::-D
Niee mam dzis weny do pisania,
wczoraj jak byłam na aerobicu to były dwa telefony jeden odebrał k ,to ktoś powiedział ,ze pomyłka,a drugi klaudia ,to ktoś zaczał ciumkać jak na psa.Poniewaz identyfikacja juz działa k sprawdził numer,który też z naszej miejscowości jest ,wiec pewnie jakaś gównarzeria sie zabawia:tak:

MH
No to gratuluje i tzrymam kciuki za kolejne kilogramy w dol:tak::tak::tak:

MALINUS
Ja moze po obiedzie z Nimi wyjde albo Ich wyprowadze na dwor i bede z okna patrzyla co robia;-):-)Bo i tak pewnie mlode beda wyly na dworze i tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tak wogole to nawet nie wiem czy juz usnely bo nawet tam nie wchodze:no:Jakies 10 minut temu slyszalam jak sobei wlaczyly autko Agatki i grala piosenka:no::no::no:

MADZIULKA
Ale u gina wszytsko ok:confused:

MALINUS
Twoi to chociaz chca jezdzic na sankach:tak::tak::tak:A moim dziewczynom cos odbilo i za cholere nie chca nawet na nie usiasc:no::no::no::no:Stwierdzily ze sanki Je gryza po dupach i nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:No to nadal nie spia:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz ledwo patrza i nawet nie maja sily ryczec ,a jednak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MH gratulacje spadku wagi:tak::tak:
As a co to za dieta nisko węglowodanowa?:confused::confused:
Dowikla mam nadzieję że jednak szczypiorki zasną szybciutko:tak::tak::tak:
Tu masz trochę na ten temat
[ame="http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119364"]Dieta Niskoweglowodanowa Lutza - Forum Wizaz.pl[/ame]
Tu jest książka na ten temat
http://www.naleniucha.pl/medicine-and-health/246185-%C5%BCycie-bez-pieczywa-jak-dieta/
http://merlin.pl/Zycie-bez-pieczywa...tml?gclid=CID71e3EoZ8CFcQUzAodZBnR6g#fullinfo
Głównie polega na wyeliminowanie pewnych produktów z diety i wprowadzeniu prawidłowego sposobu jedzenia :tak:
Dla mnie w tej diecie za dużo produktów pełnotłustych :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Moje potwory chyba wkoncu usnely:tak::tak::tak:To ja ide sobie wziasc goracy prysznic,poki Dominik sie grzecznie bawi u siebie:tak::tak::tak::tak:
Mam tylko nadzieje ze mi Ich nie obudzi

Do góry