reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Was Kochane. Ja tylko na chwilkę, zaraz muszę lecieć sprzątać dalej bo ostatnio coś za brudno mam :dry: Oczywiście na sam początek wszystkiego naj naj z okazji dnia babci i dziadka i dla agnieszek i całej reszty :-D:-D:-D Kubek jeszcze śpi i mam nadzieję że jakieś pół godziny jeszcze pośpi. Z M nie wiadomo co z tym zabiegiem bo co chwilę mu wolne odwołują :wściekła/y: a mnie już trafia bo muszę to załatwić wszystko do końca przyszłego tygodnia żeby mieć z głowy :no: no masakra :dry: niby wojsko a tu taka dupa. Miał mieć jakąś certyfikację najpierw w lutym, potem maj i czerwiec a tu wychodzi że dzisiaj i dzisiaj się dowiedział :szok::szok: no przecież szok :no: no a teraz idę coś zjeść bo mi kiszki marsza grają, zaglądnę wieczorkiem jak nie zasnę :-p

reklama
A to dziweczyny lodziarki:-)
Super ,a jakie pochloniete zabawa:tak::tak::tak::tak:
Moze tez sie zdecyduje na cos takiego:-);-)
hej musze was troche poczytac Wczoraj nie mialam czasu was nadrobic
G wczoraj przyjechal do mnie do kolezanki do czestochowy.Ja umowilam nas i go na rozmowe.Poszlismy do kolezanki mojej znajomej Ona ma meza alkoholika ale byl juz na leczeniu i juz dluzszy czas nie pije G nie wiedzial ze to jest alkoholik Wiedzial tylko ze na kawe idziemy do kolezanki .No ale rozmowa alkoholika z alkoholikem mam nadzieje pomogla:tak:

G jeszcze spi z Oli ja pije capucinko z kolezanka i klachamy:tak:

Jutro idziemy z G do roznych poradni si poumawiac 3 majcie kciuki aby G dal rade:tak:
No to kciukasy zacisniete:tak::tak::tak:Oby bylo ok:-)
wszytskiego najlepszego dla wszystkich kochanych babc w dniu ich swieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja rowniez dolaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:
Sto lat dla wszystkich Babci:-):tak:
dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d
Dolaczam sie do zyczen:-):tak:
hej dziewczyny, witamm na kacu z rosołkiem pod ręką...
słabo mi strasznie:baffled:
wogóle apomniałam żedzisiaj usg bioderek maksem na 8 trzeba bylo isc- jak sie obudzilam 7.50 mi sie przypomnialo:-D zaraz szybkie ubieranie i wysłałam M samego:-)

przynajmniej go puścili bez kolejki:-D:-D:-D
mały sie posikał i wogóle:-D:-D

ale wszystko ok:tak::tak:

ja ide sie polozyc do lozka chyba zaraz:sorry2: bo padam:-D

na 14.30 na szczepienie znów- moze do tego czasu mi przejdzie i pojde ja:-D

i tak musze jakos sie ogarnąć potem bo musze isc do babci:sorry2:
Fajnei ze z bioderkami wszystko dobrze:tak::tak::tak:
Ale kaca nei zazdroszcze
a jescze w rejestracji powiedział że przyszedł na USB:-D:-D:-D

i jescze Maks wszystko zasikał:-D:-D
USB bo padne:-D:-D:-D:-D

Takie cos robie dla Dziadka i Babci tylko pojde to wydrukowac do formatu portretowego i kupie ramki:tak::tak::tak:Do tego dokupie jakies bombonierki i kwiatki i mam prezenciki:-);-)

Hej ja nie mam neta to zabardzo nie popisze...coś mi neta wcięło:sorry2: może wieczorkiem zaglądnę. byłam dzis znowu becie i po południu wyniki.....:tak: pozdrawiam babeczki;-)

Dzień Dobry!
A wczoraj wieczorem wkurzyłam się na mojego m. pojechałam na lekcje, a jak wracałam to chyba z 10 min odpalałam samochód, a jak już odpalił to się modliłam, żeby na tych oparach co zostały dojechał mi do stacji! Zostawił mi auto z kompletnie pustym bakiem i jeszcze nic o tym nie powiedział. :wściekła/y: Zła byłam jak nie wiem. :wściekła/y:
No to ładnie - mój też raz tak zrobił:tak::wściekła/y::wściekła/y:,dobrze,że kuzynka przyjechała z kanistrem i na CPN podjechałyśmy:tak::huh::huh:.
Dowilkuś,super pamiątkę będą dziadkowie.
Występ w przedszkolu udany - Olek jako pierwszy witał wszystkich zebranych:cool::tak:.Później jeszcze jeden wierszyk mówił i poleczka z dziadkami:-D:-D.Dyrekcja zachwycona występem i poczęstunkiem,że ją przyszli dziadki i zaprosili(kazałam pójść,bo potem by gadanie było na całe przedszkole,że nawet nie zaprosili) a tak to się chwali:-p;-).
Na obiad Olek już nie został:no:,bo i tak marny dzisiaj - wątróbka a on niezbyt do takiego jedzenia:no::sorry2:.
A jak która chce kawusi to tutaj ;-):tak: - tylko mnie nie odkablować :no::sorry2:bo to żaden spam ;-)tylko dla waszego dobra;-) i chęci wypicia dobrej kawki;-):tak:
Markowa Kawa Douwe Egberts Black &amp Gold - Ekskluzywna Dobra Kawa

a ja przegapiłam bilans czterolatka:baffled:ale jak miałby wyglądać tak jak ten na dwa lata to dziękuję, pielęgniarka Misię zważyła, zmierzyła i po sprawie:baffled::baffled::baffled:czy tak to u Was tez wygląda?

No mam nadzieję że u nas trochę lepiej to wygląda:sorry2::sorry2:

No to ja sie znowu dziecka pozbylam normalnie jestem az w szoku ze szwagierka dziennie po nia przychodzi :szok::szok::szok: Teraz poszly na spacerek i na zakupy :tak::tak::tak: A ja zamiast sprzatac to siadlam na BB :zawstydzona/y::zawstydzona/y: m zaraz bedzie marudzil ze zamiast korzystac ze malej nie ma i cos robic to przy kompie siedze:-D:-D:-D

No właśnie w ten sposób wykorzystujesz nieobecność dziecka:-D:-D

Witam
Ja znowu niewyspana:no::-DI cos mi sie przeziebienie rozkreca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zimno u nas jak cholerka bo chyba z -10:no::no::no:

Dużo zdrówka i oby jednak przeziębienie na dobre nie wzięło:tak::tak:

Miał mieć jakąś certyfikację najpierw w lutym, potem maj i czerwiec a tu wychodzi że dzisiaj i dzisiaj się dowiedział :szok::szok: no przecież szok :no: no a teraz idę coś zjeść bo mi kiszki marsza grają, zaglądnę wieczorkiem jak nie zasnę :-p

No to dali mu wcześniej znać nie ma co:szok::szok:

Takie cos robie dla Dziadka i Babci tylko pojde to wydrukowac do formatu portretowego i kupie ramki:tak::tak::tak:Do tego dokupie jakies bombonierki i kwiatki i mam prezenciki:-);-)

Bardzo fajne:tak::tak::tak:

Dowikla ,witaj w klubie ,ja dzis też z mega katarem walczę ,a wszystko przez te zimno na dworze,a takze pewnie przez to ,ze ostatnio poaerobicu kaptura nie założyłam i mi spoconą głowę mróz owiał.I sie męczę ,nic misie nie chce ,na obiad wyciągnęłam pierogi z zamrazarki ,ale chociaż choinkę rozebrałam:-)

moja mama tez dostała zdjęcie wnucząt w preZencie,wprawdzie nie takie jak chciałam ,a ramka to juz w ogóle masakra,ale co tam,wczoraj o tą ramkę to sie z m w sklerpie pokłociłam ,ustąpiłam mu ,a ramka za duza i w ogóle brzydactwo:wściekła/y:

Pisałam z Malinka dziś wieczorem teściowa wyjezdza wiec jutro będzie z nami:tak:

Ja nie wiem co mam z moją córką robić ,jak sie postępuje z notoryczna kłamczucha???

Madziula a orientujesz się jakie podłoże mogą mieć kłamstwa:confused:? Trochę w psychologa się pobawię;-):tak:.Jest kilka powodów dla których dziecko kłamie :tak:- chęć zwrócenia na siebie uwagi,uniknięcie przykrości, imponowanie koleżankom w szkole,odegranie się na kimś lub zrzucanie winy na kogoś innego czy też jego ochrona.

Najpredzej zwrócenie uwagi ,bo kłamie w banalnych sprawach,typu: czy umyła zęby i idzie w zaparte i sie awanturuje ,podnosi głos i opowiada okoliczności w jakich umyła zęby,a szczoteczka sucha.....To nie pierwszy raz ja sie łapię na tym ,ze nie wiem kiedy ona mówi prawdę ,a kiedy zmyśla....jakby sie bała to bym zrozumiała,ale u nas w domu sie nie bije dzieci ,klaps to maksimum raz na ruski rok,a wogóle nie ma porównania ,o takie pierodły ona kłamie,mielismy juz rozmowy wydawało sie że zrozumiała coś i dalej kłamie jak widać,ręce mi opadają przykro mi jest ,ze nie mogę wierzyć własnemu dziecku...

reklama
A najgorzej ,ze Ksawier podpatrzył to i owo i jak ma coś zrobic na co nie ma ochoty to symuluje bóle brzucha i płacze w głos,robi to tak nieudolnie ze wiemy iz ściemnia,ale Klaudia jest bardziej utalentowana,ile ona razy nie poszła do szkoły z powodu "choroby"albo odbierałam ją wcześniej ze szkoły bo ją "brzuch bolał"

Do góry