reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja obejrzalam sobie Majke tak na spokojnie dzisiaj i chyba zaczne ogladac ten serial:tak::tak::tak:Dzieci mi sie tak grzecznie bawily:szok:ze nawet sobie polezalam pol godzinki:-)A tearz mi przez to zimno jak cholercia:no::no::no:

reklama
Słuchajcie odchudzam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D z przymusu :-D:-D:-D:-D
Muszę dostosować dietę niskowęglowodanową do mojego najmłodszego dziecka czyli męża :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak to ostatecznie wyjdzie to się zobaczy.
Z diet ,które mi najbardziej odpowiadają to właśnie niskowęglowodanowa i protal.
Łączę można powiedzieć 2 razem,bo obydwie same w sobie są dla D nie do przyjęcia :baffled::baffled::baffled:
W ten sposób dziś 3 dzień diety i efekt 2,5 kg schudłam :-):-),a wczoraj pozwoliłam sobie nawet na kromkę chlebka chrupkiego,który jest ściśle zakazany w diecie protal.:cool2:
Herbatkę piję z miodem,ale muszę miód na wrzątek dawać,żeby mnie nie uczulał :baffled:

Teraz się zastanawiam co dalej robić,
Kontunuować?
Jutro trzeba by jakieś warzywa wprowadzić i waga stanie jak zaklęta podobno:sorry2:
czy odpuścić i ograniczyć tylko węglowodany i tłuszcze.:confused:
W każdym bądź razie nie głodzę się wcale:no:,a chudnę i to widać tylko po brzuchu.
Zrobił się zupełnie płaski :tak::-):-)
Wniosek z tego taki,że woda mi się w brzuchu gromadzi.:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Dobra spadam,bo coś w miarę normalnego na obiad trzeba zrobić.
ja po zdjeciach widze ze Tobie to z cala pewnoscia nie trzeba diety ale skoro takie wyniki to chyba mojemu zaaplikuje:-D
Focie jak zwykle super:tak::tak::tak:
Wydaje mi sie czy Twoja Oliwka tez jest taka niska jak moje dziewczynki:confused:

Ale bym sobei zjadla kapusniak:tak::tak::tak:Tak dawno nie jadlam ze szok:szok::szok::szok:

AS
Ty to masz oplat Kochana:szok::szok::szok::szok:

No to ja siedze przy kawusi:tak::tak::tak::tak:I wpierniczam miski haribo:-)Na spacerku nie byalm z dziewczynkami bo za bardzo mi marudzily a poza tym wzielam sie za sprzatanie:tak::tak::tak:Zjechalam odkurzaczem cala chate i pomylam podlogi:tak::tak::tak:Musze jeszcze poscierac kurze i pomyc stoly:-)
Mlode polozylam ale jakos nie moga usnac:no::no::no:Marudza,rycza,klada sie ,wstaja i tak w kolko:no::no::no::no:
Obiadek juz prawie gotowy:tak::tak::tak:Mam cycki z kurczaka w sosie slodko-kwasnym i musze tylko ryz ugotowac:tak::tak::tak:

Dziewczyny nie wiecie co z AGUNIA-IN:confused:Dawno Jej nie bylo:baffled:
widze ze dziewczyny dzis ciezki dzionek mialy:sorry2: a Ty masz posprzatne Nie ma jak wybierac spacer czy porzadek w domku:-D:-D
Witam po spacerku :tak:

PRzymierzyłam dzisaj kieckie, i wiecie co mieszcze się w nią :tak::tak::-D:-D Jeszcze ze 3 kilo mam nadzieję zgubie, do lutego i będzie git :tak::tak:
super! gratuluje Kochana w lutym to ty bedziesz jeszcze chudsza:tak:
Malinka tu masz mocne podstawy na temat orkiszu.
Innych też zapraszam do poczytania,bo myślę,że warto
Smak Natury
Orkisz.com - Wszystko o pszenicy Orkisz
W wolnej chwili jak będziesz chciała to Ci podstawowe przepisy podeślę.:-D:-D
Kochane te opłaty to tylko takie podstawowe,mamy ich dużo więcej,ale jakoś dajemy radę.:tak:
Dobrze,że hipo i dogoterapię mam gratis :-D:-D:-D:-D

Wymyśliłam co zrobię na obiad
Dla dzieci kotlety z piersi z ziemniakami
a dla siebie i D pierś grilowaną z dużą ilością ziół i sałatkę z pomidorów,sałaty,ogórka,rzodkiewki z sosem winegrette lub lekkim z jogurtu bałkańskiego :tak::tak::tak: To będzie pyszne :-D:-D:-D:-D
mniammm pycha obiadek
MH gratuylacje z powodu sukienki -super:tak:
U gina naczekałam sie prawie 2 godziny ,zanim mnie przyjał, byłam 3 co na początku mnie ucieszyło ,bo pomyslałam sobie -szybko będzie,ale spóżnił sie ponad godzinę ,i jeszcze pił kawkę ,a wesolutki jakby nigdy nic,że go lubię to mu wybaczę:tak::-D
Niee mam dzis weny do pisania,
wczoraj jak byłam na aerobicu to były dwa telefony jeden odebrał k ,to ktoś powiedział ,ze pomyłka,a drugi klaudia ,to ktoś zaczał ciumkać jak na psa.Poniewaz identyfikacja juz działa k sprawdził numer,który też z naszej miejscowości jest ,wiec pewnie jakaś gównarzeria sie zabawia:tak:
wspolczuje tego siedzenia w poczekalni nie znosze tego ale jak sioe kogos lubi to sie wybacza:-D
MALINUS
Twoi to chociaz chca jezdzic na sankach:tak::tak::tak:A moim dziewczynom cos odbilo i za cholere nie chca nawet na nie usiasc:no::no::no::no:Stwierdzily ze sanki Je gryza po dupach i nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:No to nadal nie spia:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz ledwo patrza i nawet nie maja sily ryczec ,a jednak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mi dzis Laura w realu na sanki siadala w domu nie mam wiec moze kupie:sorry2:
No to moja niunia w końcu doczekała się pierwszej piątki :tak::tak::tak:
A ile przy tym łez :-(
super! wkoncu bedzie spokojniej
Cześć! Ja póki co bez cytatów. Babeczki powiedzcie mi taką rzecz. czy przez to że cały dzień łażę do pieca i se wdycham to mogę zaszkodzić fasolce??????????:confused::confused::confused::confused: stresuje mnie ta sprawa a nie wiem kogo spytać.....kurcze cały dzień sama jestem i jak ja nie dorzucę to kto:confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moja siostra miala to samo W domku bywala sama i sama palila w piecu wiec mysle ze nie ma to znaczenia.Zreszta syna ma zdrowego wiec smailo mozesz palic

As-po co Ci dieta kobieto??
Bo muszę mieć efekt na sobie co by chłopa przekonać :-D:-D:-D:-D

As proszę mi tu orkiszem nie świecić:-p bo to temat mojej pracy inżynierskiej:tak::-D:-D.
To ja chcę wszystko na ten temat,bo ogólnie nadal mało w necie tego jest.
Pamętam,że młodemu mieszałam dietę orkiszową z Amarantusem i Sinlac ,bo z samego orkiszu to on niewiele chciał jeść,ale widać było efekty :tak:.

