reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzięki dziewczyny za gratki :tak:

Madziula, super ze u gina wszystko ok :tak:

A ja u Gina byłam pierwszy raz jak miałam 17, ale miałam takie wrażenia, ze następny raz poszłam dopiero przed zajściem w ciążę.

To ja już się zmywam, nie wiem czy uda mi się zasiąść jeszcze dzisiaj bo na godz.18 jedziemy na kolejne lapisowanie ząbków małej. Papatki i miłego popołudnia:-):-)

tak sie je samemu serek:-D
Fantastycznie, moja tez tak jogurty jadła, hihihi

Lunka twoję dziecię to pobija jakies rekordy w spaniu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W nocy zbudziła isę 2 razy to odsypia. Chodzi spać o 21. Myśłęże spi przyzwoicie:-D. W dzien tez czasem dośpi ze 2 h, ale póżniej problem wieczorem

kochana to nic nie boli tak jak mówiłam! i nic mi nie jest po tym, czemu miałabys sie czuc paskudnie??!

jedyne co to wylatuje ze mnie preźroczysto-pomaranczowa ciecz:-D ale to poodbno od gojenia- nic mnie nie boli i nic mi nie jest:tak:
tylko w podpaski się zaopatrz bo wkładki nie starczają-chyba że jakieś większe wkładki masz;-)

:-D:-D:-D

:szok::szok::-D
dzieki

Napisał Justa_82
Bo nie mogę się zebrać i wkleić kilka fotek .:zawstydzona/y:A spis treści zrobiony na zaś.:tak:;-)

no to troszkę powklejałam :
- Książeczki, bajeczki... (I te małe i te duże... Ubranka i zabawki .)
- Książki (I te małe i te duże - ubranka , zabawki)
- Bajki na DVD, CD (I te małe i te duże... Ubranka i zabawki .)
- Zabawki (I te małe i te duże... Ubranka i zabawki .) :sorry2: tyle narazie...
reszta kiedy indziej.:dry:
ooo, a takie ksiazki dla dorosłych mam nudzacych sie w domku?

Ania dzień babci 21 styczeń dzień dziadka 22 styczeń:-D
prosze mi przypomniec dzien wczesniej:zawstydzona/y:

:szok::szok: zamieńmy sie dzeiciakami na kilka dni:hmm::hmm::hmm::-D
nie mam mowy:-D

zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D
Zdrowy sen na takim mroziuku

Lunka,co do koloru to coś takiego
avangarde-contrast-farba-do-wlosow-joanna_456_4.jpeg
[/QUOTE]
A to wiem, chodziło mi o to co TY masz na głowie po tej farbie

As-po co Ci dieta kobieto??
Spadamy do tesciowej. Do juterka.

MADZIULA fajnie ze wizyta u gina udana
ANACONDA i tobie zycze milego wieczorku
DOWIKLA masz acje Oliwka jest niziutka :-)

Oli zjadla slicznie ziemniaczki z rybka morszczukiem Teraz szaleje z babcia w kuchni Tylko musze tam isc bo bacia nic zrobic nie moze bo Oliwka rozrabia

G dzwonil i jest ok :-)

Dzieki za komplementa o zdjeciach :-)

Ale gonicie laski :szok:. Przyznaję, nie nadrobię.:no:

ooo, a takie ksiazki dla dorosłych mam nudzacych sie w domku?
hmmm.. coś tam by się zanlazło.:tak:;-) Narazie wygrzebałam 2 ( załączone na obrazkach), godne polecenia. Pierwsza to o udawanej ciąży przez 9 m-cy ( dokładnie opisany każdy miesiąc) z happy endem ,jak dla mnie zaskoczenie.:tak:
Druga jak to na książce napisane : " w duchu powieści Diabeł ubiera się u Prady, z antybohaterką w roli głównej".:-)
Harlekina gdzieś miałam...:-p

G dzwonil i jest ok :-)
:-)
cieszę się.:tak::-)

Cześć! Ja póki co bez cytatów. Babeczki powiedzcie mi taką rzecz. czy przez to że cały dzień łażę do pieca i se wdycham to mogę zaszkodzić fasolce??????????:confused::confused::confused::confused: stresuje mnie ta sprawa a nie wiem kogo spytać.....kurcze cały dzień sama jestem i jak ja nie dorzucę to kto:confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marta jak to określiła moja mama a tam ty nie masz biegunki ciebie zwykła sraczka gania:-)no więc gania ale mniej:-D:-D
To już wiadomo po kim Julina odziedziczyła swoją skłonność do tekstów powalających na nogi;-):tak::-D:-D:-D.
A to wiem, chodziło mi o to co TY masz na głowie po tej farbie
No kolor ładny:tak:,teraz sobie na odrosty słoneczny blond położyłam:tak:.
As proszę mi tu orkiszem nie świecić:-p bo to temat mojej pracy inżynierskiej:tak::-D:-D.

reklama
Do góry