reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to jak wrócisz to napisz ile co i jak bo też mam ochotę:tak::tak::tak:

przepis na placki?
robie na oko.sporo ziemniakow.do tego jajko,cebula w kostke,sol,pieprz,vegeta,koniecznie troche majeranku bo wtedy nie sa takie ciezkie i 2 lzyki kaszy manny jak na duza miske:tak::tak::tak: i 2-3lyzki maki na zagetsnienie,zalezy od konsystencji

reklama
a ja widze nowe suwaczki, no gratuluje, ja poki co jestem na etapie starań, ale od wczoraj nie mam @ wiec może, ale nie nakrecam sie zeby nie zapeszac;-);-);-)
ooo to trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak: to niedługo możesz testowac nie????Który cykl starań??

przepis na placki?
robie na oko.sporo ziemniakow.do tego jajko,cebula w kostke,sol,pieprz,vegeta,koniecznie troche majeranku bo wtedy nie sa takie ciezkie i 2 lzyki kaszy manny jak na duza miske:tak::tak::tak: i 2-3lyzki maki na zagetsnienie,zalezy od konsystencji
a no tak ogólnie to już miałąm przyjemność robić placki:tak::-D:-D:-D tylko nie wiedziałm ile tej kaszy a o majeranku pierwsze słyszę:szok: ale dobry pomysł:tak:

ANABUBKA nie czuj sie winna Nic sie nie stalo Ja sie tak jak pisalam nastawiam na to ze Oliwka bedzie chora.Ja sie tylko zastanawiam jak to bedzie na przyszlosc .Gadalam z koezanka i przynajmniej jak sie okaze ze Oliwka chora to siedzac w domu dostane kase jak orzecza jej niepelnosprawnosc No wolalabym aby byla zdrowa Moze jeszcze uslysze dobry werdykt z calej tej sytuacji No ale macie racje lepiej sie ucieszyc ze jest zdrowa a Nastawiam sie na najgorsze aby pozniej sie nie zalamac

Nawet jakby byla chora to bede ja kochac najbardziej na swiecie I dla mnie to ona bedzie najpiekniejsza na swiecie

No z tymi uszami to sie zgadza :-(

Martwi mnie to ze pisze tam ze sa problemy z zajsciem w ciaze Jakby Oli byla chora to domyslam sie jakie to dla niej w przyszlosci bedzie ciezki No ale nic pozostaje czekac na wyniki badac

ehhh ciezką masz sytuacje..nie zazdroszczę:no: trzeba być dobrej myśli, chociaż ty już zakłądasz najgorsze..z jednej strony cie rozumiem....
No a z zajściem w ciąże to fakt, bo pisało, że nie wykształcają sie całkiem organy płciowe.....oby to był tylko straszny sen:zawstydzona/y: ale Oliwka i tak jest śliczną dziewczynką i daje wam mnóstwo radości:tak::tak::tak:

Witam laski wpdłam się tylko przywitać jestem mega mega zła:wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj moja szefowa wreszcie zalaciła mi pensję .....
i zawsze dostaję 850 zł a ona mi daje 496 i mówi to jesteśmy rozliczone:wściekła/y::wściekła/y:no to ja ***** mać jakie rozliczone??????????????//a ona a no bo miała pani wolny weekend 5-6 grudnia wigilię 25 -26 grudnia ***** to siweyta i sylwester:wściekła/y::wściekła/y:no wigilia i sylwester wwolny no bon sklep do 15 a ja pracuje od 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mówie jej że się nie zgadzam bo jak mnie przyjmowała do pracy to mówiła zarobi pani 850 zł ai we wrześniu miałam wolne 2 weekendy i dostałam swoje w październiku npracowałam 200 godzin i dostałam swoje nic więcej myślę no ok jak stała to stała a teraz pół pensji praktycznie:wściekła/y::wściekła/y:kłóciłam się z nią a on no taki miesiąc wolne dni ...ja jej że jakie wolne dni jeden weekend bo chyba świąt nie liczy a ona że księgowa obliczyła przepracowałąm w grudniu 130 godzin a miesiąc miał 160 godzinn roboczych a na godzinę mam 6.25 no to jej mówie że 6,25 razy 130 godzin daje 812.5 a nie 496 a ona a bo może to brutto:wściekła/y::wściekła/y:to jej pytam jakie brutto ja na czarno pracuję i nic pani ode mnie nie odprowadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak to możliwe że nagle dostaje praktycznie pół pensji za cały m-c pracy po terminie i jeszcze ona mysli że wszystko jest ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spieprzyła powiedziała ze porozmawia z księgowa i wyjaśni:wściekła/y:dla mnie sprawa jest jasna jak 850 to 850 a nie za 130 godzin nagla n iecałe 500 zł :wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie daruję albo to ze mną wyjaśni i mi wyrówna albo koniec mojej pracy no trudno nie dam się wykorzystywać:no::no:
sorrki że tak haotycznie i tylko o sobie ale kipi we mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam
Zaczęłam czytać,ale nie mowy,żeby nadrobić wszystko.
Uciekam,bo mały się drze na kompa
na mnie czeka wanna wody i kąpanko
o 12 ma być wet ,aby zaszczepić psa
z psem na specer też by się przydało wyjść
na 16.30 mały ma logopedię a dogoterapię
w międzyczasie obiad zrobić,
potem wieczorkiem wypracowanie przepisać na czystoi trochę się pouczyć
do tego w ciągu całego dnia każda wolna chwila to fiszki
Wariacja na całego :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry