reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Poczytam was i odpisze w ratach ANACONDA no to sie z rana niezle musieliscie wystraszyc ANKA Ty nie chcialabys wieziec ile ja sie z moja bawie :-( Gwarantuje ci ze ty sie bawisz z Lala wiecej.No a chlopy to czasem musza sobie wypic KERNA fajnie ze M zostal jeszcze 1 dzien O ktorej jedzie?Tez w nocy? MEDEUSKA i jak u dentysty bylo? ZDROWKA dla chorowitkow PATRYSIA gratulacje Czy ja dobrze rozumiem ze jej synek Sewek tez sie urodzil dzisiaj?Czyli rodzenstwo bedzie mialo w ten sam dzien urodzinki???? G idzie teraz do sklepu po pampersy i na poczte bo jakies awizo dostalam Idzie mi je odebrac

Ostatnia edycja:
reklama
No to juz doczytalam ze PATRYSIA wyliczyla i urodzila oboje dzieci w tym samym dniu :-) SUPER MALENKA i ja poprosze o wrozbe :-) 3 mam kciuki aby szefowa dala ci tyle kasy ile zarobilas I aby udalo ci sie z ta zmiana .Bardzo dobrze ze chcesz wiecej byc ze swoja rodzina Bo to w koncu ona najwazniejsza :-) MARTA kurcze szkoda ze nie udalo sie z tym kursem Ale 3 mam kciuki za nianie ANKA ja uwielbiam tez chodzic w szlafroku tylko ze ja lubie sie wczesnie wykapac i wieczorem sobie polazic

Ale super ,tym bardziej ,ze dziś i Sewka urodziny,normalnie świetnie sie złożyło!!!!:-D:-D

Malinka to super by było,po1)jak ci kaskę odda ,a po
2),ze dostałabys lepszą fuche z wiekszą ilościa wolnego ,a róznica w kasie jak za wone weekendy wychodzi nieduża w sumie.
Malinka sprawdzian twego wrózbiarstwa:-D czy ciocia madziula będzie miała kiedyś 3 dzidziusia???:-D

A ja sobie poprasowałam ,czego nie cierpię i nie znoszę ,gulasz wesoło pyrkocze,a mi sie z lekka nudzi ,wiecie co?mam dość siedzenia w domu ,albo dziś mam mini depreche:-(
tak będzie miała ciocia madzia 3 dzidziusia córeczke a co??????????:-D:-D

No więc Martusiu będziesz miała niedługo 3 dzidzie i nie wiem czy cię pocieszę czy zmartwię ale będzie 3 chłopak:-D:-D
Dorotko a jaką chcesz wróżbę????????????no syna ci wróżę za rok a co?????:-D:-D:-D
My po obiadku rybkę mieliśmy:tak: Antoszka nie chce na drugą drzemkę:baffled:a marudny że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Babcia z występów u Juliny zadowolona tylko z tego wszystkiego aparatu zapomniałysmy:confused:

Aha ,ja trochę zakręcona jestem Anka ,jakoś dla mnie to za bardzo wyrwane z kontekstu było:-D:-D

Malinka, a toś sie postarała z tą wrózbą:-p
a ja miałam dziś kaszę gryczaną z gulaszem i warzywka z patelni za suróweczke,mówie wam pychotka:tak:

Choruje na serial pólnoc-południe z torrentów juz mi sie 2 tygodnie ściąga i 20 procent dopiero przekroczył,postanowiłam spróbowaćz chomika ,ale tam za 3 odcinki musiałabym z 5 złotych zapacić,chociaz sprawdzę sobie ile ma najwiekszy możliwy dodatkowy transfer i za ile on ,to moze zaszaleję,a moze któraś z was gdzie go znajde ,skad go ściagne???

Hejka,mój mężulek zasnął więc kożystam i wpadłam.

Marta,no fuck,cholera jasna.Szkoda,no szkoda.

No Pati w końcu się doczekała nieboraczka.Ale maleńka ta maleńka,oby zdrowa to reszte sobie zrkompensuje i nadrobi.

Malinka zdrówka dla smarkacza i trzymam kciuki żeby dobrze franca obliczyła,jesli juz ma się mylić,to na Twoją kożyść!!!
No i tak,jeszcze w starym roku prosiłam o wróżby noworoczne i nic nie dostałam:-(.A widzę teraz pełną parą działasz,a ja ostatnia albo i wcale.

A jak w sobotę z nią pisałam to jej zyczyłam właśnie tego żeby urodziła w urodziny Sewka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmówcie mi prorok:-D:-D:-D
No proszę-WRÓŻKA to juz za mało:-D

Dorotko Dobrze,że w końcu do niego trafiłaś,ale jak na moje to powienien Cię przebadac:baffled:

A my niedawno wróciliśmy z zmiasta.Małej trzeba bylo kupić nowe kozaczki,bo tamte zaczęły przemakac. Na szczęście to inicjatywa Tesciowej:-)
Przemarzłam na kość.

No więc Martusiu będziesz miała niedługo 3 dzidzie i nie wiem czy cię pocieszę czy zmartwię ale będzie 3 chłopak:-D:-D
Dorotko a jaką chcesz wróżbę????????????no syna ci wróżę za rok a co?????:-D:-D:-D
No M i ja się uśmialiśmy;-):tak::-D:-D.Aby zdrowe było a tak śmiechem żartem to kumpela z regionalnego 12-go urodziła 3 syna.Ja swojemu powiedziałam że jak będzie 3 syn to rozwód:-p:tak::-D:-D.W mojej rodzinie był przypadek,że wujek mial 4 synów z 1 żoną (zmarła) i hajtnął się z ciotką co miała z 1 i 2 mężem po synie i córce i jak była 5 raz w ciąży to powiedział,że jak 5 syn to rozwód i córka mu się urodziła :tak::-D:-D:-D.
M włączył karaoke,śpiewał i do tańca mnie porwał.:baffled::szok::tak::-D:-D.
Lunka a to tylko inicjatywa czy też sponsoring kozaczków przez babcię:dry::confused::-p;-)?

My po obiadku rybkę mieliśmy:tak: Antoszka nie chce na drugą drzemkę:baffled:a marudny że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Babcia z występów u Juliny zadowolona tylko z tego wszystkiego aparatu zapomniałysmy:confused:
a co mi wywróżysz?:-p

Pisałam sms z życzeniami do Pati:tak::tak: ciągle miała gości i wogóle jeszcze dzisiaj nie spała:no:

a mnie boli cała szczena:dry: ale znów 2 zeby wyrwane

no i kicha- dowiedziałam się że jednak bede musiala wywalić 6 tys na zeby, bo w tym drygim gabinecie to nie są korony pełnoceramiczne tylko na metalu i z drugiej strony(od podniebienia) widac metal:baffled:

więc nici z zaoszczedzonego tysiaka:-D

Ja przed chwila zagnalam dzieciaki do sprzatania bo juz nie bylo gdzie chodzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas-jeszcze nigdy nie mialam takiego sajgonu w chacie:szok::-D:-D:-DA ile bylo przy tym ryku i krzykow:no:Ale bylam twarda i powiedzialam ze dopoki nie posprzataja to nie dostana picia:-);-)

reklama

Agnes a tak wyglądał nasz chomik.
Na tych 3 fotkach pokazane jest jak wchodzi Klaudii za sweter a wychodzi rekawem,ale tgo już nie widać,dopiro jak na reku jej siedzi.:-):-)

fajnutki,mój jest o wiele wiele mniejszy:tak::tak::tak::tak:

