luna665
Mama grudniowa 2007
Hejka
Wybiła 21 mała zasnęła jak zabita

Ciekawe jaka nocka

Kerna no współczuję dobroduszności mamy, ale za to gratuluję jadka, dwa gołębie-pięknie, ale nieopierzone???

A sowją drogą dziewczyny, jak czesto kąpiecie swoje dzieciaki, bo jak na moje to co dziennie jest stanowczo za czesto. Moja jest kąpana 2 razy w tygodniu. No chyba, że latanie po dworze jak jest ciepło, to wiadomo, np po placu zabaw czy piaskownicy mus wyprać dziecko
Wybiła 21 mała zasnęła jak zabita

Ciekawe jaka nocka

No właśnie. Jak jest tylko ze mną to ni ewchodzą w gre takie sceny. POudaje, że płacze ale wie i tak, że lipa na starcie. A tatus-no taka miękka dupa, że szok-z resztą sam się do tego przyznaje.ech, no cóż. Jutro z nim porozmawiam, bo przed praca juz nie bylo czasu, a przy stole przy malej nie chcialam nic mówić, bo skubana więcej rozumie niż się wydajeLuna kawaly w decheCo do obiadu i calej akcji to ja tez sie wkurzam jak cos robie a moj sie wtraci i nici z calej akcji
Laura to nawet placzem bajke u tatusia zaklepie.A ja twarda jestem
Poplacze i przestanie
Akcje na podlodze przerabialam ale tylko kilka razy, na szczescie, nie reagowalam i sama z nich zrezygnowala bo widzial ze to nic nie daje![]()

Kerna no współczuję dobroduszności mamy, ale za to gratuluję jadka, dwa gołębie-pięknie, ale nieopierzone???

A sowją drogą dziewczyny, jak czesto kąpiecie swoje dzieciaki, bo jak na moje to co dziennie jest stanowczo za czesto. Moja jest kąpana 2 razy w tygodniu. No chyba, że latanie po dworze jak jest ciepło, to wiadomo, np po placu zabaw czy piaskownicy mus wyprać dziecko