reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Zaraz kłąde spać bejbesa to poczytam i popisze troche...dzis robię gołąbki, ale wiadomo bez soli więc takie moje pytanie. Co tam nasypać do nich?? Jakie zioła i przyprawy oprócz soli i pieprzu pasuja:confused::confused::confused:
M dzwonił i na 100% nie wraca na wekend:no::no::no::no::no: trochę mam dołka......Michał o nim już niepamięta....jak mówie żeby poszukał taty to nawet nie reaguje...a wtedy nie chciał jeśc bo czekał na niego. A tu jeszcze jeden tydzień!!!!

reklama
MEDEUSKA kurcze wspolczuje klotni z M
Moze do gorzyc go wyslij hihihi zartuje :-)A co on nie pracuje ze poszedl sie napic ??????
KERNA nie pocieszylam cie ostatnimi slowami zebys o mnie pomyslala ze i ja bez M jestem????To kiedy wraca ?Za tydzien w piatek??Dasz rade Ja to nie wiem kiedy moj wroci :-(

Kurcze cos Oli nie chce spac a juz moglaby usnac

Kerna jak mąż wróci to zaraz synuś sobie o nim przypomni, zobaczysz:tak::tak::tak:
Medea współczuję kłótni z mężem, coś ostatnio dogadać się nie potraficie - trzeba to przeczekać:tak::tak::tak:

kerna do gołąbków majeranek i oregano możesz dać:tak: A co tam psycholog Ci powiedział
malina zabiłabym taką szefową-to sucz:wściekła/y:
Dorotka nie martw się na zapas. Ja jak czytam o różnych chorobach to wszystkie objawy mi pasują:-(

MEDEUSKA kurcze wspolczuje klotni z M
Moze do gorzyc go wyslij hihihi zartuje :-)A co on nie pracuje ze poszedl sie napic ??????
KERNA nie pocieszylam cie ostatnimi slowami zebys o mnie pomyslala ze i ja bez M jestem????To kiedy wraca ?Za tydzien w piatek??Dasz rade Ja to nie wiem kiedy moj wroci :-(

Kurcze cos Oli nie chce spac a juz moglaby usnac
bo na L4 jest juz od wrzesnia przez te problemy z krążeniem:baffled::baffled::baffled:
Kerna jak mąż wróci to zaraz synuś sobie o nim przypomni, zobaczysz:tak::tak::tak:
Medea współczuję kłótni z mężem, coś ostatnio dogadać się nie potraficie - trzeba to przeczekać:tak::tak::tak:
nie wiem czy przeczekanie cos pomoze- zaczynam miec dość:dry:

no wiem....ale nie miło sie patrzy na to jak tata wraca, a syn sie boi obcego "pana"

kerna do gołąbków majeranek i oregano możesz dać:tak: A co tam psycholog Ci powiedział
no zadowolona była z wizyty. Michał nie podgonił sie dalej do rówiesników ale była zadowolona.mimo to. Mógłby więcej mówić ale to jeszcze nie katastrofa, no ale zauważyła problem ze skupieniem uwagi. no bo fakt ciężko mu sie zaciekawić czymś dłużej niż 2 min....ale to też może być powód tego, że dopiero zaczął chodzić. więc czekamy na rozwój zdarzeń:tak:

była u mnie dzisiaj fryzjerka- zrobiłam sobie nowe włoski:-p troche podcielam i zrobiłam balejaż blond z brązem 2:1- wczesniej mialam tylko blond rojaśniane:tak:oto efekt:-p

a i macie fotke mojego brzucha:zawstydzona/y::-p na jednym namalowane jak bylo przed jojo i jak chciałabym miec dalej:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(
Wloski masz sliczne i bardzo ladnie wygladasz:tak::tak::tak:jesli chodzi o brzuch to ja mam nawet wiekszy a jestem prawie trzy lata po porodzie i do dzisiaj jakos nie moge zaczac cwiczyc:szok::zawstydzona/y:
Poczytalam ale soki nie odpisze
Wlasnie sie dowiedzialam ze zmarl moj wujek z ktorym dzien przez sylwestrem pilam wodke.Mial 52 lata mlody chlop:-(
Przykro mi
[*]

Witam laski wpdłam się tylko przywitać jestem mega mega zła:wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj moja szefowa wreszcie zalaciła mi pensję .....
i zawsze dostaję 850 zł a ona mi daje 496 i mówi to jesteśmy rozliczone:wściekła/y::wściekła/y:no to ja ***** mać jakie rozliczone??????????????//a ona a no bo miała pani wolny weekend 5-6 grudnia wigilię 25 -26 grudnia ***** to siweyta i sylwester:wściekła/y::wściekła/y:no wigilia i sylwester wwolny no bon sklep do 15 a ja pracuje od 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mówie jej że się nie zgadzam bo jak mnie przyjmowała do pracy to mówiła zarobi pani 850 zł ai we wrześniu miałam wolne 2 weekendy i dostałam swoje w październiku npracowałam 200 godzin i dostałam swoje nic więcej myślę no ok jak stała to stała a teraz pół pensji praktycznie:wściekła/y::wściekła/y:kłóciłam się z nią a on no taki miesiąc wolne dni ...ja jej że jakie wolne dni jeden weekend bo chyba świąt nie liczy a ona że księgowa obliczyła przepracowałąm w grudniu 130 godzin a miesiąc miał 160 godzinn roboczych a na godzinę mam 6.25 no to jej mówie że 6,25 razy 130 godzin daje 812.5 a nie 496 a ona a bo może to brutto:wściekła/y::wściekła/y:to jej pytam jakie brutto ja na czarno pracuję i nic pani ode mnie nie odprowadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak to możliwe że nagle dostaje praktycznie pół pensji za cały m-c pracy po terminie i jeszcze ona mysli że wszystko jest ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spieprzyła powiedziała ze porozmawia z księgowa i wyjaśni:wściekła/y:dla mnie sprawa jest jasna jak 850 to 850 a nie za 130 godzin nagla n iecałe 500 zł :wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie daruję albo to ze mną wyjaśni i mi wyrówna albo koniec mojej pracy no trudno nie dam się wykorzystywać:no::no:
sorrki że tak haotycznie i tylko o sobie ale kipi we mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co ta zolza jedna sobie wyobraza:szok::no::no::no::no:nie odpuszczaj Jej kochana:no::no::no:
witam was dziewoje moje, oto ja we wlasnej osobie :tak::tak::tak:

mam taką skromną nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mysle ze zaczne do was czesciej wpadac, tak mi jakos bez was pusto, sorki ze nie nadrobie ale naliczylam 50 str po 40 pozstów :szok::szok::szok::szok::szok:
to az tyle mnie nie bylo :no::no::no::no::no:

u nas wszystko w porządku, a nawet lepiej niz w porządku, no i zostałam wreszcie ciocią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
Witam,witam
No wkoncu zajrzalas

Hejka dziewczyny.
Po ciężkiej nocy pospałam do 9, mała do 10, ale w naszym wyrku, koniec końców chyba cos jej sie przysniło, bo plakala przez sen, ze nie mam mamy-no to ja wzielam. I u nas tez poplakiwała, ale jak dobrze zajarzyla, ze jest z nami to d razu sie uspokajała.

Witam laski wpdłam się tylko przywitać jestem mega mega zła:wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj moja szefowa wreszcie zalaciła mi pensję .....
i zawsze dostaję 850 zł a ona mi daje 496 i mówi to jesteśmy rozliczone:wściekła/y::wściekła/y:no to ja ***** mać jakie rozliczone??????????????//a ona a no bo miała pani wolny weekend 5-6 grudnia wigilię 25 -26 grudnia ***** to siweyta i sylwester:wściekła/y::wściekła/y:no wigilia i sylwester wwolny no bon sklep do 15 a ja pracuje od 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mówie jej że się nie zgadzam bo jak mnie przyjmowała do pracy to mówiła zarobi pani 850 zł ai we wrześniu miałam wolne 2 weekendy i dostałam swoje w październiku npracowałam 200 godzin i dostałam swoje nic więcej myślę no ok jak stała to stała a teraz pół pensji praktycznie:wściekła/y::wściekła/y:kłóciłam się z nią a on no taki miesiąc wolne dni ...ja jej że jakie wolne dni jeden weekend bo chyba świąt nie liczy a ona że księgowa obliczyła przepracowałąm w grudniu 130 godzin a miesiąc miał 160 godzinn roboczych a na godzinę mam 6.25 no to jej mówie że 6,25 razy 130 godzin daje 812.5 a nie 496 a ona a bo może to brutto:wściekła/y::wściekła/y:to jej pytam jakie brutto ja na czarno pracuję i nic pani ode mnie nie odprowadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak to możliwe że nagle dostaje praktycznie pół pensji za cały m-c pracy po terminie i jeszcze ona mysli że wszystko jest ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spieprzyła powiedziała ze porozmawia z księgowa i wyjaśni:wściekła/y:dla mnie sprawa jest jasna jak 850 to 850 a nie za 130 godzin nagla n iecałe 500 zł :wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie daruję albo to ze mną wyjaśni i mi wyrówna albo koniec mojej pracy no trudno nie dam się wykorzystywać:no::no:
sorrki że tak haotycznie i tylko o sobie ale kipi we mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Malinka, odpuścić nie ma co, i mozesz ja zgłosić, to nic, ze na czarno pracowałaś. Musze pogrzebac w necie, cos o tym słyszłąm, bo sama na czarno pracowników mialam. Ale zadnych takich przeboji.

witam was dziewoje moje, oto ja we wlasnej osobie :tak::tak::tak:

mam taką skromną nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mysle ze zaczne do was czesciej wpadac, tak mi jakos bez was pusto, sorki ze nie nadrobie ale naliczylam 50 str po 40 pozstów :szok::szok::szok::szok::szok:
to az tyle mnie nie bylo :no::no::no::no::no:

u nas wszystko w porządku, a nawet lepiej niz w porządku, no i zostałam wreszcie ciocią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
Gratki za cioteczkę
No i rzeczywićie juz dawno Cie nie było widać. Mma nadzieję, że teraz już dasz radę. Jak M?

Luna to szczera prawda większość ludzi to świnie, też mogę do takich wniosków dojść po swoich doświadczeniach życiowych:tak::tak:
PO włąsnych doświadzceniach, to mogłabym książkę napisać, małą, ale zawsze.

No i tyle.
Mój śpi, dziś na nockę, ale kurcze spał całą noc, to teraz mógłby się małą zająć. Chciaz na zakupach był. Dzwoniłam na rejestrację na tomograf. Mam przyjśc po 20 stycznia, to jak zostawie telefon to oddzwonią. Moze na luty, mazec sie zalapie:-(

reklama
Do góry