Ostatnia edycja:
As to twoj taki niewiarek? no wiesz bo jak by tak u mnie bylo to jakos siebie slabo widze w takiej roli:-D:-D

Laura kupila dzis sobie kapcie kotki rozmiar 29/30 z cholere nie chciala mi ich oddac w sklepie a teraz z nimi chodzi w rece:-D:-D
Na obiad zrobilam makaron z sosem i wrzywami a na kolacje podaje te kaczuche heheh Zrobnilam do tego salatke aguni te warstwowa.Tak mi zsmkowala na zakonczeniu roku ze czesto bede ja robila:-)
Moj niedlugo bedzie a ze wczoraj nie dalo sie go wykorzystac to dzis atakuje:-D:-D

A moje to chodza po domu w samych skarpetkach:szok::tak::tak::tak:Ale tak Im widocznie wygodnie bo kapcie byly Im troszke za duze a mialy rozmiar Klaudia 18 a Wicia 20;-):-D
Juz mi zaczynaja marudzic:no::no::no:Dominik dostal od Dziadka jako niespodzianke i gumy maoam za ten Dzien Dziadka w szkole i teraz dziewczynki maja na te gumy ochote:tak::tak::tak:I juz mowia ze nie beda ryczaly ,ze nie chca kary itd spryciule jedne
A jakies zawiechy dzisiaj mam:no::no::no:Chyab pojde spac od razu z Nimi

U mnie nudy,pograłam z M w bierki :tak:,to mnie Olek zgonił -Idź mama na komputer,ja z tatem pogram:szok::tak::-D:-D.
To siadałam i jestem.
As,podaj mi maila to Ci książkę wyślę w pdf. a jakbyś miała czas to i pracę moją podeślę to mi sprawdzisz;-),bo jeszcze nie zdałam :no::zawstydzona/y:,kasy brak.A promotor to mnie w październiku 2008 widział:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(.

Kerna my chcemy 4 dziecko oj chcemy ale najpierw wygrana w totka duży dom pod miastem mieszkania dla dzieci wczasy w ciepłych krajach i tam w hotelowym apartsmencie.....;-);-);-):-D:-D:-D:-D
oh jak dobrze, że przynajmniej nie masz żadnych wymagań:-D:-D:-D:-D

A ja bym nie chciała bo potem byłoby wymawianie, najlepiej być samowystarczalnym:tak::tak::tak::tak:
I nadal ttu siedzę zamiast do sklepu d.. ruszyć:baffled::baffled::baffled:
no coś o tym wiem..ile razy coś "dostanę" od rodzicó to potem oczekują podziękowań...więc już dziękuję za prezenty bezinteresowne:no: nawet dzisprzyszła i zabrała mi czapkę, którą mi dała 2 lata temu. Stwierdziłą, że w niej jej ładniej i cieplej..a ja teraz bez czapki jestem.......chciałąm kupić, ale już zostały takie niedobitki tylko po sklepach:baffled::sorry2:

Na ciuszki skoczyłam,Olek ma nowe;-) spodnie sztruksy,kurtkę(w obecnej suwak poszedł),bluzkę z Bartem Simpsonem i sobie koszulkę i 2 firanki do salonu i torebkę River Island za całość dałam 13zł:szok::tak::cool::cool:.

ja to bym bo 3mc zaczekala na filmik:tak:
a ja to chciałabym mieć filmik z każdego USG:tak:

f
Pamiętaj żeby iść przed 10 tyg bo becikowego nie dostaniesz;-)

Słuchajcie odchudzam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D z przymusu :-D:-D:-D:-D
Muszę dostosować dietę niskowęglowodanową do mojego najmłodszego dziecka czyli męża :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak to ostatecznie wyjdzie to się zobaczy.
Z diet ,które mi najbardziej odpowiadają to właśnie niskowęglowodanowa i protal.
Łączę można powiedzieć 2 razem,bo obydwie same w sobie są dla D nie do przyjęcia :baffled::baffled::baffled:
W ten sposób dziś 3 dzień diety i efekt 2,5 kg schudłam :-):-),a wczoraj pozwoliłam sobie nawet na kromkę chlebka chrupkiego,który jest ściśle zakazany w diecie protal.:cool2:
Herbatkę piję z miodem,ale muszę miód na wrzątek dawać,żeby mnie nie uczulał :baffled:

