reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E Anka mówi ze macie +1 a Ty mówisz ze tak zimno.to co bys powiedziąła jak byś miął tak jak my po - 17C :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka je kolację i zaraz mycie i do spania :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
A&E Anka mówi ze macie +1 a Ty mówisz ze tak zimno.to co bys powiedziąła jak byś miął tak jak my po - 17C :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka je kolację i zaraz mycie i do spania :tak::tak::tak::tak::tak:
Nawet nie chce sobie tego wyobrazic -17C:szok::szok::no::no:
Ale u nas jest taki zimny i mocny wiatr ze nigdy bys nie powiedziala ze temperatura jest na plusie ja bylam pewna ze jest duzo na minusia a tu Ania pisze ze +1C:szok::szok::szok::szok: No coz wspolczuje wam wszystkim tych mrozow u nas to nawet sniegu nie ma padalo tylko przed swietami i przed sylwestrem:tak::tak::tak:

Emily spi a ja lece zrobic m kolacje bo zaraz z pracy wraca a potem obejrzymy jakis filmik:tak::tak::tak:

Dobranoc

Macie pozdrowienia od Marty :tak::tak::tak::tak::tak::tak: cos sie jej dzieje kompem,M jej coś poprzestawiał i nie moze wejść.:tak::tak::tak::tak::tak:

a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą :-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00437-668631.jpg
    DSC00437-668631.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00439-668629.jpg
    DSC00439-668629.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00432-668633.jpg
    DSC00432-668633.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00434-668636.jpg
    DSC00434-668636.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00436-668641.jpg
    DSC00436-668641.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00435-668638.jpg
    DSC00435-668638.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00428-668646.jpg
    DSC00428-668646.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00423-668652.jpg
    DSC00423-668652.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 38
Witam! Od rańca za sprzatanie się zabrałam;-)U nas moja Mama dzisiaj byla cały dzień. Zjedlismy obiad, ciasto, kawka, winko:-):-) Zuza zasnęła o 20. Coś marudna cały dzień. Dałam jej nurofen na noc a i tak popłakuje przez sen. Jeszcze dwie piątki i spokój z zębami:tak:
Dziendoerek:-)

Maks nam ładnie dzisiaj wstał o 8:-)
dał sie wyspac rodzicom pijakom:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Proszę, jakie wyrozuiałe dziecko:-D:-D:-D

Hejka, witam mroźno i słonecznie
Jak weszłam na bb, czyli 8 to miałam na termometrze -20. Teraz -13.

Medea-super, tak się robi interesy!!!

Anaconda, póki co możesz ją sadzać po turecku jeśli kolanka uciekją do środka, a jeśli na zewnątrz, to na kolankach niech siada z iętami na zewnątrz!!!

Właśnie dzewczyny, jak robicie kaszke mana dla dzieciaków???

Spadam. P wziął się za sprzątanie, więc nie wypada tak przef kompem siedzieć. Zakupy zrobione, dziś do teściowej, wczoraj byliśy u moch rodzicó.
Narka
Do poniedziałku/pośmiedziałku

Mąż sprząta w domu? dla mnie -bezcenne:-p

no to poszalejesz na zakupkach

moze jak byla mala siadala z dupka miedzy nogami a nie na nozkach

woow a u mnie
+1

biedaczka

no to super ze lody przelamane
A jakie to sa po cygansku?

pamietam jak my pili to Laura tez super spala:-D

ehhh kasa ucieka ktos sie wzbogacil:baffled:

napewno bedzie jej samkowalo

taaa weekendy sa extra ma sie czas na wszystko:sorry2:

uwielbiam te ogorasy
trzymam kciuki za auto

moze znajdziesz wiecej czasu na bb:sorry2:

niech wszystko robi a ty sie bycz.Jak sie czyms zajmnie to nie bedzie myslal o glupotach:-D

a ja nie mialam z kim wypic kawki

korzystajcie ze sniegu bo u mnie nie ma :cool2:
Gołabki po cygańsku to tak jakby klopsy z kapustą i ryżem w środku:-) Ale lepsze:-D:-D

Witam:-):-):-)
Mąż pojechał z Mają do teściowej a mi wreszcie udało się na chwilę usiąść bo jakoś od rana ciągle na nogach byłam:cool::cool:
Zima mrozi na całego, w dzień -15st.C było ale jakoś dajemy radę i nawet z Mają na saneczkach byliśmy.
Do tego akumulator nam padł i auto nie odpaliło czyli kolejny wydatek przed nami:dry::dry::cool::cool:
U nas -20:szok::baffled: W samochodzie prawie paliwo zamrzło:szok::szok::baffled::baffled:

Macie pozdrowienia od Marty :tak::tak::tak::tak::tak::tak: cos sie jej dzieje kompem,M jej coś poprzestawiał i nie moze wejść.:tak::tak::tak::tak::tak:

a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą :-D:-D:-D:-D

Super fotki:-):-)

a to Moja Niuńka
uwielbiam Twoją Oliwke:tak::-) jaką miala dobrą kolacjke- az mi smaka zrobiłaś i bede musiala isc od lodówki:zawstydzona/y::dry::-D

ja buzia uradowana,podobało jej się,super :-):-):-):-)

uwielbiam Twoją Oliwke:tak::-) jaką miala dobrą kolacjke- az mi smaka zrobiłaś i bede musiala isc od lodówki:zawstydzona/y::dry::-D

kanapeczki z szyneczka i papryka czerwoną pokrojone w paseczki :tak::tak::tak::tak::tak:
osttanio ma hopla na punkcie papryki czerwonej ,cały czas woła tak jej posmakowała a kilka miesięcy nie chciała jej ruszyć,prosze jak jej się odmieniło :-D:-D:-D:-D

a ja uwielbiam twojego Maksia :-p:-p:-p:-p:-):-):-):-):-)

reklama
a ja wreszcie wzięłam się za zgrywanie zdjęć z kompa,teraz tak przejrzałam ja miałąm cały dysk D zawalony zdjęciami,to zdjęcia z całego roku 2009 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
więc czas aby to zgrać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

możecie się domyślić ile tych zdjęć,wiecie jakie sa moje możliwości co do robienia zdjęć -ich ilości :-D:-D:-D:-D:-Doj jest ich mnóstwo :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
zajmie mi to 2 płyty DVD bo jest pare filmików jeszzce :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale przynajmniej będę miec już porządek i miejsce na kompie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry