reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jak już o hormonach zaczęłam. To ona mi powiedziała, że zbyt duża ilość progesteronu może powodować męskie cechy u dziewczynek:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Po twoich slowach juz mi sie moja Oliwka uklada w calosc A raczej potencjalna choroba Oliwki :-(
Ja kilka dni po tescie zaczelam krwawic i od tego czasu non stop bralam tabletki na podtrzymanie i moze to one podtrzymaly Oliwke Ale przez to moze miec te meskie cechy i ten caly turnerNo ale sama nie jestem pewna co o tym myslec bo lekarzem nie jestem.Ale jakos mi sie to nie podoba No ale nic nie zaluje bo mam najwspanialsza oliwke na swiecie i to sie liczy

MALINKA kurcze co za babsko w tej twojej szefowej Mam nadzieje ze sie to jakos ulozy

Ogladamy m jak milosc z kolezanka Na chwile do was zajzalam

reklama
Kobitki mój zaraz zląduje w domciu, więc uszykuje kolacyjkę i podgrzeję wyrko co by nam przyjemnie się w nim kotłowało.
Dobranoc

Jak Tobie upil chomika:szok::confused:I zdechł przez to czy co:confused:
A teraz co kupil:confused:
Ja słyszałam o usmażonym na słońcu chomiku;-):tak::-D:-D:-D.
Medea - sesja cudna a ostatnie zdjęcie REWELACYJNE:tak::cool::cool:.
Malinka - postrasz babsztyla Inspekcją pracy to może zmięknie:-p;-) a co do teściowej to niech uważa na siebie:tak:.
Lunka, nieźle kombinowałaś żeby przed zabiegiem się wywinąć ;-)a poszło po najmniejszej linii oporu;-):tak:.
Teraz się grzańcem herbatkowym rozgrzewam bo dopiero zimno z cmentarza ze mnie wyłazi.:baffled:

helo laski!!!!!!
przezylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
i nawet zjadlam 2 kanapki na kolacje bo tak mi strasznie w brzuchu burczalo:tak::tak::tak::tak::tak: no i jakos dalama rade

pojechalampociagiem i wrocilam tez pociagiem.nie bylo mnie 5godzinw domu ale zeba sie pozbylam:tak::tak::tak::tak::tak:
wraznei znw nieciekawe ale nic nie bolalo.wszytsko trwalo pol godziny:-) podobno szybko poszlo.

dostalam znow antybiotyk i ketonal.

dziewczyny spia,p w parcy wec mam luzik
ide poczyac

Jeszcze wracajac do podtrzymywania tak wczesnych ciazy,to moja lekarka i wszyscy inni ginokolodzy jakich znamwalcza do konca o ciaze w kazdym wieku:tak::tak::tak:I znam wiele przypadkow w ktorych dzieki takiej walce porodzily sie zdrowe dzieciatka:tak::tak::tak::tak:
zgadzam sie:tak:
dziendoberek
bylam dzisiaj wyrwać dwa zęby już pod korony
okazało się że zęby sie nadają wogóle do chirurga:szok::sorry2: i miałam dłutowanie i taki einne- no ale nie bolało nic:no::tak::tak::tak: dopiero jak znieczulenie zeszło w domu- tabletki nie pomagały:no::no::no:

ale teraz juz tak nie boli- tyle ze ciagle sączy mi sie z tego krew:-p:-p
w środe ide znów- leczyć jedynkę
a za tydzien znów wyrywam dwa zeby na raz:tak:

i w koncu wyszło ze korony bede robić na 12 zębów:szok::szok::szok::szok: cyli 2 więcej- czyli 1 tysiąc więcej:szok::sorry2::sorry2:
M zaproponował ogłoszenie .ze sprzeda swoją nerke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wczoraj był u mnie kolega fotoraf-pocykal kilka fotk maksowi:-p coś wam wrzuce;-)
trzecie pokazuje jak maks lubi swoje łapki w buzi trzymac:tak:
kolejne- gruby mis z wielkim zadełkiem
następne- jak sie bawie z patim
ostatnie to nasza rodzinka w komplecie;-) ja jeszcze z moimi brydkimi ębami i wogole wyszłam jakoś dziwacznie:baffled:
a na przedostatnim to maks wyszedł jak mały murzynek:-D:-D:-D:-D
o kurde ale Ty masz tych zebow do rwania:szok:
Mi sie podoba ostatnie zdejice, rodzina w komplecie:tak:
Kobitki mój zaraz zląduje w domciu, więc uszykuje kolacyjkę i podgrzeję wyrko co by nam przyjemnie się w nim kotłowało.
Dobranoc

woow dobrze robisz

Natalineczka ominelam, gratuluje!!!

Dobranoc

strasznie mi dzis wolno net chodz :wściekła/y:

Musiałam podpisać zgodę na szczepienie i że jestem świadoma na co szczepię :baffled: pierwszy raz... A kręciły nosem, że przebieram w szczepieniach :dry: A jak powiedziałam, że rociagam sczepienia w czasie ze względów neurologicznych to nie wiedziały co powiedzieć :dry:
(
:szok::szok::szok::szok::szok: pierwsze slysze!
cwaniaki
zeby potem winy na ich nie zwalac

SŁUCHAJCIE,wysprzatałam dziś dzici pokój taka gruntówka,moje dzieci powinny mieć szlaban do 2012 najmniej:szok:mojej córki plecak tegoroczny leżał na regale z rozłożonymi śmierdzącymi ,spleśniałymi kanapkami w srodku,a ona zaczęła nosić stary,jestem pewna ze wiedziała co tam jest:no:duzo by pisać ,ale czuje ze musze zmienić taktykę jesli chodzi o ich sprzątanie:wściekła/y:a makulatury to z 10 kilo będzie:wściekła/y:

co jesz>?
mięsko
a skad masz?
a samo przypełzło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze wam się pochwale, że Niki wazy 7 900 :tak: i ma 68 cm :tak: Więc już wszystko nadrobiła :tak:

A Helence wyszło 16.800 ale w buciorach i ocieplanych spodniach :sorry2:

piorka:-D:-D:-D:-D

Heh! To Niki tylko 2 kg lżejsza od mojego Piotrusia! :zawstydzona/y: O ile jeszcze bardziej nie schudł. :dry: Jutro idziemy na USG brzuszka - to już ostatnie z badań zleconych przez naszą lekarkę. A w czwartek pójdziemy się ważyć i konsultować. Ciekawe co nam powie. Piotrunio nadal ma lepsze i gorsze dni jeśli chodzi o jedzenie, a jeśli już je to głównie na słodko - naleśniki, serki, jogurty (najlepiej takie z chrupeczkami, albo czekoladowymi drażetkami :dry:), kanapki z dżemem albo miodem, a obiady je tylko wtedy, kiedy go przekupujemy słodyczami :wściekła/y: Ostatnio kupiłam mu ketchup taki dla dzieci i o tyle mu to podpasowało, że jak dostaje kanapeczkę to sam ten ketchup na nią wyciska i wtedy je. :sorry2:
Ach, i jeszcze jada posiłki typu happy meal z McDonalda, więc jeśli ma bardzo kiepski dzień i nic nie je, to wieczorem kapitulujemy i Krzysztof jedzie po syf-żarcie :no::no::no:
Czuję się czasem jak wyrodna matka. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a mial badania w kierunku celiakii?
moze gluteyu nie tolruje?

Dorota, wydaje mi się, że G bardzo was kocha i poszedł na to leczenie ze względu na was. To duże poświęcenie z jego strony. :tak: Nie każdy pijący chce się w ogóle przyznać do nałogu nie mówiąc już o leczeniu, więc myślę, że nawet gdyby go dalej nie zostawili na terapii to on i tak będzie robił wszystko, żeby już nie pić. :tak:
No ale kciuki i tak nadal trzymam, oczywiście! :tak:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dzisaj na obiad będą frytki i kurczaczki jak z macdonalda :baffled: Ale najważniejsze, żeby się najdała i miała dobry humor :tak:

A jesli chodzi o jedzenie na słodko to ja ostatnio posłodzilam obiad zamiast posolic, ziemniaki na słodko wcale nie sa takie złe :-D może twój kawaler się skusi na takowe :-D do tego można udusić kruczka z brzoskwinia albo z miodem, tez będzie słodkie, może mu podpasuje :tak:

frytki wlasnej roboty zdrowsze sa na pewno
o ile z ziemnmniakow a nie z torebki:-p:-p

[
Mlode usnely ale Klaudia juz mi wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja nie wiem co sie z Nia dzieje bo cos czesto i duzo mi ostatnio ryczy:no::no::no:Wieczorem przed spaniem,rano po spaniu i w poludnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wlasnie koncze smazyc wolowinke i tyle jej mam ze bede miala na minimum dwa dni:tak::tak::tak:jeszcze planuje dzisiaj ugotowa garnek zupy ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo:-p
lece poczytac co napisalyscie
[/B]

zeby?

mam bardzo dobre wieści :tak::tak::tak::tak:
przedwczoraj zrobiłam sobie teścik i wyszło mi II

hurra!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
GRATUKACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teściowa mi dziś stracha napędziła na maxa:szok:poszłam zaprowadzić julię do szkoły ona została z adamem antkiem i pietruszką i posżła na dół zapalić i piotr ja woła na śniadanie a ta nie reaguje schodzi a mama leży na schodach:-:)-(zemdlała:-:)-(wniósł ją na górę położył na podłodze i wzywał karetkę a w tym czasie i janadaszłam i mama się ockneła:-:)-(powiedziała że nie raz tak miała:-:)-(wzieła leki na obniżenie ciśnienia a ciśnienie było niskie i jej się zakręciło w głowie:-:)-(pietruszka się spłakał ma tylko ja tata jego nie żyje:no:pomyśleliśmy że a co jak ona jest sama w domu:-:)-:)-:)-(będziemy z nia wieczorem rozmawiać:baffled:nie wiem może powinna sprzedać swoje mieszkanie z nami zamieszkać :baffled:sama nie wiem:-:)-:)-:)-(przepraszam że tak tylko o sobie ale wpadłam na chwilke i chciałam sie z wami podzielić tym co u mnie:blink:
brakuje mi was okropnie ale tak głupio mame zostawic i z wami pisać:baffled:

tesciowa niech sobie cisnieniomierz kupi
a co do szefowej to brak slow na taka....

I ja to popieram, wiem, ze to przykre, ale tak jest leoiej, wiecie jak czesto później dzieci rodzą sie niepełnosprawne pod różnymi względami...

No i dzwoniąm do ginia. Nie mam jutro wizyty. Nie bede tez miec wypalanki a ni kwasem robione zaproponował mi globulki ALBOTHYL. Twierdzi, że lepiej no i taniej. Tak więc jutro wykupie receptę i zaczynam kurację. Późńiej na kontrol.

skoro lepsze i ytansze:tak::tak::tak::tak:

reklama
No niestety może tak być... Nie martw sie na zapas

No jak sie okazuje można i tak. Ni eiwm jak jest ze skutecznościa tych globulek, no ale lekarz chyba wie co robi.
jak to nie zafdziala to moze chociaz podleczy Ci nadzerek i wtedy 1opk kwasu

N

a ja się wkurzyłam dziś na M.mój mądry mąż dzwoni do mnie do pracy ze ma dla mnie niespodziankę,przychodzę do domu<oliwka wniebowzięta krzyczy Pusia Pusia.
ja kurczę co jest grane?
wchodze do pokoju a tam stoi sierściuch :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
myslałąm że go zatłukę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie chciałam miec takich zierzaków.
chomika mi kupił.

Jedyny plus to Oliwka jest przeszczęsliwa :tak::tak::tak::tak::tak:
a ja myslalam ze kota:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale sie usmialam o cholera:-D:-D:-D:-D:-D
A nastepnym razem to pisz wyrazniej:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gapa!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziendoberek
bylam dzisiaj wyrwać dwa zęby już pod korony
okazało się że zęby sie nadają wogóle do chirurga:szok::sorry2: i miałam dłutowanie i taki einne- no ale nie bolało nic:no::tak::tak::tak: dopiero jak znieczulenie zeszło w domu- tabletki nie pomagały:no::no::no:

ale teraz juz tak nie boli- tyle ze ciagle sączy mi sie z tego krew:-p:-p
w środe ide znów- leczyć jedynkę
a za tydzien znów wyrywam dwa zeby na raz:tak:

i w koncu wyszło ze korony bede robić na 12 zębów:szok::szok::szok::szok: cyli 2 więcej- czyli 1 tysiąc więcej:szok::sorry2::sorry2:

witaj w klubie dlutowania:tak::tak::tak::tak:
ja tez dzis to mialam
ale ja dostalam od razu antybiotyk bo mi iwercila itp i zeby zakazenia nie bylo.i zwykly przeciwbowly nie pomoze.ja dostalam ketonal 100mg:tak:
a i mi tez sie krew saczy.okladaj lodem to sie szybciej skrzep zrobi:tak::tak::tak::tak::tak:

no i jak poczytalam to nikogo nie ma:baffled:

Do góry