reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Właśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56 :tak:a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje:szok: i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski:szok::baffled:a tak to prawie cała reszta śliczne 5.
Gromów nie będzie,ale na koniec roku ani jednej tróji nie chcę widzieć:no:

Malinko ty wrózko ,a to kiedy mnie ta 3 dziecina z twej wrózby nawiedzi???:cool2:

Witam! Ja tylko się melduję że żyję. Mam burdel w domu bo A. naprawia pod wanną bo wylewa woda na łazienkę:wściekła/y: Więc sprzatanie przede mną:baffled: Poza tym sypie śnieg i drogi ledwo przejezdne:-(Do wieczorka

Madziulka gratulacje dla Klaudi świetnie sobie radzi:tak::tak::tak:
a 3 dziecię a co??????? no kochana tak za 2 lata:tak::tak::tak:
mamitka współczuje jak sie wieczorkiem ogarniesz to wpadnij do nas:tak:

Mamita nic mi nie mów ,zowu odsnieżanie auta ,ścierzek ,kiedy stałam pod szkołą dosłownie z 15 minut zdąrzyło mi już auto przysypać,
Zyczę sukcesu w przepchaniu rury,ale jako facet powinien sobie spoko dać radę:-D

kochana a czy ja napisałam ze to będzie już teraz.....pójdzie do przedszkola:rofl2:
aaaaaaaa:-D

Właśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56 :tak:a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje:szok: i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski:szok::baffled:a tak to prawie cała reszta śliczne 5.

Malinko ty wrózko ,a to kiedy mnie ta 3 dziecina z twej wrózby nawiedzi???:cool2:
super!!!! to gratuluje;-)

reklama
Wikuniu,dlatego nie chcę z teściami mieszkać :no: a tam jak jestem to też nie gotuję,bo ONA po swojemu musi:baffled: a ja nienawidzę jak ktoś mi się wpiernicza do roboty:wściekła/y::wściekła/y::no:.
JA TEZ JA TEZ
Udanych zakupow.
Ja jestem LEW a mój M SKORPION
dzieki ale to tylko lodowkowe zakupy byly
Mi teściowa na poczatku gotowała :-p Nie mieszkamy razem, ale dostawałam wszystko w paczkach :-D:-D:-D W sumie to nie narzekałam, ale jadł to głównie M bo ja za kuchnia teściowej nie przepadam :-p A ile oszczędności, na jedzeniu przy tym było :-D Ona nawet potrafiła mi ziemniaki obrać i spakować, do tego miałam kartki co jak odgrzać :-D Nie jedna by się wpieniła :sorry2: Ale ja nie narzekałam, jak miałam ochotę to gotowałam, a jak nie to wyciagałam z zamrazalnika specjały teściowej :tak:

Ale teściowej się znudziło i teraz muszę wszystko sama :dry::-p dobrze, że jej się nie znudziło ubieranie moich dzieci :-D:-D:-D
o tak to tez bym chciala i jeszcze te karteczki, extra!
dzieki powrzucam jeszcze kilka fotek moze ktos mnie jescze pozna ze jednak sie znamy skąś , wkoncu ten swiat taki mały:-):-):-)
Moja fotka zrobiona w sierpniu z wesela siostry i mój syn.
moj kochany syneczek :))

Tak naprawde podobne jestesmy bo mi sie wydaje ze jesteś my rózne ale moze dlatego ze za czesto sie widzimy :-):-):-)
tak jestesmy rozne :tak:
Też masz słodkie dzieciaczki ,zreszta dla mniewszystkie dzieci sa przecudowne bo to najwieksze skarby jakie moga byc bez względu czy sa aniołkami czy troszkę różek maja:-):-):-)
Taki jest urok dzieciaczków i mi też nie przeszkadza ze siedze z nim w domu i nie pracuje ale tez bym nie dała opiekunce 1200zł i ne wiadomo co by jescze robiła z dzieckiem teraz tyle sie słyszy o opiekunkach masakra:szok::szok::szok:
Tak dla porównania to ja 8 lat juz nie pracuje zawodowo:-:)-:)-(ale Maksymilian daje mi tyle radośći ze jkoś to znosze siedzenie w domu a mam nadzieje ze moja jescze fasolka tez mi da jescze wiekszą radość:-):-):-)
siostra a firanki wystawiane na allegro
Ty sie tu chwal swoimi firanami bo sa cudne:tak:
hehe no widzisz ja Ciebie tez po profilu nie skojarzyłam:-p

a Twój Maks przecudowny:tak::-) ale najlepszy był jak opowiadał o patelniaku na balkonie:-D powalił mnie na kolana, ze on takie rzeczy wie:tak:
:-D:-D:-Dtemat tirow to rzeka dla Maksa
Chyba
@ zbliza sie wielkimi krokami i stad ta moja hustawka nastroju .

Moze mamy dzis poprostu gorszy dzien A moze serio on wychodzi z nalogu i tak sie bedzie zachowywal Lunka ja tez zrobie tak jak mowisz Teraz obserwuje i zobaczymy czy G bdzie trzezwy Jak wypije to i tak nie bedziemy razem

Dobra spada Jednak Oliwka zostaje z moja mama ona zaraz wrcoi z pracy i sami idziemy z g na terapie Pozniej zajze
to bardzo prawdopodobne:tak:
Moje najmłodsze dziecię zjadło 2 miseczki pomidorówki:szok:jestem w szoku bo od 3 dni ma słaby apetyt:baffled:
a ja zaraz muszę kawę sobie na odmulenie zrobić bo zasnę:-D
Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Lunka a ty się nie ciesz bo ty kochana w ciągu najbliższych 2 lat Wici braciszka dostarczysz:-p
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo:cool2:
kochana 2 dni glodowki to trzeba nadrabiac

no oceny fajne nie mozna z wszystkiego miec 5;-)
Witam! Ja tylko się melduję że żyję. Mam burdel w domu bo A. naprawia pod wanną bo wylewa woda na łazienkę:wściekła/y: Więc sprzatanie przede mną:baffled: Poza tym sypie śnieg i drogi ledwo przejezdne:-(Do wieczorka

oj ta wanna:baffled:

My po zakupkach
Obiadek zjedzony,posprzatane
Zalkiczylam rozmowe z Pati jak do jutra zoltaczka sie nie pogorszy wychodza do domu:-)
Nikolka pieknie sie witala ze mna i zegnala, cudny glosik.Mamusia pieknie karmi ale zmeczona niewyspana:sorry2:
No to sie zmywam bo zaraz mam gosci

Do góry