reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oli zjadla slicznie ziemniaczki z rybka morszczukiem Teraz szaleje z babcia w kuchni Tylko musze tam isc bo bacia nic zrobic nie moze bo Oliwka rozrabia

G dzwonil i jest ok :-)
:-)
Dobrze ze u G wszystko ok
a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Ślicznie wyglądasz.No i Oliwka tez
Witajcie! Tak ja też to już słyszałam. Ale my dobrze wiemy że to cięzka praca czasami bywa bardziej ciężka od pracy fizycznej naszych panów. To że siedzimy w domu nieoznacza że nic nierobimy bo to też przecież praca tylko nik nam za nia niepłaci. Korzystając z okazji drogie panie chciałam się poradzić jak przekonać moją córeczke do nocnika gdy tylko próbuje ją posadzić na nocnik z płaczem zaraz z niego schodzi niesiedząc na nim nawet 15 sekund moja córeczka nazywa sie Oliwka 29.01 skończy 13 miesięcy
Witam nową mame
A to na poprawę humoru:-):-)

:-D:-D:-D:-D
I jeszcze trochę:-):-)

Zajefajne fotki.:tak:

No troche juz nadrobiłam więc teraz cos o sobie.
My wstalismy dziesiaj o 8:00:szok:dzieci mleczko juz zjadły zaraz idziemy na dół,kuchnia juz prawie gotowa jeszcze raz pomalowac i meble pownosic i gotowe.Martynka bajke ogląda a Kamil sie bawi a ja sobie kawusie pije.

reklama
Justa pewnie ze sie da.wsadzasz w babelkwoa koperte i wysylasz jako polecony.jak ciezsza ksiazka to jakies grosze doplacisz za wage atak polecony ok.5zl plus koperta:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

jej profil Logowanie do nasza-klasa.pl

Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:
No teksty Julki to sa dobre
Justa pewnie ze sie da.wsadzasz w babelkwoa koperte i wysylasz jako polecony.jak ciezsza ksiazka to jakies grosze doplacisz za wage atak polecony ok.5zl plus koperta:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

ładna dziewczyna przykro mi bardzo światełko dla niej
[*]

Anabubka straszne
[*] śliczna dziewczyna:tak:a wiadomo dlaczego chciała się zabić??
Dorota ty powsigiro:-D:-D:-D
Wiki witaj a co wy w kuchni zmienialiście??teraz bedziesz gotowała u siebie czy dalej u teściowej?

Tygodnik Siedlecki

aha, dzieki.:-) Malinka napisałam ci co i jak na PW.:tak:;-)
Tragedia...
A wczoraj jakieś gdzieś trzesienie ziemi było?:confused:

nie poczytam Oli marudzi ide sie nia zajac
JUSTA I MALINKA dzieki Jak bede miala chwile to sie zajme dodaniem ogloszenia :-)

Dzis popoludniu spotykam sie z MEDEUSKA :-)

nmzc.:-)
Oooo udanego spotkanka życzę.:tak: i czekamy na jakieś fotki.:sorry2:

Anabuba śliczna dziewczyna, szkoda że nie znalazła innego rozwiązania swoich problemów bo skoro się chciała zabić to widocznie jakieś problemy miała. Tak mało nieraz wiemy o stanie psychicznym innych ludzi, nawet sobie bliskich. W tamtym roku powiesił się mąż mojej chrzestnej, nikt nic nie wyczuł, uważany był za pogodnego spokojnego mężczyznę bez większych problemów, zostawił 15-letniego adoptowanego synka:-:)-:)-(
Justa jasne że można wysłać listem poleconym i taniej wyniesie ale to już dziewczyny ci pisały:tak::tak::tak:
Wiktoria to teraz czekamy na fotki wyremontowanego mieszkanka:tak::tak::tak:

reklama
dobra laski spadam
mala pi ale musze sie ogarnac
milego dnia
No miłego dnia i dla Ciebie
Wiki witaj a co wy w kuchni zmienialiście??teraz bedziesz gotowała u siebie czy dalej u teściowej?
My mamy na samym dole taka wspólną kuchnie bo tesciowie maja swoje lokum osobno a my osobno tylko na samym dole mamy razem tam jest pralnia kuchnia garaż i taki przedsionek .I w tej kuchni wymienilismy podłoge meble no i sciany malowanie dzwi zmieniane lampa no wszystko nowe bedziemy miec tyle tylko ze to tesciowie remontuja a na co beda kase wydawac:tak::-D

Do góry