reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Niestety ,ciekawe czy kiedyś sie spotkamy wiekszą gromadą,my mamy z bb:tak:byłoby super,pamietam ,ze zeszłej wiosny jakieś mini plany plany były,ale jak zawsze sie rozbiło wszystko o finanse i zgranie takiej gromady,ale kto wie??

JUSTA jakbym sie opiekowala jakims dzieckiem to z Oliwka bym do tego dziecka chodzila :-)
Innej opcji nie ma Nie wiem czy Marta z malym swoim nie chodzi aby opiekowac sie innym dzieckim :-)
MADZIULANATASZA no ja juz ponad 2 lata pisze z pazdziernikiem 2008 i wlasnie od nowego roku umawiamy sie pierwszy raz I serio klopotu duzo Spotykamy sie na Boze cialo 3 czerwca I serio na te 3 dni to wiele kasy na taka podroz pojdzie :-(
No ale chcemy sie spotkac :-)

rany boskie!!! Was nadrobić się po prostu nie da:szok::szok:musiałabym tu siedzieć cały dzień:baffled:
przelecialam tak po łebkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anaconda Ty to masz dobrze, m zawiezie Maję do przedszkola a Ty siup do łóżeczka, pozazdrościć

Wy się tak ekscytujecie tą temperaturą u siebie:-D:-D:-D a u mnie chyba jest najzimniej bo przedwczoraj w nocy było -28stC:szok: wczoraj auto mi odmówiło posłuszeństwa, zamarzł złom jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o 7 rano było -25:baffled: i do końca tygodnia siedzimy z Misią w domu

wczoraj m miał wolne to zawiózł mnie do sklepu i zareklamowałam sobie buty zimowe, obcas mi odpadał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholera teraz zimno a ja bez butów zostałam:-(mam takie krótkie botki ale o rozmiar za małe, nie mam wyjścia muszę jakoś przetrzymać te dwa tygodnie reklamacji:baffled:

reklama
Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć
Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...

Wyszłam na balkon i aż mnie zmroziło, bo tak zimno, to tez...
To musiało stać się w nocy...
Najpierw stracił oboje oczu, uśmiech, a później głowę...
Biedny Gustawo...

oj gustawo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny powiedzcie mi czy moge dac Oliwce dzis na obiad lazanki?Bo je mam i zastanawiam sie czy Oliwce moge je dac :-)

a dlaczego nie???
moja Oliwka przepada za łazankami :tak::tak::tak::tak:

dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???

witamy i zapraszamy :-)

Czesc dotarłam i ja ale nie wiem jak na długo bo Martynka chce grac a Kamilek własnie sie obudził

co ona tak cały czas przed komputerem siedzi??????

Do góry