Witam
A u nas z rana mała tragedia
Mąż wyszedł z Mają przed godz.7 żeby ją zawieść do przedszkola a samemu do pracy, dodam że na dworze -24st.C i posadził ją do samochodu a sam zaczął szyby skrobać, a wiadomo skoro auto na dworze stało to zimno w nim było jak na zewnątrz. Maja niczego nie rozumiejąc zdjęła sobie rękawiczki i nagle zaczęła piszczeć Jackowi w tym samochodzie że biedny nie wiedział co się stało, piszczała i płakała że zabrał ją do domu, rączki czerwone jak nie wiem co i lodowate. Teraz siedzi przy mnie z rączkami w rękawiczkach ale chyba ich sobie nie odmroziła bo pomalutku zaczynają się ocieplać:tak::tak::tak: Ot i zaraz będę po taxi dzwonić i ją zawiozę do przedszkola bo na pieszo to już się boję z nią iść

oj bidulka musiała się przerazić ale i mam nadzieję ze rączki nie odmrozone :tak::tak::tak::tak:

Witam,

ja przelotem,

za oknem -22 :baffled:

Dzieci jakies nerwowe, ja niewyspana :dry:

Pozdrowionka mamuśki.

dziś u mnie było na szczęscie mniej bo rano -16C a popołudniu -11C :tak::tak::tak::tak::tak:

hej laseczki
ja jaas bez ycia ostatnio- wchodze podczytuje, ale jakoś na pisanie weny brak:sorry2:
dziś znów ide rwać 2 zęby:baffled:
booooje sieeeeee:baffled:

trzymam kciuki aby nie bolało :tak::tak::tak::tak:

czesc

No i odtarlam
Wczesniej buszowalam na nk
Wczoraj miala elegancki dzionek nigdzie sie nie wybieralam lezalam caly dzien przed tv
W sobote poszlam spac o 2 wiec w niedziele wstalismy kolo 11:-D
Zrobilam sniadanko i nastawilam na rosolek
Moj slaby wiec nie bylo mowy o jakims wyjsciu.Ale szczerze mi sie nie chcialo
PO obiedzie walnelam sobie kapiel w wannie a moj zajmowal sie Laura
Wczoraj poszlismy spac o 21:40:szok:
Dzis wstalam o 9:30:szok:A Laura 10:10:szok:co za szalenstwo:-D

a teraz ide nadrobic

zazdroszczę Ci takich obódek o takich godzinach :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

......u nas -20:szok: kozy w nosie zamarzają....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kozy w nosie zamarzają :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Patrysia urodziła wiecie :confused: :tak::tak::tak:

no juz wiemy.super :tak::tak::tak::tak::tak: Gratulacje Pati :-):-):-):-)

Dzisaj o 5 rano :tak: 56 cm 2,690 kg :tak: Poszło szybko i bez szycia :-) No i dzisaj urodziny Sewka :-D:tak:

ale sobie super datę wybrała w jednym dniu urodziny dwójki dzieciaczków reelacja :tak::tak::tak::tak::tak:

Sewciu sto lat.Buziaki :-):-):-):-):-):-):-)

No i ponoć nieźle im idzie cycolenie :tak:
no to super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: i tak trzymać,niech malutka dużo je i ładnie przybiera na wadze bo chudziutka się urodziła a długa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A jak w sobotę z nią pisałam to jej zyczyłam właśnie tego żeby urodziła w urodziny Sewka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dówcie mi prorok:-D:-D:-D

Proroku Ty :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

?Ja też odpadam :sorry2: PaPa :tak:

Proroku Malinko, a mi co wywróżysz ;-):-)

malinka prproku a mi co wywróżysz????? :-):-):-):-):-):-)

ANKA Ty nie chcialabys wieziec ile ja sie z moja bawie :-( Gwarantuje ci ze ty sie bawisz z Lala wiecej.

a dlaczego się nie bawisz z Oliwką?????? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

jakbyś się z nią trochę pobawiła,zajęła to ona moze nie byłaby taka marudna :tak::tak::tak::tak:
niektóre zabawy trzeba pokazac dziecku a jak się zainteresuje to poten dziecko bawi się samo a tak to kombinuje i marudzi :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry