reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie panie :-)
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Ja również jestem z Żor ale od ślubu mieszkam kolo Rzeszowa.
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam
Witam!!
szkoda że nie mieszkasz w Żorach:-p wrzuć jakies fotki swoje i dzieciaczków:-p:-p:-p

Mnie nie znasz:no::-p:-p:-p a moze sie namy, ale jescze o tym nie wiemy?:-p
no i gratulacje kolejnego dzieciaczka:tak: planowane, czy niespodzianka?:-)

reklama
medeuska Może i sie znamy czasem swiat bywa calkiem maly :-D, tak jestem przy nadzieji i to planowane od dawna , co prawda rok temu bylam też w ciąży ale niestety w 16 tygodniu
[*], ale teraz jestem dobrej myśli:-)
mam juz tez syna 6-latka ma na imie Maksymilian:-):-):-)moje najwieksze szczęście.
Ja dopiero dzisiaj dołączyłam jeszcze nie rozgryzłam jak sie fotki wrzuca ale jak tylko obczajke zrobie to wkleje napewno :tak::tak::tak:

dorota123456789 dzięki śliczne , często bywam w żorach bo tam mam rodziców i rodzeństwo wiec cały czas ciągnie mnie tam a i mój syn lubi podróżować:-):-):-)

WIKI OLIWka spala dzis na dworze jakies 35 minut do 40 no i padla przy mleczku z kaszka przed 20 Wiec mam luz :-)

Wciagam kanapeczki :-)
No to smacznego.Moje zawsze o tej godzinie spią smacznie
wogóle to zrobiłyście mi smaka na ciasto:sorry2:
a ja nie upieke:dry: bo piekarnik zjeb.....
tylko do pieczenia miesa sie nadaje:-D bo krzywo grzeje i w jednym rogu i z tyłu ciasto spalone a z drugiej strony surowe:baffled:

mm a dorta mi zrobila smaka na mleko cieple i do tego chlebek z dżemem, ale nie mam dżemu, a nie chce mi się isć juz teraz na ten mróz:dry:
No a jakbys obracała blache jak ci tył lepiej piecze no to na chwilke piec z jednej stroy a później z drugiej.
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam
Witaj prosimy o jakies fotki rodzinki

medeuska Może i sie znamy czasem swiat bywa calkiem maly :-D, tak jestem przy nadzieji i to planowane od dawna , co prawda rok temu bylam też w ciąży ale niestety w 16 tygodniu
[*], ale teraz jestem dobrej myśli:-)
mam juz tez syna 6-latka ma na imie Maksymilian:-):-):-)moje najwieksze szczęście.
Ja dopiero dzisiaj dołączyłam jeszcze nie rozgryzłam jak sie fotki wrzuca ale jak tylko obczajke zrobie to wkleje napewno :tak::tak::tak:

dorota123456789 dzięki śliczne , często bywam w żorach bo tam mam rodziców i rodzeństwo wiec cały czas ciągnie mnie tam a i mój syn lubi podróżować:-):-):-)
to jak bedziesz w żorach musimy sie spotkac:-p:-p:-p
No to smacznego.Moje zawsze o tej godzinie spią smacznie

No a jakbys obracała blache jak ci tył lepiej piecze no to na chwilke piec z jednej stroy a później z drugiej.

Witaj prosimy o jakies fotki rodzinki
nie pomze- bo jedna strona aż pali od razu a druga nie grzeje wcale:no: tylko naśrodku jest w miare równa temperatura, wiec tylko do piecznie miecha w rękawie się nadaje:tak:
nie wiedzilam o tym i pieklam ciaska na święta:szok: mialy sie robic 15 min w jakies tam temperaturze jaką ustawiłam, a po 3 min juz sie dymiło z połowy, wiec pewnie to nie byla taka temperatura jaką nastawilam:szok::szok::szok:

LWCIK no to musimy sie we 3 spotkac Ty ja i Medeuska Daj znac kiedy bedziesz w zorach Zapraszam na kawke I medea ciebie tez :tak:
WIKI Oli jak usnie przed 20 to to jest jak na nia wczesnie Ona zazwyczaj ostatnio usypai po 21 ;-)
No to milego gwaltu:-D

Ide spac dobrano Do jutra

Witam! A. ciągle w domu. Niech skończą sie te mrozy i wraca do pracy bo ani na bb ani kasy nie będzie jak pensję przyniesie:no::baffled:
My byliśmy w centrum pomocy złożyc wniosek na dofinansowanie do turnusu. No i małą aferke skręciłam w MOPS-ie:zawstydzona/y: Potrzebuję od nich zaświadczenie o warunkach materialno bytowych i opinię o rodzicach:)szok:) bo chcę się starać o dofinansowanie jeszcze w fundacji tvn (kumpela dostała 2000zł) -turnus kosztuje 4 tys. I ciągle powtarzali mi że mogą wydać opinię tylko na wniosek fundacji. A z kolei fundacja bez tego w ogóle nie rozpatrzy mojego wniosku:baffled: Dzisiaj poszłam juz z myślą że pójdę do kierownika a jak nie to do burmistrza. Pani, która zajmuje się naszym rejonem grzecznie odmówiła zrobienia wywiadu:wściekła/y:Ale przyszła druga i powiedziała że można takie coś zrobić -w piatek mam wywiad:-)
Zuza śpi. Coś mi zimno mam nadzieję, że nie będę chora-trochę zmarzłam w Kościele. Jak jechałam z powrotem to autko zaczęło mi nawalać i 3 razy mi zgasł:baffled::baffled:Coś czuję że paliwo zamarza chociaż mróz zelżał bo jest tylko -12.

Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć
Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...

Wyszłam na balkon i aż mnie zmroziło, bo tak zimno, to tez...
To musiało stać się w nocy...
Najpierw stracił oboje oczu, uśmiech, a później głowę...
Biedny Gustawo...
:baffled::-D:-DOj biedny Ci ON:-D:-D

Witam
Ja dopiero niedawno wstałam, jak tylko moi wyszli z domu to wskoczyłam do łóżka i tak mi się przysnęło:szok::szok::szok:
Zima nadal mrozi ale piękne słoneczko świeci i już czuć ze troszkę przez szyby grzeje bo cieplusio w domu że aż okno muszę trochę uchylić:tak::tak:
Szczerze się przyznam że nie czytałam was jeszcze i jak będzie tego dużo to nie obiecuję że wszystko doczytam:-p:-p:-p
Idę teraz śniadanko jakieś zjeść bo mój brzuszek już się domaga:tak::tak::tak:
Ty masz dobrze:tak:Kiedy ja tak pośpię:confused::confused::confused:

Teraz moge sie przywitac

I juz pisze ze wkurza mnie czasami to ze chce wyslac posta a tam pisze ze za duzo w nim znakow i trzeba go skraccac albo wysylac na raty:baffled:
Też mnie to wkurza :baffled:

dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???
Witam!:-):-)

Justa to zapraszam do siebie, u mnie spokój i cisza tylko radio cichutko gra:-D:-D:-D
Spokój i cisza-już nie pamiętam co to:-D:-D

Ja wlasnie robilam Laurze kolacyjke
Tatus naprawia drzwi blkonowe bo cos mu tam za bardzo wieje:szok:nawet pojechal do sklepu po klucze bo mu jednego brakowlo:szok:
Zawzięty Tatuś;-)
Mój naprawia awarie łazienkowe od tygodnia prawie i narazie tylko części, rury, klucze leżą w łazience:wściekła/y:A broń Boże wynieść:wściekła/y:

tylko do pieczenia miesa sie nadaje:-D bo krzywo grzeje i w jednym rogu i z tyłu ciasto spalone a z drugiej strony surowe:baffled:

mm a dorta mi zrobila smaka na mleko cieple i do tego chlebek z dżemem, ale nie mam dżemu, a nie chce mi się isć juz teraz na ten mróz:dry:

No ja włąśnie miałam robić MUrzynka ale powidła zostały w aucie w garażu. Nie chce mi się iść:no:

Pozdrawiam
Witam:-):-)

Tadammmmm, od 8-go lutego idę pilnować Szymonka:tak::cool::cool:,na razie po kilka godzin przy rodzicach,żeby mały się oswoił :tak:a od marca 6:30-12:30 weekendy wolne i trochę formy nabiorę ;-) bo na 4 piętrze :tak:a mały klusio:tak:.Ogromne dzięki za kciukasy,postawię jak pierwszą wypłatę dostanę;-):tak:.
JUSTA jakbym sie opiekowala jakims dzieckiem to z Oliwka bym do tego dziecka chodzila :-)
Innej opcji nie ma Nie wiem czy Marta z malym swoim nie chodzi aby opiekowac sie innym dzieckim :-)
Do poprzedniej pracy z Julem jeździłam :tak: a teraz od 1-go obaj idą do nowego przedszkola:tak:.
To widocznie masz gazowy to radzę podłożyć z tyłu dachówkę ceramiczną lub cegłę:tak:,wtedy równomiernie będzie się piekło.Speszyl for ju wrzucam przepis na wafle do książki;-):tak:.
Pozdrawiam
Witamy,witamy:tak::-).
Dobra ja uciekam zgwałcic m:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-DDobranoc
O ty zbereźnico jedna:szok::szok::-p - ja po ostatnim gwałcie na M z Julem zafasolkowałam:-p:tak::-D:-D.

reklama
Tadammmmm, od 8-go lutego idę pilnować Szymonka:tak::cool::cool:,na razie po kilka godzin przy rodzicach,żeby mały się oswoił :tak:a od marca 6:30-12:30 weekendy wolne i trochę formy nabiorę ;-) bo na 4 piętrze :tak:a mały klusio:tak:.Ogromne dzięki za kciukasy,postawię jak pierwszą wypłatę dostanę;-):tak:.

.

to gratuluje :tak::tak::tak::tak:

fajnie nie za dużo godzin i zarobisz trochę a ile Ci będą płacić???

Do góry