reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Nawet nie chce sobie tego wyobrazic -17CA&E Anka mówi ze macie +1 a Ty mówisz ze tak zimno.to co bys powiedziąła jak byś miął tak jak my po - 17C
Oliwka je kolację i zaraz mycie i do spania![]()

Ale u nas jest taki zimny i mocny wiatr ze nigdy bys nie powiedziala ze temperatura jest na plusie ja bylam pewna ze jest duzo na minusia a tu Ania pisze ze +1C

Emily spi a ja lece zrobic m kolacje bo zaraz z pracy wraca a potem obejrzymy jakis filmik

Dobranoc
Macie pozdrowienia od Marty 

cos sie jej dzieje kompem,M jej coś poprzestawiał i nie moze wejść.

a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą

a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą

Załączniki
-
DSC00437-668631.jpg19,8 KB · Wyświetleń: 43
-
DSC00439-668629.jpg18,3 KB · Wyświetleń: 37
-
DSC00432-668633.jpg23,7 KB · Wyświetleń: 39
-
DSC00434-668636.jpg27,1 KB · Wyświetleń: 37
-
DSC00436-668641.jpg24,9 KB · Wyświetleń: 35
-
DSC00435-668638.jpg22,2 KB · Wyświetleń: 36
-
DSC00428-668646.jpg20,9 KB · Wyświetleń: 36
-
DSC00423-668652.jpg22,6 KB · Wyświetleń: 38
Witam! Od rańca za sprzatanie się zabrałam;-)U nas moja Mama dzisiaj byla cały dzień. Zjedlismy obiad, ciasto, kawka, winko:-):-) Zuza zasnęła o 20. Coś marudna cały dzień. Dałam jej nurofen na noc a i tak popłakuje przez sen. Jeszcze dwie piątki i spokój z zębami

Mąż sprząta w domu? dla mnie -bezcenne

W samochodzie prawie paliwo zamrzło

Super fotki:-):-)

Proszę, jakie wyrozuiałe dzieckoDziendoerek:-)
Maks nam ładnie dzisiaj wstał o 8:-)
dał sie wyspac rodzicom pijakom![]()

Hejka, witam mroźno i słonecznie
Jak weszłam na bb, czyli 8 to miałam na termometrze -20. Teraz -13.
Medea-super, tak się robi interesy!!!
Anaconda, póki co możesz ją sadzać po turecku jeśli kolanka uciekją do środka, a jeśli na zewnątrz, to na kolankach niech siada z iętami na zewnątrz!!!
Właśnie dzewczyny, jak robicie kaszke mana dla dzieciaków???
Spadam. P wziął się za sprzątanie, więc nie wypada tak przef kompem siedzieć. Zakupy zrobione, dziś do teściowej, wczoraj byliśy u moch rodzicó.
Narka
Do poniedziałku/pośmiedziałku
Mąż sprząta w domu? dla mnie -bezcenne

Gołabki po cygańsku to tak jakby klopsy z kapustą i ryżem w środku:-) Ale lepszeno to poszalejesz na zakupkach
moze jak byla mala siadala z dupka miedzy nogami a nie na nozkach
woow a u mnie
+1
biedaczka
no to super ze lody przelamane
A jakie to sa po cygansku?
pamietam jak my pili to Laura tez super spala
ehhh kasa ucieka ktos sie wzbogacil
napewno bedzie jej samkowalo
taaa weekendy sa extra ma sie czas na wszystko
uwielbiam te ogorasy
trzymam kciuki za auto
moze znajdziesz wiecej czasu na bb
niech wszystko robi a ty sie bycz.Jak sie czyms zajmnie to nie bedzie myslal o glupotach
a ja nie mialam z kim wypic kawki
korzystajcie ze sniegu bo u mnie nie ma![]()

U nas -20Witam:-):-):-)
Mąż pojechał z Mają do teściowej a mi wreszcie udało się na chwilę usiąść bo jakoś od rana ciągle na nogach byłam
Zima mrozi na całego, w dzień -15st.C było ale jakoś dajemy radę i nawet z Mają na saneczkach byliśmy.
Do tego akumulator nam padł i auto nie odpaliło czyli kolejny wydatek przed nami![]()

Macie pozdrowienia od Martycos sie jej dzieje kompem,M jej coś poprzestawiał i nie moze wejść.
a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą![]()
Super fotki:-):-)
medeuska
październikowa mama'09
uwielbiam Twoją OliwkeMacie pozdrowienia od Martycos sie jej dzieje kompem,M jej coś poprzestawiał i nie moze wejść.
a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą![]()

medeuska
październikowa mama'09
super macie wanne

a mała jaka uradowana- super

ja buzia uradowana,podobało jej się,super :-):-):-):-)
uwielbiam Twoją Oliwke:-) jaką miala dobrą kolacjke- az mi smaka zrobiłaś i bede musiala isc od lodówki
![]()
kanapeczki z szyneczka i papryka czerwoną pokrojone w paseczki

osttanio ma hopla na punkcie papryki czerwonej ,cały czas woła tak jej posmakowała a kilka miesięcy nie chciała jej ruszyć,prosze jak jej się odmieniło

a ja uwielbiam twojego Maksia

reklama
a ja wreszcie wzięłam się za zgrywanie zdjęć z kompa,teraz tak przejrzałam ja miałąm cały dysk D zawalony zdjęciami,to zdjęcia z całego roku 2009 

więc czas aby to zgrać

możecie się domyślić ile tych zdjęć,wiecie jakie sa moje możliwości co do robienia zdjęć -ich ilości

oj jest ich mnóstwo 

zajmie mi to 2 płyty DVD bo jest pare filmików jeszzce

ale przynajmniej będę miec już porządek i miejsce na kompie

więc czas aby to zgrać

możecie się domyślić ile tych zdjęć,wiecie jakie sa moje możliwości co do robienia zdjęć -ich ilości

zajmie mi to 2 płyty DVD bo jest pare filmików jeszzce

ale przynajmniej będę miec już porządek i miejsce na kompie

Podziel się: