anka26_x_07
Mama Laury :)
Kurcze wszedzie chca zeby sie logowac ludu!!!
Jak ja tego nie znosze!
Sronka z ktorej sciagalam nie chce sie wlaczyc
Fatum czy co?
Jak ja tego nie znosze!
Sronka z ktorej sciagalam nie chce sie wlaczyc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oliwka bardzo często chodzi spac o takiej godziny,prawie zawsze,ciężko zagonic ją do łożkaSłodkich snów Iwcik
Agnes ,ale twoja córka wytrzymała,nawet moje wielkoludy z pól godziny temu poległy(z m na czele)
Jak się pracuje,przyzwyczaiłaś sie juz??no i jak m wciagnał sie w domowe obowiazki wiecej?
tak śpi w południe,najczęściej śpi 1h,dzis akurat spała 1,5h a wczoraj 2h to zalezy od dniaszalala przez dzien to sie zmeczyla
A Ty kladziesz ja jeszcze spac w poludnie?
Skoro polecasz to sciagne
A moj z twoim to sie chyba zgadali z tym chrapaniem![]()
Madziula widzialam kawalek filmu na jakies stronce flaki na polanie dosc ciekawie wygladaly![]()
Trochę ściszył zawory i juz tak nie dudni mu z gardłajest szansa ,ze przestanie,on ma tak dziwnie ,ze najbardziej chrapie na początku ,jak zasypia,potem mu mija
J amojego też z łokcia częstuję ,ale to niewiele pomaga ,bo zaczyna zaraz od nowa ,a co lepsze potrafi sie obrazić ,ze go budzę ,bo przecież on
A-NIE ŚPI//
//B-NIE CHRAPIE
![]()
Jaki sprytny,ale zapamietaj sobie i będziesz wiedziała co zrobic ,jak sie zdecydujecie na 2 dziecko i będziesz w domu z Dwójka dzieci siedziała![]()