reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA milo ze sie odezwalas :-) M wraca do Lodzi?czy zostaje na miejscu teraz w pracy????
Ty odpoczywaj jak M jest w domu :-)
A doszlo do niego ze ty w ciazy ?????hihiih
No my z M spalismy osobno Teraz sie integrujemy tak jak powiedziala MARTA :-)
MEDEUSKA no wyrozumialy syn dla rodzicow pijakow hihihi ZART

Ja z Oli zjadlam manne na sniadanie
G zrobil mi capucinko ale jakos dzis wyjatkowo mi ono nie podchodzilo Jakos mnie od niego odrzucalo Sama nie wiem dlaczego

Teraz G idzie sie na jedna robote zapytac o prace Jak G wroci to ja ide do sklepu sama G z mala zostanie Pozniej sprzatanko i jakos dzien minie :-)

G juz pozmywal takze z tym mam spokoj :-)

reklama
MARTA milego baseniku

Ja sie ubieram i ide sama do sklepu Jak wroce to zabieram sie za robienie zapiekanki pod oliwke ja robie Pierwszy raz Mam nadzieje ze oli zje ze smakiem Od razu my sie najemy :-)
No i za sprzatanie sie biore Wiec bede pozniej :-)

Hejka, witam mroźno i słonecznie
Jak weszłam na bb, czyli 8 to miałam na termometrze -20. Teraz -13.

Medea-super, tak się robi interesy!!!

Anaconda, póki co możesz ją sadzać po turecku jeśli kolanka uciekją do środka, a jeśli na zewnątrz, to na kolankach niech siada z iętami na zewnątrz!!!

Właśnie dzewczyny, jak robicie kaszke mana dla dzieciaków???

Spadam. P wziął się za sprzątanie, więc nie wypada tak przef kompem siedzieć. Zakupy zrobione, dziś do teściowej, wczoraj byliśy u moch rodzicó.
Narka
Do poniedziałku/pośmiedziałku

HEJ witam,
Luna zakupy wczoraj wyśmienicie sie udały:-p:-D

Dowikla teraz rok spokoju przed nami ,zanim znów nas ksiadz zacznie nawiedzać:-D

Ja nigdy nie sprawdzałam nic na siatkach centylowych ,bo wydają mi sie czarna magią:zawstydzona/y:ale też moje dzieciki ładnie rosna wiec sie nie martwie o ich wzrost czy wagę:tak:

Wczoraj K w końcu dostał wypłatę ,no pora najwyzsza,z jaką radości i rozkoszą robilismy wczoraj zakupy w biedronce,no miód:-D

Ja wstałam dziś razem z K rano wypiłam kawke i jak on pojechał do pracy to ja myk-do łózeczkai obejrzałam sobie po raz kolejny Ksieżyc w nowiu"uwielbiam weekendy ,kiedy nie trzeba sie nigdzie spieszyć:-D
U nas też ziab bo -15 w nocy było ,a teraz -7 jest.
DZIŚ na obiad robie rosół,a jutro planujemy placki ziemniaczane,normalnie az mi ślinka cieknie na placuszki:rolleyes:

Odpoczywam:tak::tak::tak::tak: Niestety znowu jedzie do tej cholernej Łodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Michał poszedł spac, ja jem pierogi z ogórkami musztardowymi. byliśmy wymienić akumulator i z wielkim trudem, ale udało sie i ma być teraz ok:-)
Dorota a co za zapiekankę robisz??? Może spróbuję:confused:
dowikla jak za rok do mnie będzie miał przyjsć ten sam ksiądz, to ja wychodze z domu:no::no:

LUNKA ja robie normalnie manne na zwyklym mleku Z bebiko jeszcze nie robilam.
Moja mama wczoraj kupila manne Waniliowa I dzis ja testowalysmy :-)
MADZIULA no to mialas MIODZIO ZAKUPKI :-)
KERNA kiedy M jedzie?Jutro czy rano w poniedzialek? A jak dlugo bedzie mial te wyjazdy?????

A zapiekanke robie tak :Ziemniaczki kroje na plasterki,dodaje do tego warzywka mrozone i miesko sie dodaje ja dodam paroweczke :-),To wzystko pieke w piekarniku Pozniej na gore albo sie daje starty ser zolty lub topiony ja dam dzis topiony Albo jajkiem z mlekiem sie to zalewa.Mozna jeszcze sos pomidorowy dodac lub w sosie podac Ja dzis robie bez sosu Jak oli pojdzie spac to jak wstanie to bedziemy ja jadly :-)
Dam znac czy niuni zasmakuje

Kurcze jakiego ja mam dzis lenia Tylko w sklepie godzine bylam
M odkurzyl juz 2 razy zmywal Poskladal pranie suche,teraz robi obiad i jeszcze mi kartofle obral i pokroil do zapiekanki A niby ja ja mialam robic hihihi Nie no reszte ja zrobie .Nakarmil niunie serkami A ja nic nie robie normalnie takiego mam lenia.Musze wziasc sie w garsc i cos porobic bo az wstyd

Dorota ,daj spokój leniu**** w końcu weekend:-Dmój rosól wesoło pyrkocze,a dzieci wysłałam do sklepu po kostki rosołowe,bo lubie dorzucić dla koloru i smaku:tak:
Kerna ,no cos ty,taki ksiądz to skarb:-D:-p
Cześć Joanna ,to jutro trochę odpoczniesz(jak ci rodzina pozwoli):-Dale co w domu to w domu:tak:a pierwsza zmaina -fajnie ,bo będziesz wcześnie do domu wracała:tak:

Ha ,ha ,edytuje posta ,bo mi w słowie o leniuchowaniu wykropkowało częśc odpowiadającą wulgarnemu określeniu części męskiego ciała,ha ,ha nawet nie zwróciłam uwagi::))

reklama
Witam
Bylismy juz u tesciowki na kawie i ciachu:tak::tak::tak:Nawet bylo fajnie:-)Tearz dziewczynki spia a ja czekam na brata bo ma przyjechac mi lampy popowieszac:tak::tak::tak:
Zimno dzisiaj jak cholerka bo -11 i do tego wieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale swieci slonce i w domu jest super:tak::tak::tak::tak:

Do góry