Teraz się zastanawiam co dalej robić,
Kontunuować?
Jutro trzeba by jakieś warzywa wprowadzić i waga stanie jak zaklęta podobno:sorry2:
czy odpuścić i ograniczyć tylko węglowodany i tłuszcze.:confused:
W każdym bądź razie nie głodzę się wcale:no:,a chudnę i to widać tylko po brzuchu.
Zrobił się zupełnie płaski :tak::-):-)
Wniosek z tego taki,że woda mi się w brzuchu gromadzi.:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Dobra spadam,bo coś w miarę normalnego na obiad trzeba zrobić.
oo matko moja.......wariatka obsesyjna:szok::szok::-D:-D:-D

Witam po spacerku :tak:

PRzymierzyłam dzisaj kieckie, i wiecie co mieszcze się w nią :tak::tak::-D:-D Jeszcze ze 3 kilo mam nadzieję zgubie, do lutego i będzie git :tak::tak:
brawo!!! Gratulacje:tak:

wczoraj jak byłam na aerobicu to były dwa telefony jeden odebrał k ,to ktoś powiedział ,ze pomyłka,a drugi klaudia ,to ktoś zaczał ciumkać jak na psa.Poniewaz identyfikacja juz działa k sprawdził numer,który też z naszej miejscowości jest ,wiec pewnie jakaś gównarzeria sie zabawia:tak:
pewnie młodziaki się bawia...ale sobie udumali...:baffled:

No to moja niunia w końcu doczekała się pierwszej piątki :tak::tak::tak:
A ile przy tym łez :-(
ooo no ale brawa:tak::tak:

moja siostra miala to samo W domku bywala sama i sama palila w piecu wiec mysle ze nie ma to znaczenia.Zreszta syna ma zdrowego wiec smailo mozesz palic
no to luzik;-):-)
no część cytatów mam, a teraz idę na barwy ....taki mam dzis zamotany dzień że nawet nie miaąłm jak posiedzieć przed kompem:sorry2:

zla jestem Bo na moja mame to zawsze mozna liczyc :-(
G chcial abym do niego w niedziele przyjechala Chcialam jechac bez Oliwki bo autobusami I to 2 lub 3 trzeba jechac ,zalezy od polaczenia.No i niedziela to ciezko bedzie z autobusami I nie chce jej targac aby nie zmarzla
G tam na sniadanie i kolacje dostaj chleb z maslem Z domu wzial sobie konserwy Ale zaniedlugo moze mu ich braknac Kasy prawie nie ma I chcial abym mu tez te konserwy przywiozla

Myslalam ze Oliwka z moja mama zostanie i Jasiem ale mama powiedziala
"JA MAM JEDEN DZIEN WOLNEGO A GRZESIEK NIE JEST OBLOZNIE CHOY ALKOHOLIK ABYS TY TAM MUSIA DO NIGO JECHAC "
Czujecie ten tekst Dokladnie tak jak mama mi to powiedziala tak ja grzeskowi to zacytowalam
Kurde jak mozna byc takim samolubem Zawsze jak tylko cos chce to G jej robi Przywiescic Przykrecic pomalowac ,cokolwiek pomoc to G jest pierwszy a teraz ona z takim tekstem :-(

reklama
DOWIKLA dobranoc Ja tez mysle juz o spaniu :-)
KERNA ja tez mysle ze nic ci nie bedzie z tego wdychania Staraj sie wdychac jak najmniej No ale palic musisz

Oliwka lezy u mnie na lozku Ciekawe kiedy zasnie Jak zasnie to przeniose ja do siebi i ja sie klde Bo zla jestem

Kurde czasem mam dosc ojej mamy
JAK MOZNA BYC TAKIM????????NIE POTRAFIE TEGO ZROZUMIEC
A NIECH JESZCZE COS BEDZIE CHCIALA OD G

Do góry