reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dorota no wrednie sięzachowała i to bez 2 zdań. Moja też ma swoje, że w ogóle z nią nie gadam. ciągle coś od nas chce. A od M to już nie mówię...z racji, że on dużo umie zrobić to wciąż martwi siężeby mu sie nie nudziło. A z wdzięczności zabrała nam jedyne 2 krzesła jakie mamy na chacie bo to jej, dzis zabrała mi czapkę, ostatnio przyleciałą po garnek, których ma dziesiątki...no nic! kochająca mama jak znalazł:baffled: A ja z nią nie gadam i ona się mnie dziś pyta czy jestem na nią zła..no to ja jej że nie i luzik...nic więcej wiedzeić nie musi. Widać na prawdzie jej nie zależy..a dobra tam gupi temat....
Opowiem Wam coś lepszego!
MAły dziś cały dzień wali kupy..tak se dawkuje:sorry2: wieczorem przed kompaniem zostawiłam go z gołym dupkiem i leje wode do wanny...no ale czuję smród!!! A ten mi narobił na dywanik:szok:no to sprzątnęłam, patrze a obok znowu kupa!!!:szok: no to sprzątam a ten mi znowu wlanął obok!!!! Kurcze jeszcze ze dwie kupy mi trzasnął każda w innym miejscu kibla!!!!! Już mnie na bełty zbierało:-D
Ja już wykompana i zrelaksowana ....mały dziś jęczał cały dzień już miałąm go serdecznie dość:no:

szkoda gadac Mamtka zrabala mi humor No nic jest jak jest Dziecka ciagnac nie bede Wiec chyba przez caly pobyt G do niego nie pojade Kurna po****na ta moja matka Juz mi nie chodzi o mnie Tylko zawiozlabym mu jedzenie a tak to dupa blada

Oli spi Ide sie polozyc i tv popatrzec DOBRANOC

Zuza zasnęła ale nosek ma zapchany więc ciekawe jaka nocka będzie:baffled:Do tego zęby:baffled: Też wczesniej sie położe chyba bo jutro psycholog potem hipoterapia. Będę dopiero wieczorkiem pewnie. A jeszcze mam parenaście kopert do zaadresowania:zawstydzona/y:
dzieki dzieki :))

Mamita ja to nie pamietam kiedy kapusniak jadlam:szok:
U nas często bo Zuza zupna jest i najchetniej zjada kapuśniak, kwas, ogórkową:-)

Słuchajcie odchudzam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D z przymusu :-D:-D:-D:-D
Muszę dostosować dietę niskowęglowodanową do mojego najmłodszego dziecka czyli męża :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak to ostatecznie wyjdzie to się zobaczy.
Z diet ,które mi najbardziej odpowiadają to właśnie niskowęglowodanowa i protal.
Łączę można powiedzieć 2 razem,bo obydwie same w sobie są dla D nie do przyjęcia :baffled::baffled::baffled:
W ten sposób dziś 3 dzień diety i efekt 2,5 kg schudłam :-):-),a wczoraj pozwoliłam sobie nawet na kromkę chlebka chrupkiego,który jest ściśle zakazany w diecie protal.:cool2:
Herbatkę piję z miodem,ale muszę miód na wrzątek dawać,żeby mnie nie uczulał :baffled:

Teraz się zastanawiam co dalej robić,
Kontunuować?
Jutro trzeba by jakieś warzywa wprowadzić i waga stanie jak zaklęta podobno:sorry2:
czy odpuścić i ograniczyć tylko węglowodany i tłuszcze.:confused:
W każdym bądź razie nie głodzę się wcale:no:,a chudnę i to widać tylko po brzuchu.
Zrobił się zupełnie płaski :tak::-):-)
Wniosek z tego taki,że woda mi się w brzuchu gromadzi.:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Dobra spadam,bo coś w miarę normalnego na obiad trzeba zrobić.
Na początku tej diety waga leci w dół potem stopuje, ale trzeba się trzymać dietki do końca żeby efekt był. Ale na co Tobie dieta???;-)

Witam po spacerku :tak:

PRzymierzyłam dzisaj kieckie, i wiecie co mieszcze się w nią :tak::tak::-D:-D Jeszcze ze 3 kilo mam nadzieję zgubie, do lutego i będzie git :tak::tak:
Super!!:-):-)

MALINUS
Twoi to chociaz chca jezdzic na sankach:tak::tak::tak:A moim dziewczynom cos odbilo i za cholere nie chca nawet na nie usiasc:no::no::no::no:Stwierdzily ze sanki Je gryza po dupach i nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:No to nadal nie spia:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz ledwo patrza i nawet nie maja sily ryczec ,a jednak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

"Sanki gryza po dupach"":-D:-D:-DDobre:-D:-D

No to moja niunia w końcu doczekała się pierwszej piątki :tak::tak::tak:
A ile przy tym łez :-(
U nas tez jest jedna piateczka;-)

To ona juz w zwyklym łóżeczku, czy szczebelki jej wyjęłaś?
l

śpi jeszcze w łożeczku ale ma wyjęte 4 szczebelki :tak::tak::tak::tak:powoli się przymierzamy do kupna łóżka dla niej,ale to jeszcze z 3 mies myślę :tak::tak::tak::tak:

Wiktoria właśnie do mnie pisała, że była na BB , przeczytała, pozaznaczała cyataty i ją wywaliło i ni emoże wejść.
Pozdrowionka od Wiki

wiki ja tez Cię pozdrawiam:-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to miałaś sprzątania :-D:-D:-D:-D:-D

Witam:-):-):-)
Ja dopiero wstałam bo przez ten kaszel Mai co chwilę się budziłam.
Wczoraj byłyśmy jednak u pediatry i Maja osłuchowo czysta, nic się nie rozwija złego i tak jak Anabuba pisała zasugerowała że to mogą być robaki i dała skierowanie na badanie kału. A ponieważ Maja od małego kupki nie robiła codziennie to zejdzie nam z tym przynajmniej tydzień bo aż 3 próbki mamy zanieść:sorry2::sorry2::sorry2:. Tylko ja tego tygodnia z takim okropnym kaszlem to nie wytrzymam:-:)-:)-(
Teraz idę was trochę poczytać ale jak dużo tego będzie to się poddaję:-p:-p:-p

kaszel od robaków??????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: czy ja cos żle zrozumiałam????

Oliwka własnie usnęła,kurczę strasznie puźno cos mi chodzi spać osttanio:sorry2:

byłam dzis u fryzjera,fajnie się czuję,ścinałam włoski i sie farbowałam :tak::tak::tak::tak::tak:

a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Załączniki

• DSC00343.jpg
    DSC00343.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00344.jpg
    DSC00344.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00345.jpg
    DSC00345.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry