dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KERNA oliwka daje nam najwiecej radosci I jest naszym oczkiem w glowie Wszyscy ja tu kochany najbardziej na swiecie

Ja teraz tak materialnie zapytam Nie pomsyl sobie zl ale zyc za cos trzeba I jakby sie okazalo zeOliwka jest chora to napewno bede sie starala o kase .
Powiec mi jak to wyglada finasowo z ta cala niepelnosprawnoscia ????
Aha jak mozecie to podajcie mi linka do centylow Bo ja sama nie wiem gdzie jest Oliwka:-(
Ciesze sie ze jestes z nami Oby tak juz zostalo
Kurcze a ja siedze przed kompem i siedze Nic nie zrobione Oliwka szaleje ale meczy mnie abym z nia sie bawila hihih Ide cos porobic

oby do wiosnya slyszalam ze 5 czesc dopeiro ma napisac
to ja poprosze ta 5 czesc
zrobie staremu niespodzianke jak mu wydrukuje
deprecha-no kurcze zimowa!!!!brak slonca,maz mnie nie docenia iw ogole.ostatnio ciagle placze i latwo mnie od placzu doprowadzic:-(
a wsiona-kocham wiosne...a u mnie duzo zieleni

Weroniczka ma klopoty z tarczyca Prawda?nie ma za co
kurcze ja wiekszosc tych pojec rozumiem bo mialam genetyke itp ale mam problem z przetlumaczeniem tego na "nasze":-)
najwazniejsze wydaje sie podawac hormony.
Weronikatez moze miec kiedys duze problemy z zajsciem w ciaze i z utzrymaniem jej ale staram sie narazie o tym nie myslec.tyle ze w jej przypadku nie podawanie hormonow oprocz zmian w wygladzie i probelmach z metabolizmem i innymimoze prowadzic do uposledzenia psychicznego:-(
dlatego codziennie rano dostaje leki.
narazie spi,ale jak wstanie to juz czeka na nia procja "zdrowia" :-)
Ja teraz tak materialnie zapytam Nie pomsyl sobie zl ale zyc za cos trzeba I jakby sie okazalo zeOliwka jest chora to napewno bede sie starala o kase .
Powiec mi jak to wyglada finasowo z ta cala niepelnosprawnoscia ????
Aha jak mozecie to podajcie mi linka do centylow Bo ja sama nie wiem gdzie jest Oliwka:-(
Jak tam M zgadza sie abys z nami pisala ????witam was dziewoje moje, oto ja we wlasnej osobie
mam taką skromną nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie
mysle ze zaczne do was czesciej wpadac, tak mi jakos bez was pusto, sorki ze nie nadrobie ale naliczylam 50 str po 40 pozstów
to az tyle mnie nie bylo
u nas wszystko w porządku, a nawet lepiej niz w porządku, no i zostałam wreszcie ciocią![]()
Ciesze sie ze jestes z nami Oby tak juz zostalo
Kurcze a ja siedze przed kompem i siedze Nic nie zrobione Oliwka szaleje ale meczy mnie abym z nia sie bawila hihih Ide cos porobic