reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hehehe, biedny P:-D:-D:-D
a myslisz ze skad wiem ze mi zawias przeskakuje?????:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Anabuba, z tymi papierami w przychodni to ponoc nowy przepis:baffled:

o widzisz.nie slyszlaalm tego.za duzo ludzi widac scigalo ich za powilania.zabezpieczyli sie cwaniaki.ale w sumie to i dobrze
moze jest gdzies jakas ustwa na ten temat kto wie??????????

Witam:-):-):-)
Zima daje się we znaki, u nas -10st.C i do tego wiatr, dobrze ze M Maję do przedszkola zaprowadził.:tak::tak::tak:
M ma dziś na godz.10 do pracy więc jeszcze mi się tu kręci pod nogami ale postaram się mimo wszystko troszkę was poczytać:tak::tak::tak:

to ona taki malutki ze pod Twoje nogi sie miesci?:-D

600zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok: dużo! :szok:
Dzięki, poczytam sobie!
E tam zaraz od wyszukiwania! Kochana, takie sugestie bardzo się przydają, ja np w życiu sama bym na to nie wpadła. :sorry2: Zobaczę jeszcze w czwartek jak tam jego waga, no i pogadam z doktorową - to fajna babka, więc myślę, że się dogadamy.

tak w necie napisali ze pelna diagnostyka tyle kosztuej prywatnie.moze sie da cos mnie nie wiem

reklama
MH, a po co do logopedy?

A mnie też już ta zima wkurza. :dry: Mrozów jakichś ogromnych u nas nie ma, ale jak pomyślę, że mam się z tym brzuchem przez te śniegi przedzierać, to w ogóle mi się nie chce wychodzić. :no: Tym bardziej, że się cały czas stresuję, że się przewrócę. No więc kisimy się z Piotrusiem w domu, a on, biedulek już białej gorączki od tego dostaje, jest marudny, a mnie też nerwy puszczają. :no: I w ogóle jakoś tak do dupy... :no:
No i miałam iść i nie smęcić... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Sooorrrryyyy! :baffled:

U mnie za oknem -8 :dry: Ja już nie mogę się wiosny doczekać :-p

A mi się wczoraj udało Helenke do logopedy zapisać :tak: tym razem blisko domu :tak:

to super!tam w tej przychdi za rogiem?:-)

Wczoraj jeszcze w dwupaku, bo napisała do mnie, że paczka przyszła :tak:

no do mnie tez wczoraj w dwupaku napisala.wyslalam je tez pare rzeczy:-)

MH jak nocka?
co do zimy to niestety jeszcze troche
po niedzieli ocielenie ale od lutego znow zima.w sumie dobrze bo od lutego u nas ferie

A co do przepisów i papierów to gdzieś mi się obiło o uszy, że teraz już nie będzie legitymacji ubezpieczeniowych, tylko trzeba będzie zanosić pasek od wypłaty z pracy, żeby pokazać, że składka jest zapłacona. :baffled: To pewnie po to, żeby lekarz wiedział ile może z każdego ściągnąć i czy się opłaca leczyć, czy nie. :-p:-p:-p

A mój syn oparł się łapkami o komodę, nóżkami rozgarnia te rozrzucone kredki i głośno się przy tym śmieje. :szok::-D Doprawdy nie wiem cóż w tym zabawnego. :-D:-D:-D:-D:-D

a myslisz ze skad wiem ze mi zawias przeskakuje?????:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No daj spokuj, wszytskie ci erozumiemy, bidulko. Wspólczuje. Jak ja chodzilam z brzuchem to nie bylo takich zasp, ale slizgo i tez strach a codziennie do pracy..

obliczyłam ze jak jestem w ciazy to jestem w 3 tygodniu i 2 dni
no to ja bym z testem nie czekała.

a własnie wczoraj wieczorem smiałam sie z mojego M ze bedzie poród odbierał i tak tez było mamy cielontko
hihihi

A mój syn oparł się łapkami o komodę, nóżkami rozgarnia te rozrzucone kredki i głośno się przy tym śmieje. :szok::-D Doprawdy nie wiem cóż w tym zabawnego. :-D:-D:-D:-D:-D
Odbija mu z nudów. Usiądź sobie , popatrz sobie i tez sie pośmiej, no co innnego Ci zostało?:-)

WIKTORIA JA BYM NA TWOIM MIEJSCU TEST JUZ ZROBILA :-)
Ja z Oliwka robilam test przed @ i wyszedl pozytywny :-)
Ja bym nie wytrzymala i zrobila na twoim miejscu :-)
ANABUBKA przestan Ty nie wyszukujesz dzieciom chorob To nie twoja wina ze wiesz tyle ile wiesz :-)

Anabuba, przystanek przed piekarnią w stronę wschodniego :tak:

A do nocek to juz chyba przywykłam :baffled: Anika spi z nami, to na razie jedyne wyjście :sorry2: Najważniejsze, że Helenka dobrze spi :tak:

reklama
Zmykam dziewczyny, bo Piotruś chyba naprawdę mi mieszkanie z nudów rozniesie. Muszę wymyślić jakąś konstruktywną zabawę, w której nie będę musiała się za bardzo udzielać. :sorry2::sorry2::sorry2:
A małe mnie właśnie skopało po pęcherzu :baffled::baffled::baffled: I znów mnie brzuch boli. :no:

No to miłego dnia! :sorry2::-):-):-)

Do góry