reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej lasencje ,witam sie i ja!:-D
Agnes masz ty smykałke do robienia fotek w wielkiej ilości ,a Oliwka to wdzieczna modelka,bardzo ładna z niej dziewczynka:tak:

Dowikla współczuje wypadku w nocy,a Klauduśka fajnie sie z dupcia w wywrotkę wpasowała:-D

Luna ,ja po tych telefonach głuchych ,(które sie skończyły) teraz mam obsesje sprawdzania drzwi ,czy na pewno na noc zamkniete,bo nie raz otwarte,klucze w dzrzwiach,choć my to chociaż psy na podwórku mamy zawse to bezpieczniej sie czuję:tak:TAK wykorzystaliśmy nieobecnośc dzieci 2 razy:-D

Dziś był cudowny poranek spaliśmy do 9,a potem ogladaliśmy filmy na kompie "jestem legendą i krew i czekolada"ten pierwszy gorąco polecam:tak:w m-y czasie robiac sobie przerwę na jajecznicę i małe co nie co:-D o 13 sie wywlekliśmy z łózka ,bo po dzieci trzeba było jechać,a szkoda:zawstydzona/y::tak:

As zamieniasz sie w kujona,same 5 i 6 kto to widział??:szok:przestań ,:-Dpochwal sie czasami i 4:-D

A my mamy ksiedza w srodę ,powiedzcie ile dajecie ksiedzu w kopertę ,bo ja ministrantom po 2 złote ,a ksiedzu 20,nie mam kasy na wiecej:no: a zreszta szkoda:dry:

reklama
Agnes masz ty smykałke do robienia fotek w wielkiej ilości ,a Oliwka to wdzieczna modelka,bardzo ładna z niej dziewczynka:tak:

Dowikla współczuje wypadku w nocy,a Klauduśka fajnie sie z dupcia w wywrotkę wpasowała:-D

Luna ,ja po tych telefonach głuchych ,(które sie skończyły) teraz mam obsesje sprawdzania drzwi ,czy na pewno na noc zamkniete,bo nie raz otwarte,klucze w dzrzwiach,choć my to chociaż psy na podwórku mamy zawse to bezpieczniej sie czuję:tak:TAK wykorzystaliśmy nieobecnośc dzieci 2 razy:-D

Dziś był cudowny poranek spaliśmy do 9,a potem ogladaliśmy filmy na kompie "jestem legendą i krew i czekolada"ten pierwszy gorąco polecam:tak:w m-y czasie robiac sobie przerwę na jajecznicę i małe co nie co:-D o 13 sie wywlekliśmy z łózka ,bo po dzieci trzeba było jechać,a szkoda:zawstydzona/y::tak:

As zamieniasz sie w kujona,same 5 i 6 kto to widział??:szok:przestań ,:-Dpochwal sie czasami i 4:-D

A my mamy ksiedza w srodę ,powiedzcie ile dajecie ksiedzu w kopertę ,bo ja ministrantom po 2 złote ,a ksiedzu 20,nie mam kasy na wiecej:no: a zreszta szkoda:dry:
Oj zazdroszczę Ci tak fajnego Weekendu.Mnie egzaminy w takiej adrenalinie trzymają,że dopiero w przyszłym tygodniu pewnie damy na totalny luz.
sobota angielski pisemny i ustny
niedziela polski pisemny i ustny
Obydwa egzaminy w formie maturalnej :baffled::baffled:
Madzia 4+ to ja mam jedną z matematyki :-D:-D:-D,ale to i tak najlepsza klasówka była ;-);-).Reszta klasy 3 i poniżej 3 :szok::szok::szok:
W zeszłym roku dawaliśmy chyba 100 ,ale ksiądz wcale koperty nie przyjął.
Powiedział,że są dzieci ,a jak dzieci to i wydatki.
Kazał coś extra dzieciakom kupić.:tak::-):-)
Ile jutro Darek w kopertę włoży to jeszcze nie wiem :no:.
Zawsze daje Darek,bo mnie pieniędzy na takie cele szkoda.:-D:-D:-D
Ministrantów u nas wcale nie ma:no:.
Księdza od domu do domu przeprowadzają domownicy,a że u nas jest ostatni dom,to na ogół Darek ich do kościoła odwozi.:tak:;-)

Dałam małemu po prawie 2 latach namawiania cielęcą parówkę.
Zjadł nie powiem :tak:
Pytam go
To co?
Będziemy kupować takie parówki?
Na co Kuba
Wiesz przemyślałem ten temat.
Możesz kupować,ale nie częściej niż raz na miesiąc.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Widać jak mu smakują :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to uspokoiłaś mnie :-D:-D:-D jest i dla ciebie nadzieja:-D
u nas parówkożerca jest Klaudia,ona by mogła na śniadanie i kolacje,ale wiadomo z czego sie parówki robi,wiec kupujemy rzadko,choć ja tez lubię:zawstydzona/y:za to Krzysiek mój wcale nie je,bo uwaza za swiństwo każdy rodzaj tego specjału,zresztą kiełbasy zwykłej w pętkach też używamy tylko do fasolki ,bigosu,czy ewentualnie na pizze,jakoś nie mam przekonania ,bo nie wiem co tam jest ,a to co czasami trafiam budzi we mnie obrzydzenie,lubię tylko jałowcowa:tak:
Ostatnio robiłam schab parzony z twojego przepisu ,ale pyszne mięso ,po raz pierwszy w zyciu schab na kanapki nie był suchy,znasz moze jeszcze jakieś przepisiki na pyszne miesko na kanapki

Witam sie po obiadku u tesciow:-)
No i mowie od razu ze nie bylo zle:tak::tak::tak:Bylam nawet mile zaskoczona-rozmowa sie kleila i Babcia nie miala prawie zadnych madrosci dla mnie:szok::-D:-D:-D:-D
Na kwie juz nie zostalismy bo mlode sie nie wyspaly i byly mega marudne,ale pol serniczka Im zostawilismy:tak::tak::tak:

AS
Gratuluje ocenek:tak::tak::tak::tak:
Rzeczywiscie kujonica z Ciebie;-):-D:-D:-D:-D

MADZIULKA
Jak do mnie przyjdzie ksiadz to ja tez dam pewnie 20 zł:tak::tak::tak:Tylko najpierw musze sie jakos dowiedziec kiedy ma do mnie przyjsc:-D:-D:-D

U mnie wszyscy lubia parowy:tak::tak::tak:Przewaznie kupuje Im jedynki ale jak nie ma to zjedza kazde drobiowe lub wieprzowo-cielece:tak::tak::tak:

Mam pytanie: Czy któraś z Was ma własną działalność? Albo zna się na rozliczaniu firm z vatu?:confused:

U mnie ministarnci po 5zł a ksiądz 0zł;-)Jeszcze nigdy koperty nie dostał. Na tacę cos tam wrzucam:baffled:

As no gratki! Zdolna jesteś nie ma co:tak::tak:

Agnes jednym słowem domowe przedszkole:-DAle fotki cudne:tak::tak:

Dowikla Wiki pomysłowa:-):-)

Oliwka ogląda wieczorynkę,po bajce kłade ja spać bo się nie wyspała i trze oczy.
kończy juz kolację,zarzyczyła sobie kanapkę z szyneczką,dałąm jej jeszcze czerwoną paprykę i wsunęła prawie pół papriki tak jej posmakowało.:tak::tak::tak::tak:

coś mnie niepokoi,od kilku dni Oliwka podczas ostrych wyglupów i śmiania się jak wariatka popuszcza w majtki albo woła jak już leje po nogach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziś juz mi tak 2 razy zrobiła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie sie już wkurzam,nigdy tak nie było to co jest powodem że teraz mi tak robi???? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A ja siedzę i piszę dla Klaudii wypracowanie,bo już chyba wszystkie łzy wypłakała.
Wypracowanie jest mega trudne jak dla 13 latki.:baffled::baffled::baffled:
To tytuł pracy:
Na podstawie powieści "opium w rosole" i własnych przemyśleń uzasadnij,myśl"Bo przecież naprawdę nikt z nas nie jest sam".
Wypracowanie ma mieć conajmniej 2 strony A-4 :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakbym nie miała co robić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
A to moja Wiktoria w Dominika aucie

o super!! mój bejbe ma takie same i ten sam kolor:tak::tak::tak::tak: No Wiki to Calineczka.....:tak:Wszędzie sie zmieści:-)

Będziemy kupować takie parówki?
Możesz kupować,ale nie częściej niż raz na miesiąc.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
ooooo spryciarz!!:-D:-D:-D:-D Mi by ręce opadły:-D:-D
no powiem Ci, źe w nocy 2x sprawdzalam, czy zamknięte drzwi. A jak sobi epomyśle ile razy rano sie okazywało, że klucz w zamku ale drzwi otwarte:szok:
oooo to masz jak ja:zawstydzona/y: klucze w drzwiach i portfel na przednim siedzeniu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wypracowanie ma mieć conajmniej 2 strony A-4 :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakbym nie miała co robić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:
dla 13 latków takie wypracowania??? Oszaleli:no: no ale znowu wymagać też dobra rzecz...od uczniów albo od ich rodziców;-)
Ogólnie wasze fotki są cudne:tak::tak::tak:
Ja sie witam wieczorowo. Rzadko zaglądam, ale kompa sobie do łóżka nie zabiorę niestety. Leżę i jeszcze raz leżę. Aż sie tym leżeniem męczę;-) Jest dobrze i mam wrażenie że wszystko będzie ok:tak: M zaczął wierzyć w końcu w moją ciążę, bo jeszcze dwa dni temu to mi mówił ,że uwierzy jak zobaczy:baffled: no ale faceci...
niedziela minęła w piżamie i bezpłciowo...nie lubie takiego marnowania czasu ale co zrobić. dobrze że chociaż ciocia wyszła z małym na spacerek i sie z nim chwile pobawiła:tak:Właśnie go wykąpałyśmy i mały już kima. ja sie z Wami witam i zaraz idę kwitnąć w wyrku;-)

Do góry